Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Vidító csütörtök

Szerda, de mind1. xD

Első óra elmaradt, ami Földrajz óra volt, így tovább aludtam 1 órával. Német órán tanultuk alapfokú nyelvvizsga feladatokat, jövőhéten pedig ezekből felelünk.
Angol órán én meg Ábel nem féltünk, hogy felelünk, mivel 1 hete már megtettük. Tanárnő kivételes módon úgy kezdte, hogy felsorolta, hogy kik azok, akik nem felelnek, és nem voltunk köztük. Erre mind ketten nekifeküdtünk, először Kovács Vivit feleltette, akinek még szünetben Ábel azt mondta, hogy tuti felelni fog. Utána Nikit, itt még mindig néztük a feladatot és a padtársam a nyakát tette rá, hogy következő az fiú lesz. Nem így lett, és Verovszkit hívta felelni. Nagy megkönnyebbülés volt.
Jött a töri és a 20 perces szünet. Tanulni akartam rá, mert éreztem, hogy felelni fogok, de Berci ragaszkodott ahhoz, hogy nézzünk ki megnézni a barátnőjét és Kittit. Öt percig vitatkoztunk, hogy egyenesen, vagy bal oldalról közelítjük meg a felső emeletet, mire beadtam a derekamat és balra indultunk. Az üzenőfalnál álltunk még 5 percet, majd mentünk az aulához, ahol már nem voltak a kitűzött célszemélyek. Lementünk és megkértük a tanárnőt, hogy a Pénteki órát vigyük előrébb, majd vissza mentem tanulni. III. Bélát tanultam, mivel azt vettük utoljára, de Lászlót és Kálmánt is átnéztem. Tanárnő meg mondta, hogy felelünk, de csak Lászlóból és Kálmánból feleltetett és pont engem. Mass Effectes tudásomat hozzá téve magyaráztam neki és néhány halvány emléket belőlük, amik Istvánból voltak, majd az ismétlő kérdések következtek, amit Zsófi III. Bélás kérdése mentett meg, teljesen kiveséztem, még a zsidókat is megemlítettem. Így kaptam meg a gyenge 4esemet.
Fizika előtt Kittit megtaláltuk, majd Egyed Kittitől kikértem a véleményét a kockás ingekről. Fizikán Petra felelt, de nem írta be neki az egyest a tanár. Kedves tőle. Éneken agyhalál következett. Bioszon szintén, a padtársaim szétröhögték magukat az egészen, és amikor Szandi kérdezte, hogy mit mondott a tanárnő, leszidta, hogyha nem beszélnének hátul, akkor tudná. Nem mintha csak 1x mondta volna el, akkor is gyorsan.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat