Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Nyár 7.

Hétfő (Kardio)

Felkeltem reggel magamtól, apa nem keltett. Hagyott otthon 45000 forintot, 35000 forint a vezető vizsga díja.
Olvastam délig "A Jelölt Kutatás 17 titka"-t. 6 fejezet maradt ki belőle. 2 kör kardio mozgást csináltam.
Elmentem futva fegyencedzeni Szabival. Fekvőtámasz, húzódzkodás, lábemelés, tolóckodás és híd volt. Mindegyikből, kivéve az utolsóból 10et csináltunk 3x.
Majd az esőben félpucéran futottam haza.

Kedd (Erősítő)

Elolvastam a fentebb említett könyvet teljesen. Csináltam 3 kört kettlebellbol.
Autósiskolában legelőre ültem, mivel kivetites van és nem akartam megvakulni. Szerencsére a többiek hátra ültek. Mogottem 2 lány ült, aki rögtön mögöttem egész aranyos, bár az arca és a haja nem fogott meg. Első órában dumalt sok tudnivalorol, amit szerintem mindenki vágott, én majd elaludtam. Végül a kocsi felepiteserol kezdődött a tájékoztató.

Szerda (Kardio)

8 perces hasizom edzés. Holnaptól lvl2t csinálom. Egy hanganyagot 2x meghallgattam, és lejegyzeteltem egy füzetbe a fontosabb dolgokat belőle.
Elkezdtem olvasni a Pszihológia újságot.
Elmentem futni Szabival, ha ilyen jó lettem volna gyakorlaton, tuti felvennének SE-re. 4 kör fegyencedzést lenyomtunk. Lementünk a főtérre és megittunk egy citromos sört, majd benéztünk a könyvtárba, ahol 3 könyvet kivett. Innen hozzá, majd hozzám mentünk, ahol Heroes 3tunk.

Csütörtök (Szellemi)

Fél 11kor keltem, mentem mamához 1 órára rá. Olvastam tovább az újságot, majd befizettem a checket, amit a nő 2x megpróbált elégtelennek minősíteni, de a kolléganője mondta, hogy jó az.
Utána jött a 2ik óra kresszből. Megvettem a TK-t, szóval már nem jegyzeteltem annyira, most már végre tényleg a szabályokról volt szó.

Péntek (Erősítő)

Folytattam a Pszihológiai folyóirat tanulmányozását mamámnál. Elmentem a könyvesboltba, és nézegettem a Trónok Harca könyveket, közben a zsebem felhívott 6 embert. Végül az ajándék kártyával, amit Emil adott nekem, megvettem azt a 3 részt, ami kapható volt, a másik kettőt pedig előrendeltem.
Otthon 3 kör girjáztam.

Szombat (Szellemi)

Reggel elolvastam 150 oldalt az első részből. Mamánál a pszichológia újságot folytattam. Haza érve láttam, hogy Vivi rám írt, hogy milyen volt kedden az autós iskola. Regényemből megirtam a prológust. Este folytattam a Tronok harcát. Máté nem tart barátjának, pár másodperc alatt kihevertem.

Vasarnap (Pihenő)

Azt álmodtam, hogy egy foci mérkőzést néztem egy stadionban, és közben skypoltam. Vivi rám írt, többek közt, hogy ha 13an csütörtökön, ha van kedvem nosztalgiazzunk. Megláttam őt is a stadionban régi barátjával.
Azt álmodtam, hogy harcolunk pár ultra erős emberrel, de mi nekünk nem volt semmi erőnk. Amikor el találtuk őket, nem esett bajuk. Több embert is megütöttem, majd az egyik lány elkapott, megsebzett és felrakott a gatra, és mondta, hogy ha bárki megöl engem előtte, azt kinyirja. Bordás oda sompolygott mellénk. En elfutottam, 2 percunk volt hátra. Csak én és Gergő maradtunk. Benyomtam magamba egy kis adrealint, hogy jobban fussak. Utolsó tíz másodpercben azonnal egyik srác lefutott és az előbbi csaj is rajtam landolt. Mondtam, hogy várjanak pár másodpercet, de nem tették. Haza sétálva Gergővel, láttam a csajt elbiciklizni és mosolyogva integetett nekem. Elfelejtettem a nevét. Majd Gergő mutatott egy kutyát én meg egy sört húztam elő.

8perces hasizom 2. szintjét megcsináltam.
Olvastam tovább a Trónok Harcát, majd apa hívott, elmentünk ebédelni az Evezős Csárdába. Amikor haza értem azt láttam, hogy újból rám írt V. Ezúttal 3 órát beszélgettünk, mint a régi szép időkben.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat