Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Nyár 4.

Hétfő

Volt 2 macskánk meg egy kutyánk, és tesóm valami bűbájjal felcserélte a tesüket, így az egyik macska kutya módra viselkedett. Kiesett az egyik macska a kocsiból, én utána mentem és visszahoztam. Kértem tesóm, hogy változtassa vissza őket, de lusta volt hozzá.
Gyűrűk ura - Trónok harca keveréket álmodtam. Leesett a gyűrű a sziklákról, mert Ned Stark ügyetlen volt, erre fogtam egy kardot és utána ugrottam. Átrohantam mindenkin, be egy iskolába, miközben egy óirás követett. Felordítottam, hogy Sávai Ági, mire valaki megszólalt. Becsúsztam, majd ülök az asztalnál és írtam valamit, miközben az óriás mellettem ült.
Reggel a munkások csöngetésére ébredtem. Reggeli 8 perces hasizom edzéssel kezdtem és kardioval folytattam.
Délután mentem ebédelni mamámhoz, majd átszaladtam Danihoz, aki elmesélte szerelmi gondjait.
Melinda mérges lett, hogy nem élvezem a vele való beszélgetést azok után, ahogy bánt velem és ezért letörölt meg letiltott. Hihetetlen, hogy ezzel a lánnyal jóban akartam lenni és a barátomnak hittem. Ez is azt bizonyítja, hogy fiú és lány között nincs barátság...
Jegyzet eleje elolvasása és a nagy füzeté.
Város:
Bementünk a Hild térre, először a lelátón voltunk, ahol a kis gyerekek a kis pályán elverték a nagyokat. Később a padokhoz mentünk, ahol rögtön összefutottunk Gajdos Andrissal és társaságával. Gál Zoli is beköszönt hozzánk.
Andris megviccelte Dorottyát, fogadtak egy mérkőzésre, ami már volt, de a lány nem tudta. A csaj 2-0ra szavazatott, Andris meg 3-0ra. Meglepő módon Andris nyert...
Gergő is fel-fel bukkant a Petik társaságában és tesi faktos társam, Dominik is tiszteletét tette. A Mexikó - Horvát mérkőzés nagyon unalmasan kezdődött, de végül az utolsó fél időben 3-1 lett és végre izgulhattunk egy kicsit.

Kedd

Délben keltem fel, ami után rögtön egy 8 perces hasizom edzéssel kezdtem. Utána az EU3 Gergővel és Viktorral elvette az időm egy nagy részét.
Kipróbáltam a 24 kilós girját, és elég nehéz egyenlőre. Ma lett kész a zuhanyzó.

Szerda

Szerelő érkezésére keltem. Megcsinálta a telefont és elvileg a TV-t is. 8 perces hasizom edzés.
Bementem a plázába, ahol összefutottam Bordás Mátéval, és láttam Nikit is, ahogy dolgozni megy. Elolvastam 50 oldalt egy könyvből.

Csütörtök

8 perces hasizom edzés. Fodrászhoz futnom kellett, mert késésbe voltam, de még így is 3 percet késtem.

Péntek

Zalán lemondta a találkozót.

Szombat

Danival kimentünk a Hild térre, ahol Uruguay - Columbia ment, közben találkoztunk Rigóval és Ábellal.

Vasárnap









© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat