Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Nyár 5.

Hétfő

Megérkeztünk a táborba, ahol már 3 ismerős arc vár minket, bár nevüket nem tudom, és csak az egyik közülük az, akit többször is láttam már táborban.
Tegnapi póktalanítás meghozta az eredményt, egy pók sincs a szobámban. Egyenlőre...
Első edzésben a 3szög lépés neve: női 3szög..DDD
Lehült az idő, így a fekete pólóban edzettem.

Délutáni edzésekre megérkezett Ricsi és Attila Pontütőztünk, amit a bal csuklóm nem igazán viselt el. Véletlenül se legyen könnyű dolgom. Ismét Pistivel voltam párban, akivel az előzőt elpoénkodtuk. Haverja beállt hozzánk 3iknak, akivel még jobb lett a hangulat, alias Zoli.
Egy évvel ezelőtt könnyes búcsút vettem Vivitől egy hétre. Akkor még hiányoztam neki. Azt mondta később, hogy ekkor jött rá, hogy szeret engem. De mégse. Újra fáj a veszteség... ha más nem egy lelkitársat.
Talán egyszer még egymásra találunk. De ez csak akkor történhet meg, ha most tovább lépek és fejlődök. Olvasok tovább.

Hiányzik a társaság, pedig otthon nincs senki, aki fontos lenne. Vivi már nem ír, Meli letiltott, volt osztálytársaim se keresnek. Bozsányi Családon, Rigón, unokatesómon és Hannin kívül nincs más barátom. Magányos vagyok, és ez nem jó érzés.

180. oldlig jutottam el.
Attila története: megverték őt a zebrán egy cigánybanda, amikor még nem gondolta komolyan az edzést..D
Alvás szokatlan helyen. Mint Melindánál. Furcsa a világ, hogy eszembe jutattja ezt a két lányt folyton. Bár Meli ellökött magától, érte sok könnyet nem hullajtok. De mégis mély nyomott hagyott bennem. Talán a vágyakozás olyan valakiért, amilyen ő nem, csak nem akarom felfogni. Mondjuk inkább Melin mint VIvin gondolkozzak. Nem olyan mély seb és nem is annyira fájdalmas.

Kedd

Azt álmodtam, hogy találkozót beszéltem meg Mátéval a Pelikán plázában, ahol kiderült, osztálytalálkozóm volt. Mátét felhívtam, hogy hol van, kiderült, hogy otthon maradt. Kimentem az utcára és nem tudom mi volt utána.

Reggeli edzésen az ördögfiókával voltam, aki egy idióta volt. Úgy váltogatta az állását, mint baba a pelenkáját. Utolsó feladatra megkaptam Attilát, aki normálisan edzett, nem úgy mint az...

Ricsi takarításon a söprést ki akarta hagyni, azonban végül belátta, hogy szükséges. Olvasás helyett a 2013as Herkulest néztem meg apámmal. Azonban még így időben voltam.

Délelőtti edzésen hiába volt rajtam csuklószorító, így is vérvörös lett a kezem. A nagy darab, azaz Zoli, nem kímélt. Pistivel szétvertük egymást játékosan. Ketten megérkeztek a táborba, őket is láttam már, de nem túl sűrűn. Attilával öröm az edzés, ő jól tudja csinálni és segít is ha kell.

Ismét filmet néztem apámmal. Természeti katasztrófás volt, amely 2:30 órás volt... nem érte meg.
Délutáni edzésen Attila volt végig a párom. Kérdezősködtem, ő pedig szívesen válaszolt. Ricsi néha közénk szólt és nevettünk tovább. Ennek köszönhetően Attila ismét velem állt párba este, viszont most volt párcsere. Megnéztem egy Stathemes filmet apámmal.

Szerda

Azt álmodtam többek közt, hogy Vivivel beszélgetek, aki küldött magáról egy bizalmas képet... mert elküldte valakinek, ő meg vissza élt vele. Szinte sírtam álmomban érte....

Szobám újra kezd pókhálósodni. Reggeli edzés előtt elolvastam a Holdfényt, ezzel nagyjából bepótoltam a lemaradást. A törpe idegesítő párnak.
Reggelinél Attila és Ricsi volt a perverz viccek embere. Mindeközben megjött egy tök ismeretlen ember.
Feszítéseket gyakoroltunk, Attila nagyon segítőkész volt, Zolival és Pistivel pedig kinyírtuk egymást. Megjött Máté is.

Délutáni edzésen Attilával botoztunk, nem unatkoztunk egy percet se. Mi voltunk a leghangosabbak, de legalább élveztük. Komoly barátnőjéről is beszélt. 26 évesen találta meg, de csak 2 évre rá döntötték el, hogy ez komoly. Apához mentem és filmet néztem, Hanri Cavillel és Bruce Willissel a főszerepben. Szóval Kiosaki utolsó 40 oldala reggelre marad.

Emillel vacsora közben találkoztunk. Esti edzés közben megjött Anna, aki hozzám és Attilához csatlakozott, ezzel tripla vidám volt az edzés.
Este dumáltam Mátéval, aki mesélt a rekreációról. Vegyes érzések támadtak fel bennem. Ettünk a bográcsban sült lecsót, majd bejöttem és elolvastam azt a 40 oldalt.

Csütörtök

Azt álmodtam, hogy a falat védjük. Többször visszavertük a támadást, azonban utolsó alkalommal áttörtek. Futott pár csaj, akinek udvaroltunk picit, Rigó odaadta egyiknek a pulóvert.
Ebéden összevesztem Somával, addig ütöttem, ameddig végül el nem mentek. Apa és a takarítónő pedig kivesézték a helyzetet.
Reggel olvastam a Miliomos elme titkait. Attilával és Annával voltam párban. Égett a kezem a fájdalomtól.

Péntek

Azt álmodtam többek közt, hogy Nagykörűben vagyunk, és egy közeli ismerősünk halálát akartuk kideríteni tesómmal és uncsimmal. Felhívtunk egy számot, ami a kis szobában csörgött. Rájöttünk hogy a gyilkos még itt van. 3 férfire gyanakodtunk, de az első 2 kiderült, hogy hülye, a másik pedig fondorlatos. Mondta, hogy hívott 1 kurvát ide, mert kevés a lány. A lány bementem a kiszobába... ő a gyilkos... utána mentem. Elkezdtem flörtölni vele.
Mondta, hogy nehéz megvenni őt. A mamája vehetett neki dolgokat, de ezzel nem vehette meg a ruháját.. micsoda metafora. Levettem róla a törölközőt és belé hatoltam.
Megkérdeztem, hogy naponta hányszor csinálja. Elkezdett számolni és 3 lett a megoldás. Majd felébredtem...

Reggel edzés A-A-A. Mátéval a boltba mentünk.
Délelőtti edzésre jöttek 6an, akik közül 1 lesérült. A vargással voltam párban, aztán az öreg fószer is beállt hozzánk. Ezek után elmentem Zolihoz, aki megadta a kegyelemdöfést a csuklómra.

Ebéd után lementem a partra Mátéval, kerestük a szőke bikinis lányt lent, de kiderült, már visszament... :(
Olvastam a 3ik könyvet.

Délutáni edzés előtt sikeresen bementem a pókhálóba, egy pókot kellett levernem magamról. Pistivel volt a társam. VVissza úton Ricsivel és Mátéval mentem vissza. Két lány ült egy-egy bicajon az étterem előtt. Ricis szól: látod mit markol a két lába között a kiscsaj. Ezen jót nevettünk. A lány zavartan elmosolyodott.

Vacsora közben ráírtam Danira és Henire, na meg Zalánra. 2 percre rá írt valaki, legnagyobb meglepetésemre Vivi volt az. Írta, hogy 20ika óta nem írtam rá, és hogy direkt kerülöm-e. Persze hogy nem.

Estie dzésen Mátéval voltam. Kipróbűáltam karambitot, szerelem volt első látásra. Apa poénja, aztán vágsz egy Z-t az ellenfeledre, amit külföldön tévesen Zorró jelként ismerik, de egyébként Zoltán.
Olvastam a könyvet, de apa kint ült Annával, Attilával, Mátéval, Németh Zolival és mesélt. Így feláldoztam az olvasást a figyelésre.
Mádayról és Békésről mesélt. Békési nem tud beszélni, csak felolvasni. Egyik tanítványa kiléptette a gyerekét 2 év után, miután meglátta mit oktattnak nekik. Egyik szülő megkérdezte miért és elmondta neki. Békési megtudta, felhívta és kérdőre vonta, hogy mit képzel magáról. Az anya megtudta ezt, visszahívta, és mondta, ha még egyszer megfenyegeti a családját, kinyírja. Máday se tud beszédet tartani. Mert nem tud és amikor beszél, hülyeségeket mond.

Első Nagykörűi verekedésről is szó volt. Apa, Hamu, Gál Attila és Veres Zsolt volt benne. A gátőr barátnőjét megütötték, ezért felfegyverkezve ment a főtérre, nyakában a rendőr hangosbemondóval próbálta lebeszélni.
"NE CSINÁLD EZT ATTILA, EZ ÖNGYILKOSSÁG"
"HAGYJÁL! MEGÖLÖM AZ ÖSSZES GECIT!"
Főtéren tömegverekedés alakult ki, az egyik hangadó cigányt úgy semlegesítették, hogy kapucni volt a fején, megrántottak a fülét, felemlték és fejjel lefelé a kukába helyezték.
Veres Zsolt a rendőrautót rázta, rúgta, mert nem akart kiszállni a kocsiból. "RAKJ MÁR RENDET, AZÉRT VAGY ITT"
Hamu beszállt mellé, mondta menje haza. Indulás előtt elvette a gumibptját azzal, hogy szüksége lesz rá. Két hasonló cigány a Kung Fusok mellé állt. Zsiga és Gabi, akiket Zsigabinak neveztek. Apjukat Királynak nevezik, mert lehet, hogy egy törpe, de nem lehet kiütni. Az egész falu tart tőle.

Joó Robiról is mesélt, aki kidobós. Egy botos oktatásra ment, amit a kemposok csináltak, de ritka bénák voltak. Az edző látta, hogy nem tetszik neki valami, ezért mondta neki, hogy üssön. Ütött a bottal, és kiütötte azzal a lendülettel. Ezzel a klub megszűnt, mindenki haza ment.
Több száz métert futottak a cigányok után, míg nem egy könyvtárban bekerítették ketten és szétverték a fejüket.Egy rendőr érkezett a helyszínre, mivel a szomszédba volt rendőrség. Robi pedig lefegyverezte, és verte tovább a cigányokat. Az volt a szerencse, hogy ezt nem említette a jelentésben. Így nem volt hivatalos személy elleni erőszak.

Szombat

Reggel elolvastam a 3ik könyvet, edzésen meg a Vargással voltam párban. Reggeli után zenét hallgattam, és elkezdtem a 4ik könyvet.
Karambittal szórakoztam edzésen, amikor Annával és Attilával voltam, de fél úton Attila elpártolt tőlünk.
Annával tippeltünk mi lesz az ebéd, ő rántott húst én sajtot akartam. Mindkettőnknek igaza volt, és nem is, mivel a másik csapat kapta azt, mi tökfőzeléket...
Vivi küldött magáról képet... nem véletlen, ő az Ithiszem... sose felejtem el milyen jó volt vele. Azonban amikor ráírtam nem ért rá... Délutáni edzésen Ritával és Annával voltam. Sok járókelő megnézett minket.
Haza érve Németh Zolival és Attilával késharcoltam versenyszerűen. Első kettő Zolival, másik kettő Attilával. Első 3t egyértelműen megnyertem, a 4ikben volt az, hogy utolsó érintés a győztek. Én Attilát lábon vertem, ő engem arcon. Mivel a versenyben a fej szabálytalan így én nyertem meg.

Apa mesélt Németh Petya és Matyi konfliktusáról. Petya túlságosan is nagyra tartotta magát, nem fizetett semmit, mert ő VIP. Matyi a 4ik szemináriumon edzés közben kidobta őt. Ezért ki lett utálva szegény Matyi, aki nem bírta tovább Péter basáskodását.
Aztán mesélt tovább egy másik konfliktusról, ahol ő, Hamu, Gál Attila és Erika volt jelen. Elvétve a faluban volt 1-2 másik kung fu-s is, mint Varga Miklós és Pezó.
Apa maradt az asztalnál, Hamu és Erika táncolt. Egy üveg a földre került, Hamu beszólt az ekövetőnek, hogy vegye fel, aki ellökte, többi cigány lefogta és elkezdték verni. Apa oda rohant és szedte le róla az embereket. 4en voltak 100 ellen. A helyszínre sietett Zsigabiék is, akik megfogtak egy asztalt és a tömegbe dobták. Bejött még Pezó és Miklós is. Utóbbi késekkel a kezében, Pezó pedig Erikát kilökte az ajtón. Hamu egy sörös üveget vert az asztalhoz, de nem akart eltörni.Végül vissza vonultak. A falubéliek kérdezték apát, hogy most mi van, megvertek bennetek, ő megnyugtatta, hogy szó sincs róla. Ez eljutott a cigányok fülébe is.
Két hét után apáék 5-6 kocsival jöttek Nagykörűbe. Okucsányi feladata az volt, hogy lefoglalja a helyőrt, a többiek leálltak a Nagy bogrács utcájában. Amikor meglátták őket, mindenkit haza küldtek onnan. Mentek a halász csárda felé, azonban a cigányok is kijöttek.
Egyik cigány vinnyogott, hogy miért kell most ez, mire apa fejében elpattant egy húr és azt üvöltötte, hogy Anyád háton fogom megbaszni a húgodat, és te azt végig fogod nézni, mind annyiszor, amikor akarom. Végül elmagyarázta, hogy mi akkor jövünk ide, az ország minden pontjából, amikor akarunk, és aztán el is mennek, és senki se fogja tudni, hogy kik voltaka zok. Ellenben ti cigányok itt lesztek mindig, szóval nem jöhetnek ki jól belőle.
Első héten néma csend, azóta előre köszönnek nekünk.

Kicsit előbb mesélte, hogy Petya kétszer vizsgázott nála, és mind kétszer megbukott. Kiderült, hogy másnapos volt... ráadásul apa fizette neki a piát... xD
Közben megjött Veres Zsolt is, Attila, Anna és Pisti is érdeklődött a történet után. 4 démon és 3 pálinka után írom ezeket.
Zsolti idejött mellém és történeteket mesélt, pár verés, 1-1- embernek a története, többek közt Német Petya havas története.
Apa és Zsolt mesélt egy srácról a faluban, akinek a felesége elment, felszedett egy csajt, akinek Rebi volt a neve. Hazavitte, próbálta kinyitni az ajtót, végül a felesége nyitott ajtót. Pár másodpercig lesett, aztán mondta feleségének, hogy mondja már a frissen felszedett csajnak, hogy a húga. Ezen a csajon végig ment az egész tábor. Várta nagyona Kung Fu-sokat.

Apát tökön rúgta Ica egy bemutatón, amiért véletlen fejbe verte. Elájult és a véneurópa éneklésre ébredt fel.
Aztán Johnnyról volt egy történet, aki egy kocsmát védett, de semmi nem volt, azonban a szomszéd kocsmában annál inkább.Át mentek 2en, ahol 40 ellen voltak. A hangadót kiütötte, mire a barátnője ugatni kezdett, akit szintén levert. Vége lett a balhénak.
Másik történet róla, ahol leütött 2 embert, és a szeme sarkából látott valamit közeledni. Oda csapott egyet, és egy üveg tört szét a karján.
Ica verekedése a cigányokkal, szétvágták a ruháját. Jöttek a rendőrör, akik el akarták vinni, erre mutatta a szétvágott felsőjét, hogy áldozat vagyok b*zdmeg, nem látod?
Johnny szerelmes volt kb 12 cigány lányba, többek közt a Mindent bele hamiban lévő felszolgáló lányba, aki apám szerint kurva ronda.
A 6. v 7. pálinka szét égette a torkomat 11 órakor.

Feri valami vizsgára ment, ahol ő volt apa egyetlen tanítványa, így szétszivatták. Köszönés közben pofán verték, mire ő lendületből tökön rúgta. Megbuktatták. Szólt az ezredesének, aki nevetett, és megoldotta, hogy tovább oktasson.
Zsolt mondta, hogy nem csak Hamu ült be a rendőr kocsiba, de ő is és minden fegyvert elvettek tőle.

Apa mesélte, hogy mennyire kibasztak az egyik tanítványával, aki mindent kitanult. 10-0nál félbeszakították az övét. A másik kettő 30-28 lett az eredmény. Idő hiány ürügyén eredményhírdetés jött, hogy bronzérmes lett. Végül ezüstérmet kapott úgy, hogy 1x se kapott ki.
Attila mesélte, hogy az övén is csak az ellenfél kapott pontot, neki sose akarták megadni.
Német Zoli régi versenyén, ahol elvileg vesztett, amikor kihívták az éremért, ő az aranyért nyúlt és a kupáért.
Bozsó Janika sok helyen volt. Megvert egy Leung TInges csajt a kocsmában, aki azt mondta, hogy simán megveri őt... xD

Apa és a többi vizsgázó lefeküdt, Attila és Ricsi az exük mell méretén vesenyeztek. Mivel Vivit szeretem, véletlenül se neveztem be, mert ő csak az enyém, senki másnak nincs köze hozzá.
Végül én, Attila, Anna és az ördögfióka maradtunk. Beszélgettünk az elhanzottakról, végül 2kor mi is lefeküdtünk. Már nem voltam ANNYIRA részeg, mint eleinte a 7 felestől és a 4-5 sörtől.

Vasárnap

Másnapos voltam reggel 6kor. A határon lebegtem. Elementem fürdeni, először melegben, kényelmesen. VÉgül hidegre változtattam, ami józanító hatású volt. Jobban lettem, de a pia gondolatától is rosszul lettem.
Miközben a többiek vizsgáztak és kidőltem.
Ráírtam 2x is Vivira, először nem ért rám, másodjára meg a pasijával akart beszélgetni ezért mondta, hogy ne...
Ezért aztán rám írhatott, hogy miért nem írok...







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat