Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Underworld 4

Ez a második film, amit idén megnéztem a mozikban. Vámpírokról és vérfarkasokról szól ez a sorozat. A vérfarkasok az egyetlen gyengéi a filmnek, legalábbis nekem sose tetszett ahogy megcsinálták. Kicsit realisztikusabban jobb lett volna.
Maga a film cselekménye jó, bár hogy a gránáttól nem haltak meg, már megint csak elég unrealisztikus. Akciók és a vámpírok bujdosása és a harc jelenetek nagyon jók voltak. A lány, aki vérfarkasvámpír, elkezdte vagdosni az erejét, mint egy rossz emos is tetszetős volt. Behódolás és összeesküvés elmélet is volt benne, ami még jobban megspékelte az egészet.
Ez a film jól bizonyítja, hogy az életben egyes döntések segíthetnek a jövőben. És végül az első két részt megcáfolva, vannak olyan emberek benne, akik nem csak golyófogóként szerepelnek. A végharc megint csak kiváló volt, szerzett néhány társat és így 4 különböző fronton ment a püfölés.
A vége megint csak befejezetlen lett, szóval várható a következő része. Mind ezek fényében 10es skálán 8ast tudok rá adni.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat