Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Nyár 1.

Hétfő

Álom: Azt álmodtam, hogy Vivi épp tönkreteszi magát, én meg Skypeon néztem végig. Brutálisan fájt, hihetetlen, hogy ennyire érdekel, hogy ne történjen vele semmi rossz, amit megbánhadt.
Reggel: 8 perc hasizom edzés. Mentem volna futni, mire haza jött apa és a takarítónő. Azt hittem hirtelen, hogy Szerda van.
Futottam egy gát kört: 200m sprint 100m kocogás.
Vettem úszósapkát a szerdai alkalmassági vizsgára, mellé egy újságot és egy könyvet is.
Melinda lett a legjobb barátnőm, sajnos Vivi már nem olyan, mint 1 évvel ezelőtt, de azért őt is szeretem teljes szívből, ha már ő volt első életem szerelme... :) És sokat tett és tesz is értem, csak már nem barátkozunk annyit... eltűnt kettőnk között a tűz. Másokkal beszélget helyettem.
Testi tételt megcsináltam, motivációs levél félig kész.
Esti 8 perces hasizom gyakorlat.

Kedd

Álom: azt álmodtam, hogy felhív Vivi és érdeklődött mi jót csinálok. Nem akartam mondani, hogy csajozok, mivel megbeszéltük, nem mesélünk szerelmi ügyeiket egymásnak.
Kommandososat álmodtam, ahol az egyik rajtaütésen találtam pár HKK-t, amit szedtem magamnak két tuzharc között.
Reggel 8 perces hasizommal kezdtem. Utána mentem a Vesore tesi fakt miatt. Magasugrast és sulylokest gyakoroltunk. Mind kettőben egy fokkal jobbnak kéne lennem.
Hazaertem, a motivációs levelet megirtam, már csak szepitgetni kell rajta. Folytattam az Árny fia könyv olvasasat, amit előző héten kezdtem el a vonaton Melinda találkozása előtt. Izgalmas, de kicsit vontatott.
Vivi, Melinda és Rigó segítségével meg lett a motivációs levél végső változata. Hármójuk segítségével remélhetőleg elég jó lesz ahhoz, hogy átmenjek a vizsgán.
Esti 8 perces hasizom edzés.

Skrillex: Bamgaramg
Lana Del Rey: Summertime Sadness
The Automatic: Monster

Szerda

5:15kor keltett apám, hogy mindjárt indulunk Pestre. Reggeli hasizom edzés kiesett.
7:30ra már oda értünk. Szét néztem, tetszetős épület volt. Takarítónő annyira nem örült a sok új arcnak...
8:30kor eligazítás. Elsőnek a motoros alkalmasságit végző rekreaciosok voltak. Amikor a 4ik csapatot hívtak kicsit stresszeltem, féltem hogy az 1. Csapattal kellett volna mennem. Miután az 5ik csapatot is hívtak, és a rekreáció szó nem volt benne, megkerdeztem, hogy mi van velem. Mondta, hogy 5ik csapatban a helyem, mint erettsegizo rekreációs. Többiek körülöttem is pont ezt akartak megkerdezni, szal nem én voltam a hülye.
Indultunk volna, mire megallitottak minket. Legalábbis a hátsó sort. Első sor elment, így amikor elengedtek minket tetlenkedtunk. Végül a tanár útba igazitott minket, de a többiek nem mozdultak. En kaptam az alkalmon és besiettem. Pont időben, mert ment volna el. Kiabaltam a többieknek majd az orvosi vizsga megfelelt lett.
Második teljesítendő feladat az úszás volt. Mesélte a vezetőnk, hogy legutóbb az egyik srácnak görcsbe ment a lába és megbukott, de ez ritka szóval ne aggodjunk. Rövid volt a táv, teljesen megorultem, mire mondták, hogy 4 hossz kell. Első kettőt mellen úsztam, amibe kifaradtam, talán a stressztől. Gyors uszasban fulladoztam, de úgy voltam vele, hogy inkább meghalok, mint hogy megbukjak. Kifaradva, de sikerült.
Harmadik feladat a motivációs beszélgetés. Elsők közt szolitottak. Egy nőhöz és egy ferfihez kerültem. Sablon beszélgetés után megkerdeztem, hogy mihez akarok kezdeni ezzel. Hablatyoltam, de végül megfeleltem, de nem írtam alá, és utólag nem lehetett, így a nő elment, a férfi meg kerdezgetett tovább. Végül alairhattam és mehettem el.
Apával elmentunk a Trófea étterembe, ahol annyit ehetünk és ihatunk, amennyit csak akartunk. Ennek örömére 3 koktélt ittam, húst hússal és kevéske salatat, meg egy tál edesseget. Rigo és Szabi haverom pedig a mai nap 4ik alkalommal felhivtak, hogy maradjak mozizni. Beadtam a derekam és elmentem 4DXen megnézni a Holnap határát. Sok víz ment az arcomba, fújás a fülemben és rezgés volt. Mivel elég akció és esemény dús az a film.
Majd Rigóval vonattal haza mentünk, akinek volt már élménye a Trofeaban.
8 perces hasizom gyakorlat.

Csütörtök

7:30kor keltem, amikor is apa menni akart. Szóltam, hogy vigyen suliba. 7:45kor ott voltam és megnéztem az eredményeket. Mindegyiknél 64 pontom lett, szóval tesi érettségit kell meghuzni. Futottam egy gatkort ezek után.
8 perc hasizom.

Péntek

8 perc hasizom, utána kaveztam apával és Gyurival. Rendeltünk egy nagy pizzát, amiből 4 szeletet ettem. Amikor olvasni akartam volna nem bírtam, így ledoltem és elaludtam. Edzeni se tudtam, így a mai girja elmaradt.
Esti 8 perces hasizom edzés.

Szombat

8 perc hasizom edzés, majd reggeli.
Délután elmentem futni élesben: 8:21 perc alatt futottam le. 8 alá le akarom vinni, egy hetem van rá.

Vasárnap

Reggel folytattam az Árny Fia olvasasat. Elertem vele a vegjatekig.
Csináltam tojás rántottat Melinda vezetésével és izletesre sikeredett.
Esti 8 perces hasizom edzés.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat