Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Kószák I. 2. rész

-Az Ausztrál bajnokság elődöntője-

Gergő, Máté és Andris visszament a Hotelbe, ahol elszállásolták a csapatunkat. Egy 4 csillagos hotel 8. emeletén volt. A liftből kilépve pár ismerős arccal találkoztak.
- Aandriiiis!- kiáltotta Fanni és Timi. Ezen kívül még ott látták Eriket, Rékát, Rigót, Zolit, Hegedűst és Lillát. Mindenki Andris köré rohant, és bombázták a kérdéseikkel: Ugye nem estetek ki? Átjutottatok? Legyőzted az ellenfeledet Andris? Úgy aggódtunk érted!
Kicsit elpirult, mivel nem harcolt most, de mondta, hogy minden rendben ment. Máté és Gergő elsétált mellettük és bementek a lakosztályba. Pár másodperccel később mindenki bejött. Andris meg fejét vakarva kérdezte mosolyogva, hogy itt aludhatnak-e a többiek. Máté Gergőre nézet, aki a falnak támaszkodva állt karba tett kézzel és lehunyt szemmel, választ nem kapott. Gondolkozott rajta, hogy jó ötlet lenne-e, de mivel 5 szobás lakosztályban voltak, ami egy 97 négyzetméteres nappaliból, három 67 négyzetméteres hálószobából és egy 54 négyzetméteres fürdőszobából állt.
- Hát rendben, de csak a nappaliban tudnak majd aludni.- mondta Máté. Erre egy nagy sikongatás és hálálkodás történt Andrisnak és Máténak a tömegtől és rögtön leültek a fotelra, ledobták a táskájukat és bekapcsolták a plazma TV-t.
-Cöhh- sziszegte Gergő és bement a szobájába. Máté kicsit elmosolyodott, hogy most Gergővel jól kibaszott.
- Szabolcs és Attila hol van?- érdeklődte Rigó.
- Hát őőő, ők megsebesültek, így a kórházban maradnak az éjszakára. De nincs semmi gond, hála a gyors regenerálásunknak holnap akár már harcolhatnak is.- válaszolta Andris.
- Szegények, biztos kikaptak, igaz? Tényleg mennyi lett a végeredmény?- kérdezte Fanni.
- 4-1 lett az állás a mi javunkra, egyedül csak Szabolcs harcolt döntetlenre.- válaszolta Máté miközben közelebb sétált hozzájuk és leült a fotelra.
- Tehát akkor Attila nyert. Ki harcolt még?- kérdezte Rigó.
- Én és Máté.- vágott közbe nevetve Andris, mielőtt Máté válaszolhatott volna. Máté kicsit meglepődött ezen, de tudta, hogy nem akar beégni a barátainál, csak remélte, hogy Gergő nem hallotta. Sajnálatukra meghallotta, de nem tett semmit.

-Másnap-

Elkezdődött az elődöntő, Máté, Andris és Gergő az aréna mellett álltak, én és Szabolcs sehol.
- Már csak remélnünk kell, hogy valamelyikük harcképes lett és tudd harcolni.- sóhajtotta Máté.
- Ha megnyerjük ezt a 3-mat akkor nem mind1? Ennyi kell a győzelemhez csak.- válaszolta Andris.
-Igen, de ha egyikünk kikap, akkor valamelyikünknek újra kell harcolni.- válaszolta Gergő. - És egyébként is, nem tudod úgy megnyerni a csatát, hogy leharcolom helyetted, mint múltkor...- folytatta Gergő.
- Hehe. Bocsáss meg de nem akartam magamat leégetni előttük, hogy nem harcolhattam.- válaszolt Andris.
- Semmi baj, tiéd az első csata, hogy legyen esélyed.- mondta ingerülten. Andris észre vette, hogy nem kéne tovább pofáznia, így felment az arénába. A tömeg sikítozásában meghallotta a barátaiét is, akik mögöttünk ültek a nézőtér közepén egy elkülönített páholyban. Elmosolyodott és vissza integetett nekik, majd felállt a kezdő helyre, előtte pedig az ellenfele állt.
Kósza és az Ultra csapata fog összecsapni a mai napon. Első emberük Marcell.

Andris: 183 cm magas, világoskék póló, katonai nadrág virít rajta. Haja barna és rövid, szinte tüsis.
Marcell: 176 cm magas, fekete alapon zöld mintás felsője és nadrágja van. Szőke haja közepes hosszúságú és ide-oda áll.

Andris tudta, hogy most bizonyítania kell Gergőnek, és hogy könnyítsen a lelkiismeretén, hogy hazudott a barátainak. Marcell komoly mosollyal fogadta Andris tekintetét. A bíró elindította a mérkőzést, de egyikük se támadott. Andris elkezdett lassan körözni körülötte, Marcell nem hagyta, hogy hátát mutassa neki, így követte tekintetével, de egy helyen maradt, mosolya még mindig ott volt az arcán.
- Letörlöm ezt a mosolyt az arcodról.- mondta Andris neki, és neki lódult.

- Amúgy meg ezeknek nincs különleges képessége.- mondta Gergő Máténak.
- Mi? Akkor hogy jutottak át a selejtezőn?- értetlenkedett Máté.
- Ők az MTFK modern fegyvereit használják. Harci tudásuk elég béna, habár a csapat vezetőjüknek van különleges képessége. De figyelj, most megtudjuk mik azok.- válaszolt Gergő.
- Szóval azért küldted őt először, hogy derítse fel ezeket? Ez elégé köcsögség ,nem gondolod?- mérgelődött Máté.
- Legközelebb ne hazudjon, hogy ő harcolt, amikor a kispadon ült.- mondta egyhangúan Gergő semmi megbánással. Máté mérgesen nézett rá, de nem tudott mit mondani erre.

Andris ütése elöl elugrott Marcell, majd egy körívessel próbálta meglepni Andrist, de ő leguggolt a támadása elöl és gyomron ütötte. Az ütése körül kék pajzs szikrázott. Elképedt ezen, mivel meg se moccant az ütés hatására. Ekkor elmosolyodott Marcell és fejbe térdelte. A térdén is előjött a kék pajzs, majd egy 1 másodperc alatt eltűnt. Andris a hátára esett, érezte, hogy kicsit perzseli az arcát és az öklét a találkozása az erőpajzzsal. Felugrott és harci pozícióba állt.
- Amint látod engem egy láthatatlan pajzs véd, ami áttörhetetlen, így elpusztíthatatlanná váltam, és mielőtt azt hinnéd, hogy ennyi, tévedsz. Van még egy jó pofa puskám. Bemutatlak neki.- mondta fölényesen Marcell és a hátáról leemelt egy 1 méteres szürke puskát. Megnyomta a ravaszt és elkezdett erőt gyűjteni a puska, ami abból állt, hogy egyre nagyobb kék lézergolyó képződött a csövén, majd elsült és egyenesen Andris fele ment. Ő arrébb ugrott, és a nézőtér falának csapódott a lézersugár, ami levette a fal egy részét. Andris kétségbeesett, mivel ellenfele már újra lőtt rá. El-el ugrott, közbe megközelítette, majd amikor közelébe ért felugrott és köríves rúgással nyakon rúgta, de meg se rezzent, a kék pajzs pedig újra virított, most a nyakán. Bele vitt még egy kis erőt, majd a bal lábával arcon rúgta, így hátraszaltózott. Látta hogy ettől se lett komolyabb baja, és az arcán lement a kék pajzs. Ideges lett és elkezdte ütlegelni, de hasztalanul, majd egyik ütését hátra húzta hogy beleadjon nagyobb erőt, de ekkor Marcell a fegyver tusával hasba ütötte. Összegörnyedt, majd arcon ütötte vele, így újra a földre került, de pár másodperc alatt fel is állt. Rálőtt újra, de Andris kikerülte.
- Na jó itt a vége! Most legyőzlek!- kiabálta Andris és a kis szurkolótáborunk a páholyban is őrjöngött és biztatta. Jobb kezét a homlokához emelte tenyerét magafelé fordítva. Sárga villámok kezdtek záporozni benne, és egy sárga erőgömb keletkezett benne.
- Ez érdekes lesz.- mondta magának Marcell és várta hogy befejezze Andris. Pár másodperc múlva már kész volt a sugárgömbje.
- Nézzük, hogy a legjobb támadásom ellen védeni fog-e a védőpajzsod!- kiabálta és lendületből rádobta. Ahogy közeledett Marcell felé a sugárgömb egyre elsápadt, majd meg is ijedt, de akkor már nem tudta elkerülni. Felrobbant a gömb és óriási lökéshullám hátralökte a nézőket. Óriási füst volt ahol felrobbant, így nem látta a végeredményt. Nagyokat lihegett és izzadt. Erősen figyelte, ahogy a füst elszáll, majd hirtelen egy kék sugár kilövellt onnan. Hirtelen jött és fáradt, nem bírt elmozdulni, így áthatolt a hasán. Hátára csapódott 3 métert majd hanyatt esett. Könyökére feltámaszkodott, ránézett a hasára és látta hogy ömlött belőle a vér. Majd a füst felé nézett ahol Marcell állt, erőpajzsa meghülyült, össze-vissza jelent meg, majd tűnt el egyik ponton, meg a másikokon, rajta egy seb se volt.
- Nem rossz, sikerült megbolondítanod a pajzsomat, nem hittem volna. De ahogy mondtam, áttörhetetlen így legyőzhetetlen vagyok.- mondta nyugodt hangon. Próbált felállni, de Marcell fölé állt és a fejéhez szegezte a fegyverét.
- Biztos hogy fel akarsz állni?- kérdezte tőle diadalmasan, hangján hallatszott a szórakozottsága. Andris fogát szorította a fájdalomtól, ahonnan néhány vérfolt látszódott. Becsukta a szemét, majd vissza esett a földre. A bíró elszámolt 10-ig, így kiszámolták. Marcell a vállára fektette a fegyverét és vissza ment a csapatához. A páholyban a vidám biztatások kétségbeesett kiáltásokká váltak. Máté felrohant az arénába és karjába vette Andrist és elvitte a kórházi sátorba. Mikor elment Gergő mellett farkasszemet néztek, de Máté gyorsan abba hagyta, sietett a sátorhoz.

Kószák - Ultra: 0-1

A bíró kérte a következő versenyzőket, és mivel más épp nem volt a közelben így Gergő ment fel az arénába.
- Sokkal nehezebb lesz, mint hittem, de legalább már nem esek ugyanazokba a hibákba mint Andris- gondolta magába Gergő.

Gergő: 187 cm magas, rövid barna haj, zöld póló, fekete melegítő, két kezén két fekete karszalaggal.
Poldoski: 182 cm magas, hosszú válig érő barna haj, fekete alapon zöld mintás felsője és nadrágja van nekiis, izmos test.

- Add fel, különben megöllek téged. Társam kegyelmes ember, de ha én eltiporlak, élve nem fogsz eltávozni az arénából.- mondta higgadtan Poldoski. Gergő dühös lett és elkezdődött a mérkőzés. Gergő rögtön rárohant. Elkezdte ütlegelni, de a kék pajzs mindig előjött. Egyszer csak egy köríves ütést mért Gergőre Poldoski, de Gergő lehajolt és visszacsapódó-kézből hasba ütötte, de megint csak kivédte a pajzs. Felállt és újra ütögetni kezdte a fejét, de ezzel csak megzavarta, kárt nem tett benne. Egy egyenes ütéssel kontrázott, de Gergő ellépett előle és ütötte tovább. Poldoskinek forrt a vér a fejébe, és egy köríves rúgással fejezte ezt ki. Gergő megragadta két kézzel a lábát, de a rúgás elérte őt, így kicsit odébb csúszott, de tartotta a lábát. Elkezdte pörgetni, majd eldobta. Tíz métert repült, majd a földre csapódott, le az arénából. Gergő lihegett és most vette észre, hogy az ökle és a tenyere sebes lett. A számlálás elkezdődött, de Poldoski gyorsan feljött a ringbe.
- Ugyan már, remélem nem hitted hogy kint maradok 10 másodpercig. Még meg se izzadtam.- mondta oktatóan.
- Ez még csak a kezdet.- mondta elvakultan Gergő és két kezébe feketés piros lézergömböt hozott létre és már dobta is rá. Poldoski nem mozdult így telibe találta a két sugárgömb. Éberen figyelte a füstöt, hátha úgy akarják őt meglepni, mint anno Andrist. Hirtelen jött is egy lézernyaláb felé. Kikerülte, de rögtön jött másik 3. Azokat is kikerülgette, majd előjött a füstből Poldoski két fekete pisztollyal.
- Ennél kicsit erősebb sugár kell hogy legyőz engem.- mondta fennhangon. Gergő megint két sugárgömböt csinált és rádobta. Poldoski rázta a fejét mosolyogva lecsukott szemmel, így érte el őt a két sugárgömb. Megint óriási porfelhő kerekedett. Gergő megindult oldalra, megakarta kerülni, hogy hátba támadja. Ekkor hirtelen egy lézersugár pont jobb vállon találta. Elesett, de még a lendület csúsztatta őt a porban. Gergő meglepődött, hogy honnan tudta, hogy erre ment a nagy füsttől. Feltérdelt, de ekkor még több lézersugár jött, ami mellkason, lábon találta. Az utolsó a fejét érte, amitől hátára esett. Poldoski előjött a füst mögül, vigyora még nagyobb volt mint múltkor és egy interaktív szemüveg volt rajta.
- Biztos nem tudtad, hogy van egy olyan készülékünk, ami a hőt érzékeli, így könnyedén megláttalak. De ne aggódj, ez nem fog már sokáig érdekelni téged.- mondta és ráfogta az egyik pisztolyát. Gergő feltérdelt és jobb kezében egy piros sugárgömböt csinált, ami égett.
- Te sose adod fel igaz? Óriási energia van ebbe a pajzsban, nem tudod áttörni. Add fel!- mondta nevetve Poldoski.
- Addig nem amíg a térdem előtt nem fogsz könyörögni az életedért!- válaszolta. Lelohadt Poldoski mosolya és mérges lett.
- Na jól van eleget hagytalak élni, búcsúz a barátaidtól te barom!- kiabálta és elkezdte lőni. Gergő rádobta az égő sugárgömböt, ami elől megint nem menekült el, így amikor eltalálta felgyulladt, és 10m-re mögötte és felégett minden. Gergő elrohant a lövések elől. Poldoski a nagy tűzben nem látott semmit, a szemüvege megbolondult, a sok hőtől nem látta Gergőt. Hirtelen meghallott valamit mögötte, de mielőtt reagálni tudott volna Gergő keze megfogta hátulról a nyakát és a száját, két lábával pedig átfogta a testét a két karjával együtt. A pajzs szikrázott ott ahol érte, de nem engedte el. Pár másodperc múlva kisebb lett a tűz, így mindenki látta az eseményeket.
- Na mi van, nem tudsz megmozdulni? Ne aggódj kiszívom a pajzsod energiáját és megöllek vele! Ó igen, én ezt is tudom csinálni. Nem mondtam? Mind1, úgy se fog érdekelni már sokáig.- mondta idegesen, de mégis győzedelmesen. Kétségbeesve próbálta leszedni magáról, de nem sikerült neki. Félperc múlva a pajzs lelohadt, ekkor még kétségbe esve próbált üvöltözni, de ugye elvolt takarva a szája. Gergő elvigyorodott, elengedte és két lábbal hátba rúgta.
- Szívnám a te erődet is, csak az ugye nincs!- mondta ugrás közbe és egy feketés piros lézergömböt lőtt rá. Poldoski esett el és kiabált, így találta el a sugárgömb, ami szétszedte őt. Nagyokat lihegett, kezdte érezni hogy nagyon megégette a két karját és a két lábát. Sétálni alig tudott nyögés nélkül. Ki lett hirdetve a győztes, Gergő. Lesétált az arénáról, közben elmosolyodott.

Kószák - Ultra: 1-1

- Így kell harcolni, remélem látta a csőcselék.- mondta magának és felnézett a páholyra, ahol senki se volt. Meglepődött, majd a kórházi sátorra nézett, ahol körbe vették Andrist. Kicsit bedühödött de ment tovább, lelépett az arénáról, majd a földre esett.
- Szép csata, bár jobb lett volna ha te kezded, akkor talán Andris is nyert volna.- mondta Máté, aki közben mellé guggolt.
- Ne hülyéskedj, muszáj volt, hogy ő menjen. Neki volt a legkevesebb esélye a győzelemre, és ha én kezdtem volna, nem biztos, hogy nyertem volna.- válaszolta Gergő erőltetetten, aki megpróbált felállni.
- Na gyere, beviszlek a kórházi sátorba.- mondta barátságosabban Máté és kinyújtotta a kezét.
- Nem kell kösz, úgy se tudnak semmit se csinálni velem, ami segítene. Magamtól felgyógyulok.- mondta Gergő és felállt. - Na meg kell neked a szurkoló tábor, ha már a többiek épp nyalják Andris seggét.- folytatta.
- Kérjük a következő versenyzőket a kezdéshez!- hangzott a kérés. Máté felment az arénára, Gergő utána szólt, hogy sok sikert, majd leült a fűre, nem bírta a fájdalmat.
- És remélem tudod, hogy ezen kívül még egyet kell harcolnod, ha nem jelennek meg Attiláék.- tette hozzá.
Közben ki lettek küldve Fanniék a kórházi sátorból, így Gergő mellé mentek nézni.
- Na mi van, miért nem a páholyotokból nézitek?- kérdezte Gergő.
- Nem akarunk lemaradni a csatának az elejéről .- mondta izgatottan Réka. Gergő megint felbosszantotta magát, de nem szólt.

Máté: 182 cm magas, szürke póló, kék szakadt farmer. Fél hosszú haja felfelé áll.
Kookabur: 186 cm magas, barna rövid katonai haja van, fekete alapon zöld mintás felsője és nadrágja van, ami mögül duzzad az izma.

Máté végigmérte az ellenfelét, érezte, hogy nehéz csatája lesz. Kookabur ropogtatta az öklét és a nyakát, majd maga elé tette a kezét. Körbe nézett, hátha meglát engem vagy Szabolcsot, de nem lelt minket. Törte a fejét, hogy vajon mi történhetett velünk, de nem sokáig, mivel a harc elkezdődött, Máté pedig rögtön támadásnak eredt.

- Na nee! Ez a csapatkapitányuk! Ő neki vannak képességei bazzd!- kiáltotta el magát Gergő.
- Mi? Ez baj? Máté attól még győzni tudd ugye?- kérdezte Réka, de a többiek is aggódva figyeltek rá.
- Ha láttátok az én csatámat, akkor tudnátok, hogy alig bírtam legyőzni egy nuku erejű ellenfelet. Máténak pedig egy szuperképességű ellenfele van. Túl sok esélye nincs, csak ha meg tudja valahogy lepni...- válaszolta. Mindenki féltve figyelte Mátét.

Máté elkezdte ütögetni Kookaburt, de ő védte az ütéseit, a pajzs mindig felvillant. Egyszer csak Kookabur ellökte Máté ütő kezét és arcon verte. Máté megpördült a levegőben és amikor földet ért csúszott a hátán. Meglepődött, és eleinte nem értette, hogy ez mi volt, mikor végül eszébe jutott, hogy a csapat kapitányuknak van képessége.
- Biztos ő az. De miért harcol most?- kérdezte magát, de nem volt sok ideje válaszra mivel Kookabur már előtte is termett és visszakézből elcsapta. Mielőtt a földre érkezett volna, Kookabur beelőzte és hátba térdelte, majd két kézzel megfogta a fejét, maga mögé húzta és feldobta a levegőbe. Máté alig kapott észbe, végül sikerült, de Kookabur felrepült hozzá és fejbe rúgta. Máté nekicsapódott az arénának és betörte a felső részét. Nagy nehezen felnyomta magát, majd vért köpött. Felnézett az égre és látta, hogy épp ereszkedik le Kookabur karba tett kézzel.
- Ki hitte volna, hogy bevetitek az ütő kártyátokat a 3. menetbe. Csak nem beijedtetek, hogy le tudunk győzni titeket?- kérdezte fájdalmas mosollyal Máté.
- Szavaid mit sem érnek. Inkább harcolj, hogy becsületesen halj meg.- válaszolta rá és ekkora már leérkezett az arénára.
- Szíves örömest!- mondta Máté és rárohant. Ütötte újra, de a pajzzsal találkozott mindegyik ütése.
- Nem figyeltél az előző csatákban? A pajzs áthatolhatatlan, így értelmetlen, csak fárasztod magad és égeted a kezed.- mondta Kookabur, majd hasba ütötte, amitől 2 métert hátra csúszott. Máté fogta az ütés helyét, és próbált állva maradni, ami sikerült neki.
- Na nézzük betudod-e törni a pajzsomat.- mondta végül Kookabur és hirtelen a pajzs lement róla, viszont előtte egy 10 méter magas és 30 méter hosszú pajzsot csinált, ami nem álcázta magát, látható volt végig. Kinyújtotta a jobb kezét és spirituális erejével nyomta előrébb ezt a pajzsfalat.
- Amennyiben betudod törni ezt akkor akár győzhetsz is, de ha nem akkor ki leszel nyomva a pályáról és a falnak présellek.- folytatta Kookabur. Máté összeráncolta a homlokát, erőt gyűjtött, majd bal kezét rátette a pajzsfalra, jobbal pedig ütlegelni kezdte. A pajzs minden ütésre berepedt, de rögtön vissza is gyógyult. Máté előrehajolt és úgy ütögette és próbálta támasztani a lábával, de a fal ment tovább, maga előtt tolva Mátét. Egyre erősebbeket ütött, de nem ért semmit vele, majd hirtelen észrevette, hogy bal tenyere vérzik. Hátrébb ment pár lépéssel és gondolkozott, hogy vajon mit tehetne, de az idő egyre csak fogyott. Még jobban ingerelte az, hogy hallotta ellenfele győzelmi nevetését. Máté az aréna végére ugrott és erőteret vont maga köré. Jobb kezébe kék sugárgömböt képzett erőlködés közben, majd egy sugárnyalábbal rálőtte a pajzsra. Nyomta bele az erejét, de a fal továbbra is csak berepedezett, majd megjavult. Lihegett, de nem hagyta annyiban, újra megismételte, de ez is sikertelen volt. Harmadjára is belelőtt, ekkor megszólalt Kookaburt.
- Bolond! Nem veszed észre hogy értelmetlen? Nincs semmi esélyed, inkább...- szakadt meg a monológja Kookaburnak és nevetése is egyben, amikor egy kis lézercsík belevágott az arcában. Ekkor hagyta Máté a 3. próbálkozást és a 4.-be kezdett bele. Megint csak pár helyen betört a pajzs és belevágott az arcába, és a kezébe a sugárnyaláb.
- Eeeez lehetetlen! Soha senki nem tudta még áttörni ezt a pajzsot.- hitetlenkedett Kookabur, és egyre több seb keletkezett az arcán. Máté már a 5. próbálkozásán is túl volt. Hatodjára bele adott apait-anyait és újra belelőtt. A pajzs megint csak berepedezett, majd áttört és Kookaburt felé ment a sugárnyaláb. Kookabur teljesen elképedt, nem hitte el, hogy ez hogy sikerülhetett, de elugrott a halála elől. A pajzsfal eltűnt, viszont Máté ereje fogytán volt.
- Nem tudom hogy tudtad ezt megcsinálni, de lényegtelen. Már alig állsz a lábadon, és én még alig használtam az erőmet.- mondta mérgesen Kookabur.
- Véged... Már csak idő kérdése... És le vagy győzve...- mondta két szusz között Máté, aki térdre rogyott. Kookabur az előbbi ijedtségét már a vigyorgás vette át. Nekifutásból fejbe rúgta Mátét, aki így kirepült az arénából. A számlálás elkezdődött, de Máté nem mozdult.
- Bocsás meg Andris... cserben hagytalak.- nyögte magának, majd meghallott egy édes hangot.
- Mátéééé, ne add fel! Sikerülhet!- sikította Réka. Máténak hirtelen az összes fájdalom és fáradtság elmúlt. A számlásás a 7. másdopercben volt. Kookabur már sétált vissza a csapattársaihoz. Máté két kezébe sugárgömböt csinált, ami a földön volt, így rögtön felrobbant ami megadta a lendületet hogy felkerüljön az arénába. A 9. másodpercben ért vissza. Ellenfele meglepődött és beidegesedett, aki az aréna másik végén volt már.
- Úgy látom tényleg meg akarsz halni. Teljesítem a kívánságodat.- mondta Kookabur és kinyújtotta a jobb kezét és egy sárga lézernyalábot lőtt rá. Máté viszonozta ezt a főtámadásával, amit a pajzs ellen használt. Ő szerezte meg az előnyt, de Kookabur nem adta bele teljes erejét, így amikor hátrányba került beleadott mindent. Ez vissza verte Máté támadását, és egyre közeledett Máté felé. Máté újra érezte a fáradtságot, így bal kezével megragadta a jobbat és úgy próbálta nyomni, de továbbra is vesztésre állt. Látta, hogy így nincs esélye, pár méterre van tőle Kookaburt sugara. Kookabur érezve, hogy mindjárt eléri őt, egy utolsó nagy rohamra beleadta az összes erejét, ami áttörte Máté sugarát és belement a nézőtér falába, ami szétrobbant. A sok törmelék elfedte a kilátást, de sejtette, hogy ezt nem élhette túl. Ám ahogy ezt gondolta, föntről jött egy kék sugárnyaláb amit későn vett észre és telibe talált. Ez is nekiment a másik oldali nézőtér falának és felrobbant. Máté volt az, aki a halálos lövés elől elugrott és újra rá lőtte a sugarat. Amint abba hagyta a lövést lezuhant a földre, de sikerült felállnia. Ellenfele Kookabur meghalt így Mátéé a győzelem.

Kószák - Ultra: 2-1

Máté elkezdett lesétálni a pályáról, de útközbe elszédült, így elesett. Réka és Fanni felrohant hozzá és segítettek neki a lejövetelben. Leültették Gergő mellé, aki mutatta a hüvelyk úját. Máté elmosolyodott, ő is mutatta, majd kifeküdt. Pár másodperc múlva kérték a következő harcosokat. Gergő erre felkapta a fejét.
- Na bazd, mehetek újra harcolni.- mondta Gergő.- Hol lehetnek Attiláék?- mérgelődött ahogy felállt.
- Ne aggódj értünk, itt vagyunk.- mondtam én, miközben leugrottam a nézőtér első sorából.- Bocs csak nem akartam a lelkesedéseteket csökkenteni, gondoltam ha látjátok, hogy 3-man vagytok mindent beleadtok, és ahogy látom ez így is történt.- folytattam. Gergő elmosolyodott, de Máté értetlenkedett a földön. Szabi is lejött és oda jött hozzánk, Timi át is ölelte és kérdezte milyen volt az első csatája.
- Na megyek én a következő csatára, megpróbálom gyorsan lerendezni.- mondtam és már fent is voltam az arénán.

Attila (én): 192cm magas, tüsi haj, piros póló fekete melegítővel és bal kezén egy zöld karszalag.
Cairns: 194cm magas, fekete emos haj, fekete alapon zöld mintás felsője és nadrágja van.

Kezdődött a harc, Cairns elindult felém gyorsan, én is felé. Összecsapott a két kezünk, pajzsa villant és szikrázott. Én hátrább léptem és elvettem a kezemet onnan. Elvigyorodott és elővett egy shotgunhoz hasonlító fegyvert a háta mögül.
- Menekülj csak, mert ez lesz a veszted!- mondta és lőtt. Kis lézersugarak csapódtak felém. Én leguggoltam és magam elé raktam a kezemet X alakban. Így nagy részt kivédtem, de ő folytatta a lövöldözést. Éreztem, hogy ez nem lesz így jó, ezért pár lövés után elindultam balra és úgy próbáltam megközelíteni. Ő folytatta a lövést, de nem talált el, majd jobb kezembe erőt gyűjtöttem amitől rázkódott és zöld energia vette körül. Majd hirtelen megindultam felé, újra rám lőtt ami eltalált, de futottam tovább. További két lövés eltalált, amik kisebb sebeket okoztak nekem, majd a 4. lövés előtt felugrottam és jobb kézzel nyakon ütöttem. Az erő áthatolt rá, ami betörte a pajzsát és a nyakcsigójáit is széttörte, ezek után berobbant az ütésem és kicsapódott az arénából. Tíz másodperc alatt meg se mozdult, így megnyertem ezt a harcot, igaz kisebb sebbekkel a testemmel.

Kószák - Ultra: 3-1

Ezzel megnyertük az elődöntőt. Lesétáltam az arénáról, Fanni átölelt és ujjongott, többiek is nagyon örültek a győzelmemnek, mivel így továbbjutottunk a döntőbe. Andrist ott hagytuk a kórházi sátorba és vissza mentünk a lakosztályunkba.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat