Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
OK: 2012

Indulás előtt apám megkérdezte, hogy viszek-e fogkefét, tusfürdőt, dezodort. Természetesen pont ezeket felejtettem ki. Ahogy a találkozásiponthoz értünk, egy buszt láttam egy másik osztállyal. Kicsit pánikba estem, hogy lehet rosszul tudtam a helyet, de apámnak mondtam, hogy itt vagyunk. Ahogy elhajtott, keresgélni kezdtem, végül megtaláltam a csapatomat.
Szép lassan megjött mindenki, Ábellel, Robival és Levivel ültem leghátul a buszon. Falevél számolások és a Matyó múzeum után mentünk a Miskolci lelátóra, ami gyönyörű látványt nyújtott. Onnan mentünk a szállásra, ahol csocsóztunk mi 4en.
Fél 3kor mentünk a barlangfürdőbe, mivel az eddigi társaim oda nem akartak jönni, így Tomival és Jánossal mentem oda. Lenyűgöző hely, nagy kár, hogy 10 perc alatt bejártuk az egészet. Jánossal úszversenyeztünk, Gergő és csapata képeket készített ott, köztük ahogy a víz alatt leültem Janival, de sok más csapatképet is. Gergővel is volt egy versenyem, aki épphogy megvert, és Kittit meg Ágit dobáltuk a vízben. Megtudtam, hogy Hajni szemüveges, csak eddig mindig kontaklencsét hordott. Szandi megdícsérte a külsőmet, aminek örültem.
Egy óra lepergése alatt meguntuk, és egy 8as csapatban kijöttünk onnan. Bobpálya volt a következő uticél, ahol óriási adrealing löketett kaptunk. Vacsoránál megint csak visszatértem Ábelékhez, akik elmesélték, hogy egy mókust cigiztettek.

A szálláson megint csak csocsóztunk, ahol általában nyertem Levivel, de azért húzták az agyamat rendesen, de vicces volt, meg kell hagyni. Egyet ping pongoztam Ábellal, aki könnyedén levert, hisz mestere már neki, és a tanárnő kihívta ezek után, de ezt is megnyerte. Kosárlabdáztam eközben Bordással. Utána a lányok hívtak csocsózni, én voltam Petrával, ellenünk meg Ildi és Kása. Pörgettek mint az atom, de kritizáltam a játékukat, mert elég gyengék voltak. Hozzájuk képest én egy mester voltam. A gyenge kapusom miatt viszont csak 10-9-re nyertünk.
Ezután mentem a faházba, ahol 8an laktunk. Mellettünk voltak Gergőék, akik piáltak nyíltan a buszsofőrrel. Nem kellett sok idő, és megjelent ott az osztályfőnök. Mi 4en pedig hoztuk a pókert, majd Ábel a sört. Offő rögtön kiszúrta és idejött hozzánk is. Csak 1et engedett meg mindenkinek. Haraszti és Bordás csatlakozott hozzánk a pókerhez.
Máté esett ki legelőször, utána Levi, majd én ejtettem ki Harasztit. Ábel kiejtette Robit, aki így 3ik lett. Végül Ábelt egy A-10 sorral ALL IN-ben legyőztem. Ezután visszavágott követelt, és megnyerte a másik menetet. Végig vezettem, Ábel pedig már lassan Ildit akarta feltenni tétnek, annyira nem hozott neki szerencsét ő. Közben nevetve jött Zsófi és Méri, akik levideózták, ahogy Harasztiék vetkőzős pókert játszottak. Végül jött Robi keverni Ildi helyett, aki Ászokat adott végig Ábelnek, így végül ő nyert egy ALL IN után.
Ezután mentünk aludni, Ildi ment Ábel mellé. Közben Levi egy 20 percig a másik ágyon Kittivel elvolt, Jani meg Dia a másik szobában.
Sok hülyéskedés során próbáltunk elaludni, de nem sikerült. Volt hogy 5 percig néma csendben voltunk, megszólaltam, mire ők ketten is és tovább loptuk a napot. TV-t kapcsolgattuk, majdnem tönkretettük. Ildi mondta, hogy megy vissza, mire Ábel helyeselt egyből. Ildi ezt szemétségnek vette, de nevetett. Hátam fájt, megkértem hogy masszírozzon meg, de nagy körmei miatt nem igazán tudott. Levi lefeküdt és aludt, de fél 4kor felébredt. Végül 4kor én elaludtam.

6kor Robi keltett minket, ahogy visszajött Hajniéktól. Lefürödtem, de csak egy így is vizes törölközőm volt. Alig fértem el a zuhanyzóban. Elmentünk bevásárolni, majd csocsóztunk még egyet. Elmentünk a Diósgyőri várba. 45 perc után elmentünk, mert nem engedtek be. Mentünk a Anna barlangba, de az is zárva volt, így egy múzeumba tértünk be. Visszafele meg a barlangba, ahol megint csak Ábellel szórakoztam. Utána vissza a várba, ahol összevesztem Ábellal. Visszafele zenét hallgattam Levivel, ide jött hozzánk Kitti, aki beszélgetni akart velem, mivel olyan sok közös témánk van meg 1x voltunk 9ikben strandon együtt. Végül Levihez ment a tegnapot megbeszélni.

Hazaértem, Rigó rögtön hívott hogy házibuliba kell mennem. Nem ellenkeztem. Ahogy oda értem Laci beverte a fejét földharcban és kitört a foga. Medgyessel megint jól eltudtam beszélni, Rigó rám fröcskölte a pezsgőt, amit vittem, de ezúttal nem ellenkeztem. Legutóbb eltörtem egy poharat, amikor igen. Hegedűs kockult a laptopján, Erik meg a meccset nézte.
Rigó írogatott mindenkinek, köztük Lizára is, akit nem rég láttam először az iskolában. Ki kellett magyaráznom magam, de hát elég nehéz volt. Így aztán Rigóval földharcoltam, amit megnyertem. Jött neki segíteni Laci, de könnyedén elbántam vele, hisz ő nem JKD-s.
Végül elmentünk, magára hagyva Medgyest, Szántót és barátnőjét meg Lacit. Andrissal együtt mentünk, aki mesélt az életéről. Végül leváltam róluk és haza mentem.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat