Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
3 out of 4

L2-ni akartam, mivel a klánom épp meg akarta szerezni Aden várát. Először Laci hívott, hogy menjek be, de mondtam neki, hogy épp kockulok. Rögtön rá Gergő hívott, hogy bemegyek-e, mivel a társasága 10kor elhagyja. Mondtam neki, hogy nem hiszem, de szólok, ha bemegyek. Írtam 1 sms-t Rigónak, ha megy be, akkor hívjon. Pár percre rá hívott Ábel, hogy menjek be velük. Neki azt mondtam, hogy még nem tudom, hogy megyek-e be. Végül Rigó hívott, akinek végül azt mondtam, hogy bemegyek.
A 4 baráti társaságom közül 3an hívtak el ezen a napon. Máté az meg inkább otthon akart maradni, mivel még délután vele ping-pongoztam.
Fél 10kor beindultam a városba, visszahívtam mindenkit, hogy bent vagyok. Vettem egy pezsgőt, amit Rigóval együtt akartam meginni. Lúdláb elé kijött egy csajjal együtt, valami Timi volt. Megittuk a pezsgőt és bementünk. Köszöntem a bentieknek, még azoknak is, akiket nem ismertem. Ott volt Laci, Szabina, Medgyes, Andris és Hegedűs is. Nem sokkal megjelent Gergő is, Rigó vett nekünk sört.

Mentünk tovább sétálni, de megjelentek Ábelék, így velük tartottam a Sörpatikába. Vettünk egy Sopronit, majd megjelent Gergő pár percre rá. Tíz perc múlhatott el, amikor megjöttek Rigóék. Látszott Ábelékon, hogy nem nagyon kedvelik, Hegedűs még lopott is Robi italából. Majd elmentek, kivétel Szabina. Gállal is találkoztunk, majd Marci is megjött a csapatával, majd egy kisebb balhé ütött ki egy féltékeny szerelmespár és Marciék között.
Én Ábellal és Gergővel kívülállóként szemléltünk, Marci majdnem nekiment a barátjának, Zsombornak. Gergő bekiabálgatott, hogy üsse nem fáj stb. Robi ide-oda sétált közöttünk. Végül bementünk csocsózni Zolival.
9-1re nyertük meg Ábellal, így Zolinak és a másik srácnak másznia kellett. Mire kimentünk a balhé elült, megjöttek Rigóék, majd újra elmentek. Elmentünk megmászni a hidat 5en Hegedűssel, Ábellal, Gergővel és Robival. Végül Gergő nem jött, szóval 4en. Másodikként mentem.
Vissza jöttünk, majd a Gangnél elbúcsúztunk Ábeltól és Robitól. Vicces volt, de szót tudtak érteni egymással ők.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat