Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Kószák II. 4. rész

-A II. Bajnokság selejtezője-


- Budapest -

Elmentünk a szálláshelyünkre, amit a versenyzőknek biztosítottak, pár száz méterre a stadiontól. Letettük a cuccunkat, és kipihentünk magunkat.
- Hát Gergő?- tettem fel a költői kérdést.
- Biztos piál.- felelte Máté.

- A verseny napja-

Átöltöztünk a harci ruhánkba, már aki harcolni ment, és átsétáltunk a stadionba, ahol óriási tömeg volt. Besétáltunk, a kör stadion közepén egy 40x40m-es aréna volt, két oldalt egy kisebb páholy, amibe 10 ember ülhetett, a mi oldalunkon lévőben ott állt Gergő karbatett kézzel a páholy falának nekidőlve. A közönség a mi csapat nevünket skandálták, hisz mi voltunk a hazai csapat.
- Hát Szabolcs?- kérdezte illedelmesen Gergő, de látszott, hogy nem érdekelte.
- Összetűzésbe keveredett Lancelottal.- válaszoltam sóhajtva.
- Lancelottal? Érdekes...- jegyezte meg Gergő, de már a közvetítő elkezdte a beszédét. Fanni, Gál, Timi és Réka beült a páholyba, mi állva figyeltük, mit mond. Kiderült, hogy ebben a mérkőzésben sorsolással lesz eldöntve ki harcol kivel, és a győztes bent marad a játékba. Akinek előbb fogy el az embere, az veszít. Ha döntetlent játszik az egyik páros, akkor azok már nem harcolhatnak.
- Hasonlít az előzőhöz.- jegyezte meg Máté.
- Ja, de most utolsó emberig megy.- mondta Gergő.
- Legutóbb is simán hoztuk a selejtezőt.- mondtam nekik.
- Simán, mi?- mondta ironikusan Gergő.
- Lényeg az, hogy megnyertem azt is.- tettem pontot a végére.

Kószák - Elementek

A stadion két oldalán egy 100x100cm képernyő volt, ami kiírta a két csapat nevet egymás mellé, alatta meg 1-1 kép volt a csapatból. Elkezdett gyorsan váltakozni, és egyre lassult. Kószák csapatából Gergő, Elementek csapatából Rendo.

Gergő: 187 cm magas, rövid barna haj, zöld póló, fekete melegítő, két kezén egy-egy fekete karszalaggal.

Rendo: 175 cm magas, vézna, rövid fekete haj, fekete selyem nadrágot, barna bőrmellényt viselt.

Rendo magabiztosan felsétált az arénára, Gergő úgyszintén. Nem szóltak egymáshoz, Rendo még rá se nézett az ellenfelére, majd elindult a harc. Egyikük sem rohant neki a másiknak, csak álltak egymással szembe.
- Na mi az, miért nem támadsz?- kérdezte Rando pár másodperc után.
- Jobban kifáradnék az oda jutásban, mint a harcunkban, így neked adom a kezdést.- válaszolta Gergő, amitől Rando teljesen elképedt, majd beidegesedett.
- Igen? Ahogy akarod, de ne várd, hogy kegyelmezzek neked! A földek urával kezdtél ki!- tört ki magából és elkezdte mozgatni az egész stadiont. Rendo két kezét maga mellett tartotta befeszítve és közbe sátánian nevetett.

A nézőközönség megrémült, és kapaszkodtak a székekbe, nálunk a lányok is megijedtek, de Andris melléjük ment.
- Nyugi, megvédelek titeket.- nyugtatta őket leguggolva hozzájuk.
- Gergő, igazán csinálhatnál már vele valamit!- szóltam oda neki. Gergő eddig meg se mozdult, de erre felfigyelt.

- Ahogy akarod.- sóhajtotta, jobb kezét Rendo felé fordította és egy fekete sugárgömböt lőtt rá. Rendo annyira elvolt ragadtatva saját erejétől, és a közönség sikolyától, hogy észre se vette, így telibe találta a testét, amitől kicsapódott az arénából, a földrengés abba maradt. Mindenki csodálkozott ezen a lövésen, főleg mi (Kószák csapata), mivel ilyen erőset még nem is lőtt előző bajnokságban, az ereje drasztikusan megnőtt azóta.
Rendo feltápászkodott a földről, a bíró elkezdte a számolást. A föld körülötte elkezdett mozogni és felment rá, végül felugrott az arénába teljesen más öltözékben. Testét földpáncél vette körül, két öklét pedig 5cm-es földkarmok díszítették.
- Velem te nem szórakozhatsz!- jelentette ki Rendo és futva támadt, kezét döfésre hátravitte. Gergő még mindig ugyan ott állt, és nem zavarta, hogy egyre közeledett Rendo. Amikor már csak pár méter volt köztük, Gergő hirtelen újra kinyújtotta a jobb kezét és egy sokkal erősebb sugárgömböt lőtt rá. Rendo ezt kivédte volna a karmaival, de azt áttörte a sugár, és újra a mellkasát találta el, ahol a páncél volt. Nagy füst kerekedett, amiből kicsapódott Rendo, a páncélja darabjaival együtt kiesett az arénából. Mellkasa vérzett, de nem halálos sebet kapott. A számlálás elindult, Rendo félt és harctéri sokk elfogta, így a földön maradt.

Kószák - Elementek: 1 - 0

Rendo felállt és elsétált a kispadra, csapattársai idegesek voltak rá.
- Ez most komoly? Ennyit harcoltál?- szidta idegességében Igor.
- Mégis mit vártatok? Túl erős hozzánk képes!- panaszkodta Rendo.
- De akkor is!- támadta tovább Igor.
- Nyugalom. Tényleg nem tehetett mást.- szólt végül Norton, amivel elcsöndesítette a társait.

Gergő visszasétált közénk, mi meg ámultunk, a közönség meg tombolt.
- Gergő... Ezt hogy csináltad? Szinte megkétszerezted az erődet!- mondta értetlenkedve Andris.
- Tudom. Egyszer talán ti nektek is felszabadul az erőtök, ha eljön az idő.- felelte.
- Neked sikerült?!- kérdeztem csodálkozva.
- Mi az, hogy felszabadítani az erődet?- kérdezte Timi felállva a padról.
- A mesterünk, Johnny mesélt még róla, amikor még tanultunk tőle Odaát.- mondta neki Rigó.
- Ja és mellesleg az előző bajnokoknál 1-el kevesebb ember van. Elintéztem az egyiket.- folytatta.
- Mit csináltál?- értetlenkedett tovább Andris.
- Majd mesélek, miután levertük ezt a csapatot.- mondta Gergő.
- De minek? Mi csak eddig terveztünk jönni, tovább nem.- mondta Máté, de Gergő válaszra nem méltatta. Közben elindult a sorsolás a nagy képernyőn, ellenfél csapatából Pacifiko, tőlünk újra Gergő.
- Micsoda meglepetés.- jegyezte meg nekünk Gergő. - Még egy győzelmet felírhattok nekünk.- mondta és már az arénára lépett.

Pacifiko: 170 cm magas, felfele álló szőke haja van. Kék egybefüggő ruhája volt fekete mintákkal.

Pacifiko már az arénán állt mérgesen, Gergő ugyanolyan higgadt volt, mint az előbb.
- Most megbánod, hogy az előző meccsen megaláztál minket!- mondta idegesen Pacifiko, mire Gergő elmosolyodott.
- Tiéd az első támadás. Remélem jobban kihasználod mint a társad.- mondta.
A mérkőzés elkezdődött, Pacifiko idegesen állt egy helyben, figyelte Gergőt és gondolkozott azon, hogy győzhetné le és szerezhetné vissza a becsületüket.
- Csinálj már valamit, mielőtt én kilőlek a pályáról!- szólalt meg egy idő után Gergő.
- Ahogy akarod!- felelte Pacifiko és erejét az egész arénára kiterjesztette, és egy négyzettel bezárta, halványkék színű, de átlátszó volt, majd hirtelen fentről víz kezdett el bezúdulni, ami pár másodperc alatt már Gergő csípőjéig ért.
- Amint látod én a vizek mestere vagyok, és most belefojtalak a vízbe!- ordította Pacifiko, hogy a víz csobogását túlkiabálja. Gergő hátra úszott az aréna végébe, közben vett egy utolsó levegőt, mivel 3 méter magasra csinálta meg a kockát Pacifiko. Elkezdte ütögetni a pajzsot, de nem tört ki, így a terve, hogy így eltüntesse a vizet kútba esett. Vissza tekintett Pacifikora, aki önelégülten nevetett a víz alatt, úgy látszott ő tudd lélegezni a vízben. Mi kívülről szemléltük az eseményeket, és szorítottunk Gergőnek, nagyon mást nem tehettünk. Gergőnek fogyott a levegője, így kinyújtotta a kezét Pacifikora. Ökölbe szorított kézzel egy óriási örvényt csinált. Pacifiko belekerült, majd felnyomta a tetejének az erőtérnek. Nem történt semmi a következő másodpercekben, de végül áttörte a tetejét, így a pajzs felbomlott, és a víz 5 másodperc alatt szétfolyt közénk. Így Gergő már a tornádóját tartotta, ami vízzel volt tele, majd fellökte teljes erőből, és elengedte a tornádót. Pacifiko megviselten esett le a küzdőtérre nagy sebességgel, de a körülötte lévő víz segítségével egy csúszdát képzett, így nem frontálisan ütközött, hanem gurulva egyenesen Gergő elé, aki a pólójánál fogva felemelte és az aréna végéhez dobta. Pacifiko nagy nehezen felállt, de Gergő már ott volt előtte, és hasba ütötte. Térdre esett volna, de megfogta a jobb kezével haját és felemelte, majd bal kezével egy fekete sugárgömböt csinált amit a hasához tartott.
- Gergő hagyjad, már nem képes harcolni, ne végezd ki!- kiabálta hátulról neki Máté.
- Az hagyján, de ha megmered ölni, te is vele mész!- mondta Norton, aki a kezében egy tűzgolyóval állt. Gergő kidobta az arénából Pacifikot, de a bal kezét még mindig felé nyújtotta, benne a fekete sugárgömb. Ment a visszaszámlálás, Gergő nyugodt volt, még vizesen is, Norton viszont izzadt, és dobogott nagyokat a szíve. Ez a tíz másodperc egy óra volt számára, de végül is Gergő nem lőtte le Pacifikot, ami miatt fellélegzett, de nem vette észre, hogy Gergő jobb keze a bal alatt volt és ott is csinált egy fekete sugárgömböt, ami a 10 másodperc leteltével 2 kilőtte ő rá. Norton hátra csapódott és a földet felmorzsolta, és a hasán egy kisebb seb keletkezett.
- Te engem ne fenyegessél, értetted?- mondta neki Gergő és vissza indult hozzánk. A közönség éljenzett, de Gergő ezen húzásán egy páran abbahagyták.
- Megőrültél?- kérdeztem tőle, ahogy visszaért.- Ezért ki is zárhatnank minket!-
- Nem zárnak ki, megkapjuk a 2. pontot, max kizárnak a selejtezőből.- felelte Gergő.

Kószák - Elementek: 2 - 0

- A Kószáké a pont, de mivel az arénán kívül lelőtte egyik ellenfelét, ezért Gergő ki lett zárva a selejtezőből.- szólt a hangosbemondó, pont ahogy Gergő megjósolta.
Újra sorsolt a gép, tőlünk Rigót, ellenfelektől Igort mutatta a képernyő.
- Huh, az első küzdelmem.- sóhajtott egyet Rigó.
- Menni fog, Gergő is hogy lealázta az előző két ellenfelét.- mondtam neki biztatásképp. Rigó bólintott egyet és felment az arénára. Igor már ott állt, készen a harcra.

Rigó: 186 cm magas, tüsi szőke haj, szürke póló, fekete-szürke térdig érő rövid nadrág.

Igor: 181 cm magas, lógó fél-hosszú fekete haja van. Egy fekete alapon zöld mintás zakót viselt, fekete gyűrt nadrággal.

Rigó átmozgatta vállát, lábát, Igor oldalt állt vele szemben, majd elkezdődött a harc. Rigó gyorsan rárohant, de hirtelen az arénából tüskés indák szúródtak ki egyenes rá. Felszínes vágásokat szerzett ezzel.
- Ez meg mi a...?- értetlenkedett Rigó, miközben vér jött az arcából, a kezéből, a bordái közül.
- Ha ebből nem jöttél volna rá, én a növények mestere vagyok.- hallotta meg Igor hangját.
Mérges lett és jobb kezébe egy sárga lézerdiszket csinált, amivel elvágta az indákat és futott tovább Igor felé. Igor a bal kezét kinyújtotta, és a zakója ujjából újabb tüskés inda jött elő, ami átfogta Rigó diszkoszos kezét. Megrántotta, és a tüskék behatoltak a kezébe, amitől felordított és térdre esett, de végül sikerült elvágnia a diszkjével az indát. Letekerte a kezéről, és megnézte a kezét, ami több helyen vérzett. Meghallotta Igor nevetését, amitől újra ideges lett és rádobta a diszkjét, ami egyenesen Igor fele ment, és látszólag ő nem mozdult el. Amikor fél méterre volt tőle, egy inda átfúródott az arénából és átszúrta a diszkosz közepét, majd eldobta oldalra.
- Lásd be, nincs esélyed ellenem.- mondta Igor önbizalommal teli, de Rigó újra rohant és elérte őt, így egy ütést mért rá, de ő leguggolt, és háta mögül egy óriási virágfejbe ütött, ami kinyitotta a tüskés száját és bekapta Rigót.
Szinte mindenki felsikított a stadion nézői között.
- Ennyi volt?- mondta Andris elképedve.
- Nem kellett volna bevenni őt a csapatba.- mondta Gergő kegyetlenül. Majd síri csönd alakult ki közöttünk.

- Ügyes voltál.- mondta Igor miután felegyenesedett és megsimogatta a virágot, ami nem mellesleg az aréna kövei közül jött elő.
Hirtelen a virág szétrobbant Rigó nagy erejű sugárgömbjének köszönhetően, amitől Igor is hátrébb csúszott és kettős fedezékbe vonult, de Rigó egy köríves ütéssel elütötte, amitől a földre került. Gyorsan talpra állt és hátrált pár lépést, eddig Rigó két kezébe 1-1 sárga lézerdiszket csinált és megindult Igor felé.
- Na most van vége!- ordította el magát Igor és Rigó lábai előtt rengeteg inda körbefonta lábától kezdve a nyakáig.
A földre zuhant és mocorgott, majd a kezében lévő diszkekkel kiszabadította mind két kezét, ám ekkor újra jött még több inda és betekerte. Tehetetlenül mocorgott, elkezdődött a számlálás. Újra kivágta kezeit, de még több inda jött a helyébe így nem szabadult ki. Leszámolták a 10-et, így vesztett Rigó. Az indák visszamentek az aréna lapjaiba, és onnan vissza Igor zakójába.
- Voltak jó mozdulataid, de ellenem nem volt esélyed.- mondta Igor és lesétált az arénáról. Rigó felállt, ruhája szét szaggatva, vér pedid csöpögött róla.

Kószák - Elementek: 2 - 1

- Hé, jól vagy?- kérdezte tőle Andris, de Rigó duzzogva elsétált mellettünk és leült a legszélére a páholynak.
- Pisti, ne izélj már. Első harcod volt, és ahhoz képest jól harcoltál.- mondta neki Timi, ahogy Rigó mellé ült.
- Ez most meg kéne hogy nyugtasson?- válaszolta ellenszenvesen Rigó.
- Nem kéne panaszkodnod. Kreg ellen is jól harcoltál.- próbálta nyugtatni Timi.
- Szabit mégse tudtam megmenteni...- mondta Rigó letörve. - Ő pedig biztos legyőzte volna ezt a Green Peacest.- tette hozzá.
- Ne ostorozd ezért magad!- mondta Timi és átölelte Rigót, aki magába fordult, de belül örült Timi figyelmének.
Jött a sorsolás, tőlük Nortont, tőlünk Szabolcsot sorsolták ki. Ezen mindenki ledöbbent a társaságunkból, de kiderült, hogy véletlenül Andrist vették le a harcosok közül, nem Szabolcsot és nem állt a vezetőség szándékába ezt kijavítani, mert szerintük mi tévedtünk, szóval Andris nem harcolhat ezen a bajnokságon és mivel Szabolcs nem állt ki harcolni, így elvesztettük ezt a mérkőzést.

Kószák - Elementálok: 2 - 2

Norton nevetett magában, és lelépett az arénáról. Mindannyian felháborodtunk, a közönség is, de a vezetőség nem változtatott a döntésén.
- Kettőt nyertünk, ők egyet, mégis ők vannak többen. Nem rossz.- mondtam társaimnak. A gép újra sorsolt, tőlük Márkot, tőlünk engem mutatott.
- Márk? - nevettem magamban. - Pont mint Bence nagy barátja.- tettem hozzá magamban.

Attila(én): 192cm magas, tüsi barna haj, piros póló fekete melegítővel és bal kezén egy zöld karszalag.

Márk: 178 cm magas, fehér hátig érő haj, világoskék zakó fehér mintákkal, fekete nadrág.

Mind ketten felléptünk az arénára és vártuk a kezdést. A bíró elindította a harcot, de én vártam, hogy az ellenfelem mutassa meg mit tud.
- Látom kicsit feszült vagy. Lehűtelek téged.- mondta Márk és hirtelen megfagyasztotta az arénát, vele együtt a lábamat, és az arénát ő is befogta egy négyzettel, csak ő ezúttal jéggel. Hirtelen nagyon hideg lett.
-Kár, hogy nem a pulcsimban jöttem harcolni.- jegyeztem meg majd éreztem, hogy kezd a jég megnőni, ami már lassan a térdemig ért.
- Az se segítene rajtad.- mondta önelégülten.
- Ezt viccnek szántam.- oktattam ki, ahogy egyre jobban reszkedtem.
- Ne szórakozz velem!- kiáltotta el magát és jobb kezébe egy jéglándzsát képzett, majd rám dobta. Jobb kezembe vezettem az erőmet, ami zölden fénylett, és amint elért a lándzsa, a hegye oldalába ütöttem, ezzel eltörve és kihárítva a támadását.
- Huh, ennél azért többre lesz szükséged!- mondtam neki dideregve.
- Még el se kezdtem!- felelte és még egyet csinált amit szintén rám dobta és még kettőt dobott, amilyen gyorsan tudott. Közeledtek egymás után a lándzsák, egy pillanatra kétségbe estem, de utána kinyújtottam a jobb kezemet, amibe sárga sugárgömböt tartottam, majd kinyitottam a tenyeremet és kör alakba szétterjedt a sugárnyaláb, ami a közeledő jéglándzsákat elolvasztatta.
- Pont mint Bencét...- súgtam magamban, ezzel pár másodpercre elterelve a figyelmemet.
- Na de elég a játékból.- jelentettem végül ki és két kezemet magam mellé befeszítve húztam és egy erőteret csináltam magam körül, ami elolvasztotta a jeget körülöttem és ami rám fagyott azt széttörte.
- Csak jég? Lássuk ezek után, hogy fogod látni a dolgot!- kiáltotta vissza és jobb tenyeréből folyékony jeget lőtt, ami beterített, és azonnal megfagytam, legalábbis az erőterem körül fagyott meg minden. Ekkor abbahagytam az erőterem fenntartását, hogy ne olvasszam meg, hadd higgye azt, hogy meg vagyok fagyva, és jobb kezembe egy fehér, villámló sugárgömböt képeztem, amit magam mellett tartottam. Márk diadalmasan elém jött, és mosolyogva rázta a fejét.
- Pár perc és leállnak az élet funkcióid. Ezt megvárom, és utána eltüntetem körülöttünk a jég váramat.- mondta a "megfagyott" testemnek, ám hirtelen megrepedt a jégtakarók körülöttem, majd egy másodperc múlva széttört és elcsapódott a szilánkjai körbe. Márk maga elé tette a kezeit, hogy védje magát a repülő jégdaraboktól, ezt kihasználva rádobtam a fehér sugárgömbömet, de ezt észre vette. Bal kezével oldalra akarta csapni, de a sugárgömb szétfolyt a kezén és ráment a testére, és egy elektromos aura elkezdte rázni őt. Pár másodpercig rázkódott, majd felrobbant, így füst keletkezett, ami mögül előcsúszott a jégen. Még mindig rázkódott egy kicsit. Én kihasználtam ezt, és megnöveltem az erőteremet az egész arénára, így felolvasztottam és széttörtem a körülöttünk lévő jégbázist. Ettől egy kicsit elfáradtam, így lihegni kezdtem, és még mindig dideregtem, majd ránéztem az ellenfelemre, aki továbbra is feküdt. A bíró elszámolt 10-ig, és még mindig nem állt fel, így megnyertem ezt a kört. A közönség tombolt, Igor felsétált az arénára és felsegítette Márkot, majd levitte.
- Bocs, én mindent megtettem.- mondta Márk.
- Többet tettél mint Rendo.- mondta neki.

Kószák - Elementek: 3 - 2

Intettem két újjal a szurkolóinknak, majd lesétáltam az arénáról.
- Mi történt ott bent? Semmit sem lehetett látni.- adta a tudomásomra Máté.
- Semmi különös, viszont nagyon fázok. Adjátok a pulcsim.- feleltem és mondtam a lányoknak. Fanni felállt és a páholyban lévő fekete cipzáros pulóveremet rám adta.
- Nem akarsz leülni mellém?- kérdezte tőlem Fanni.
- Most nem kösz. Lehet, hogy megint nekem kell harcolni.- válaszoltam neki. A gép sorsolt, tőlünk Mátét, az ellenfeleink közül Igort választotta.
- Sok sikert Máté!- adtam neki a jó tanácsot.
- Ja, köszi. Talán az segíthet.- válaszolta nekem. - Figyelj, nem harcolnál inkább már csak te?- kérdezte tőlem Máté.
- Mi?- kérdeztem meglepetten.
- Semmi, csak vicceltem. Igort elintézem!- mondta humorosan és felugrott az arénára. A lányok kicsit elmosolyodtak, meg Andris is. Rigó az még mindig a szélen volt Timivel, de erősen figyelte a harcokat. Fanni leültetett így ülve figyeltem.
- Látom még mindig fázol.- mondta Fanni és átölelt. - Így jobb?- kérdezte.
- Sokkal.- válaszoltam neki, és tényleg, mert nagyon fáztam.
- Máté, ha vesztesz akkor megfoglak rugdosni, érte!?- kiáltotta utána Réka. Máté megfordult és két hüvelykujját mutatta neki egy széles mosollyal majd visszafordult.
- Reméljük neki sikerülni fog győznie.- hallottuk meg Gergő hangját. - Nagyon remélem.- jegyeztem meg.

Máté: 182 cm magas, szürke póló, kék szakadt farmer. Fél hosszú barna haja felfelé áll.

Ahogy elkezdődött a mérkőzés Máté már rohant is. Igor újra alkalmazta a kicsapódó indákat az arénából, de mielőtt elérhette volna őt, elugrott onnan és szaladt tovább. Még több inda vágódott ki, de mindegyik elől sikeresen elugrott és elhajolt, addig amíg el nem érte Igort. Ugrásból ütött Igor felé, de hirtelen vagy 10 inda felcsapódott, ami így kivédte Máté támadását. Még több inda jött fel, ami Mátét egy fél négyzetbe zárta, és az eddigi indák döfésként jöttek felé. Máté gyorsan észre vette ezt, így jobb kezét a támadóindák felé, bal kezét meg Igort védőindák felé nyújtotta. Felordított és két kezéből kék sugárnyaláb csapódott ki, ami szétégette az indákat és Igort is eltarolta. Kicsúszott az arénából, és mozdulatlanul feküdt a pázsiton. A számláló elindult, de továbbra sem mozdult.
- Ez gyors volt.- jegyeztem meg meglepetten.
- Ez komoly?- értetlenkedett Rigó és még jobban ideges lett magára.
- Nyugi van. Máté már gyakorlatiasabb.- mondta neki Timi.
A számláló elérte a tízet, nyertünk, ebben a pillanatban Máté megfordult és jött volna felénk, de egy inda átszúródott a lábán, majd pár másodperc múlva Igor kihúzta belőle.
- Egy kis búcsú ajándék.- mondta a földön fekve Igor, aki piszkos és kormos volt, majd a földön kiterült.
- Azta k*rva!- kiáltotta Máté térdre rogyva és erősen szorította a lábát. Jöttek a helyi orvosok és felvették a hordágyba.

Kószák - Elementek: 4 - 2

Az inda kicsapódásakor a közönség felhőkölt, Réka örömsírása kétségbeesésbe ment át.
- Aljas görények!- kiáltotta el magát Andris.
- Pont mint Gergő.- mondtam felismerve a taktikát.
- Mielőtt kiesik lebénítja az ellenfelét. Ügyes.- mondta Gergő.
Jött a következő sorsolás, tőlük már csak Norton maradt, így nem volt kérdéses, tőlünk viszont újra Mátét sorsolták ki, mivel győztesként ment ki a harcból.
- Ez most komoly?- kiáltottam el magam.
- Megyek!- szólt Máté, aki leugrott a hordágyról, de rögtön térdre esett.
- H*lye vagy? Ilyen sebbel akarsz harcolni?- kérdezte tőle Andris, ahogy mellé ment.
- Feladjuk!- szóltam a bíráknak, akik ezzel rögtön le is zárták a mérkőzést.

Kószák - Elementek: 4 - 3

-Hát akkor ez a mindent eldöntő harc, igaz hogy ők csak egyszer nyertek.- jegyeztem meg magamban hangosan és felléptem az arénába. Andris és Réka bevitte Mátét a mentősátorba, Gergő maradt a helyén és figyelte az arénát, mellé pedig Fanni állt, látszott hogy ő is izgult. Rigó és Timi továbbra is a sarokban ültek.
- Ilyen béna lennék? Máté egy perc alatt legyőzte.- szapulta magát Rigó.
- Dehogy vagy béna! Ne mondj ilyeneket!- szólt rá Timi.
- Hé Attila. Egy lövésből a földre terítettem. Nem lesz nehéz legyőznöd.- biztatott Gergő. Én némán néztem Nortont, aki még mindig mosolygott.

Norton: 183 cm magas, világosbarna lefelé lógó félhosszú haj, piros zakót viselt melynek fekete mintái voltak és fekete bőrnadrág. A mellkasa kormos volt Gergő lövésétől.

- Most már harcolnod is kell, nem az öledbe kapod a győzelmed.- szóltam hozzá.
- Könnyedén legyőzlek.- válaszolta, amitől ingerült lettem. A harc elkezdődött, és lángcsóvák törtek elő az aréna sarkaiból, majd körbe vett minket négyzet alakban.
- Nektek ez a mániátok, hogy körbeveszitek a harcmezőt, vagy mi?- kérdeztem kicsit mosolyogva, de választ nem kaptam. Norton két kezében lángoló gömböket tartott, amiket maga elé dobott, és abból lángcsóvák törtek elő, amik felém jöttek. Elugrottam az útjukból és elindultam Norton felé, közben éreztem meg, hogy milyen meleg is lett itt. Amikor már csak pár lépésre voltam tőle, két kezét maga elé húzta, tenyerei összeértek, és két oldalról a tűz átérte egymást, így engem is. Elvesztettem a látó szögemből Nortont, de vakon megpróbáltam ütni, de már nem volt ott, viszont a két tűznyalábból kiértem. Köhögtem egyet, és leporoltam a ruhámat.
- Kint kellett volna hagynom most a pulóverem.- mondtam magamnak ezt feszültségoldásképp.
Utána újabb lángcsóvák jöttek ki a tűzből, amik elől arrébb ugrottam. Zavart a növekvő hőmérséklet, és hogy nem láttam az ellenfelemet. Jött a következő lángcsóva felém. Leguggoltam, és felugrottam az égbe, körülöttem a zöld aurám segített benne, így nem talált el, viszont megláttam Nortont, aki a tűz mögött állt. Jobb kezembe egy zöld sugárgömböt csináltam, amibe sok erőmet belevittem és rádobtam. A becsapódás előtt vette észre Norton, hogy a levegőbe vagyok, így eltalálta a sugárgömb, ami szétrobbantotta az aréna felszínét, a lángokat meg a sok feltörő por eloltotta. Visszaérkeztem az arénába, a lendület miatt letérdeltem. Ekkor éreztem, hogy már tényleg fáradt vagyok, viszont meghallottam a vissza számlálást, ami azt jelentette, hogy a földön fekszik Norton. Leszámolta a tízet, így megnyertem. A por közben elszállt, a közönség meg tombolt, tetszett nekik ez a támadásom.

Kószák - Elementek: 5 - 3

Lesétáltam az arénáról és ledobtam a pulóveremet a páholyra.
- Ez fantasztikus volt!- mondta Fanni boldogan és átölelt. - Egy ideig azt hittem élve megsüt téged.- mondta el az aggodalmának az okát.
Gergő elismerően nézett rám.
- Ez szép volt Attila!- mondta Timi, aki odajött hozzám és átölelt.
- Grat, jól megcsináltad.- mondta Rigó is és nyújtotta felém a kezét és kezetfogtunk.
Máté is kijött a sátorból, jobb oldalán Andris, bal oldalán Réka vitte, ők is közénk jöttek.
- Egy közös ünneplés?- kérdezte Andris és közénk rakta a kezét.
Összetettük mindannyian a kezünket, még Gergő is majd egy "Hipp hipp hurrá"-val fellendítettük. A közönség erre is nagy tapsviharba szállt. A szokásos intésemmel köszöntem meg a közönségnek a lelkesedését, csak ezúttal sokkal erőteljesebb volt. Andris, Máté és a lányok vissza integettek nekik, amikor elindultunk a szállásunkhoz.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat