Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Nyár 6.

Hétfő

Reggel 3 szakaszos kardióval kezdtem, utána 8 perc hasizom. Felhívtam Szabit, és egy futást megbeszéltem vele, utána ittunk egy fekete ribizlis borsodit. Találkoztunk Martinnal.
1500 forintot spóroltam. ^^
Boldival skypeoltam, aki eu3azni akar. Megnéztem a Liam Neason egy repülőn filmet. Jó volt :d
Vivi rám írt. Reagált a táboros történetre, és aztán feküdt is le.

Kedd

Elmentem lefénymásolni a bizonyítványt és az érettségit. 700 forintba került, ami azért egy kissé túlzás. Oda felé úton egy csapat csajszi énekelte a boldog születésnapot. Mintha szerenázodtak volna. Megható :)
Apa megmutatta, hova kell mennem autós iskolába, majd vettem 3 rövid nadrágot.
Itthon 4 kört kettlebelleztem. Megnéztem a RIPD Rayen Reynoldsal a főszerepben, majd a Pacific Rimet.
Valami hülye Yugiós játékot is elkezdtem, a héten még nem olvastam...

Szerda

Abba hagyom a Yugiót, megnéztem a Hogyan rohanj a WESTedbe, amibe jó kis cameok voltak. Vissza a jövőbe, Django, Ryan Reynold, Golem, Mila Cunis.
Vivinek írtam, ő vissza írt, reagáltam rá és ennyi.

Csutortok

Mentem futni Szabival ismét. Utána mamamhoz, orvoshoz nem mentem.
Autós iskolában egy kis terembe raktak minket. Mellem egy szép csaj ült, bár túl vézna, de ez a szépségét nem rontja el. Tájékoztató után majdnem elvettem a fuzetet... de még így se beszéltünk sokat.
Eu3tam Viktorral, Gerivel és Boldival.
Bevazalizaltam Magyarokkal Romániát, Beszarabiat, Ragusat és Montenegrot. Viktorral konfliktusba keveredtunk Velence és az aranybányak miatt. Továbbá Gergővel és Boldival is, előbbi szigeteket akart magának, utóbbi Savoyat.

Pentek

Azt álmodtam, hogy Vivivel voltam együtt, egymásban. Majd mondja, hogy folytassuk inkább otthon, mivel ez Nagykoruben volt. Otthon mondta, hogy a delutanival jön. Este érkezett meg, kimentem elé, láttam, hogy a szomszéd is kislányával. Kiderült, hogy ő hozza véletlen becsengetett. Atoleltem, és folytattuk volna az akciót, de felebredtem...

Szombat

Stagnálok...

Vasárnap

Este Bementem a városba megnézni a VB döntőt Mateval és Szabinaval. Zolival, volt edzotarsammal osszefutottunk. Bent a Gangben pedig volt osztalytarsaimmal, Abellel, Tomival és Janival. Argentin - Német
Nagyon unalmas volt. Mateval alá kommenteltuk, hogy nevessunk egy jót, főleg az argentin edzonek... végül 1-0 lett hosszabbitasban.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat