Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Gaucsók 1

Későn indultam, mivel Robiék mindig késni szoktak. Útközben elől a távolban két gyerek jött velem szemben, akik hasonlítottak Ábelre és Robira, de mivel 5 másodperc múlva se hallottam a szokásos hangos beszédjüket, így tudtam, hogy nem ők azok.
Ahogy odaértem a pékséghez, csak Ábel volt ott aki egy péksüteményt majszolgatott. Miközben vártuk Robit, láttam pár ismerőst elsétálni, köztük tesóm régi szerelmét. Ábel meg is említette, hogy jó nő, főleg mivel elégé rövid rövidnadrágot viselt.
Egy idő után hívta Ábelt Robi, hogy késni fog 20 percet. Ekkor vetettem fel az ötletet, hogy vegyünk pezsgőt, amibe végül belement. Elmentünk a Rákócziba, majd vissza és megittuk a pezsgőt. Végül 35 perces késéssel jött meg Robi és Zolika.
Első utunk a Lúdlába vezetett, ahol Zoli sok ismerősbe botlott. Egy padot lefoglalva Ábellel vártuk Robiékat, hogy kihozzák a piát. Mellettünk érdekes emberek tömege volt, előttem meg ballagó tpg-sek. Végül Robiék is visszacsatlakoztak.

Onnan a Zöld ... mentünk, ahol nem egy súlycsoportú tagok voltak velünk. Eleinte ez nem tetszett, de végül kiderült, hogy nem rossz hely. Zoli és Ábel biliárdozni ment, én meg addig Robival beszéltem a szerelmi életünkről. Jó pár érdekességet megtudtam róla, és kiderült, hogy a zenei ízlésünk is hasonló. Ábel és Zoli párosan ment az ottaniak ellen. 3-1 vesztettek sajnálatosan.
Egy újabb ismerőst véltem felfedezni Gergő révén, Szeberényit, aki 3 lánnyal érkezett. Robi rögtön kiszúrta az egyik csajt, aki hasonlított Fannira. Rá is kérdeztem, hogy ez nem-e Fanni, de mondta hogy nem, csak hasonlít rá, ezért rögtön megtetszett neki. Elkezdtek biliárdozni ők is, a csaj kicsit szerencsétlenkedett a lövésekkel, de hozzánk fordult, hogy ő pont így akarta csinálni.
Ránéztem az időre, éjfél múlt. Gyorsan elrepült az idő, kifejezetten jól éreztem ma magamat. Haza futottam mert késébe voltam, majd kijózanítottam magam egy meleg, majd hirtelen hideg fürdővel.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat