Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Nyár 8.

Hétfő (Kardio)

Letöltöttem a Katát, majd eu3ztam Geriekkel. Mentem futni 4kor, majd edzetem utána 2 kört a rudaknal Rigóval és Szabival. Kimerultem, és az ájulás szélénél voltam. Olvastam a GoT is.

Kedd (Erősítő)

Azt álmodtam, hogy Vivivel újra együtt vagyunk, de aztán elbucsuzott tőlem, azzal a szándékkal, hogy el felejtse örökre.

8 perc 2lvl hasizom edzés.

Szerda (Szellemi)

8 perc 2lvl hasizom, utána olvasás és eu3.
Lassan meg lesz az Osztrák-Magyar Monarchia. Angliának, Olaszországnak és Franciaországnak nem tetszik a terjeszkedésem. Ők egész kontinenseket foglaltak el, de az hogy szerzek 1-2 területet Indiába, és egy területet Spanyolországban, az olyan, ami túl nagyra törő vágy... Úgy tűnik a magyarok sorsa folytatódik, minden kis szart felhoznak ellenem, miközben ők földrészeket tesznek magukévá.
Az egyértelmű, hogy övéké a tengeri fölény, azonban száraz földön enyém a vezető szerep. Igaz, hármuk kombinált támadását én se bírnám ki, és mivel én vagyok a "gyenge" láncszem... sokkal inkább kiválasztott, engem fognak megtámadni előbb-utóbb.
Szóval erős vazalusokkal kell körbe vennem magam. Amik érnek is valamit, az Bizánc, Brandenburg és Pommerámia. Bulgária is hasonlóan erős lehet egy kis idő elteltével. Kisebb vazalusaim pedig csak golyó fogók, mint Trier, Münster, Cologne vagy Brünswick.

Három potenciális szövetségesem lehet a játékban. Bavariát nem sorolom közéjük, mert egy hónap alatt simán kiléptethetik őt, de az is valami...
Moszkva, Ázsia ura lehet egyik nagy segítségem. Ha valaki, ő aztán keresztbe tehet nekik. Kérdés sajnos megint csak az, hogy meddig marad bent a háborúban. Jelentős segítség lenne a szárazföldi csatában.
Svédország, aki egy birodalmat sikerült létrehoznia. Vizi ütközetekben adnak egy kisebb gondot Gergőnek, azonban ennél többet nem igazán tudna tenni. Szárazföldi egységei hasznosak lehetnének, de nem annyira, mint Moszkva.
Spanyolország viszont jelentős erőt tudna adni a háborúban, mind szárazföldön, mint a tengeren. Anglia és Franciaország kolóniáit tudná ostromolni, ezzel jelentős erőt vennének el az európai hadszíntérről. Ugyanakkor Franciaországot két frontos háborúba szorítaná, és Olaszországot és Angliát is meg tudná ostromozni flottájával, így saját területein is kell manőverezniük.
Ezek, plusz a vazaulusok segítsége elegendő lenne ahhoz, hogy megsemmisítő vereséget szenvedne ez a három állam.
Azonban nekik is van segítségük, Svájc és Lengyelország személyében. Lengyelország miattam lett jelentős, de szerencsére csak pár területet adtam neki, a többit más államoknak. Svájc pedig taktikai szempontból nem tudna kellemetlenséget okozni.
Biztos győzelem érdekében azonban minél több vazalust kell szereznem magam köré, erősíteni a balkáni vazalusokat és royal marrigeket kötni akár kisebb államokkal is, hogy a harc végéig mellettem maradjanak.
Spanyolországot végig verték, Svédeket vazalusommá tettem, Moszkva meg Russia lett, szóval őket kell megnyernem már csak magamnak... :)

Csütörtök (Erősítő)

Reggel 3 kört csináltam kettlebellből. Elkezdtem wowozni... Vivinek pedig feltörték a karakterét.
Tesóm beleájult a Zagyvába, Keresztapám kórházba került. Úgy tűnik a mai napon nem akar jó dolog történni. Elmentem a kresszre, utána pedig moziba indultunk.
Vártam az SMS-t, ami nem jött. Rigó, Szabi, Zalán és az ő haverja. Vettünk csomó piát, közbne megnéztem a felvin, és 386 volt a ponthatár, szóval elvileg felvettek. Vodkával ünnepeltük meg, amit a Herkules alatt ittunk meg. Johnnyék is pont most nézték meg, minden összejött...:D
Szét nevettük magunkat, Rigóval a Lennister-Stark párhuzamot firtattuk, amikor ránk szólt a mellettünk ülő, hogy csendbe maradjunk... Nem mintha értelmes film lett volna. Rigó kinyitotta a bort, ami elég hangos volt, hogy a körülöttünk lévők felnevessenek.

Péntek (Semmit tevés)

Reggel korán keltem másnaposan ugyan, de nem voltam rosszul. Kockulas után rájöttem, hogy a mai nap nem csináltam semmi hasznosat. Wowon basztam el az időt meg eu3.
Vivi újra baszik válaszolni, vagy életét vinni a beszelgetesunkbe, szóval ő rá se írok egyenlőre.
Wowot is abba hagyom, mert csak felbasz idegileg.

Szombat (Kardio)

Reggel arra kertem egy fura álomból, hogy Rigó hívott edzeni. Le nyomtunk 5 kört, aztán mentem mamámhoz és onnan haza. Útközben találkoztam Levivel, és dumáltunk 10 percet, amíg barátnője, Kitti meg nem érkezett.
Haza értem és megjött Gyuri sifu a húsért. Vivi rám írt... ezúttal rövidre fogta a mondókáját, szereti húzni az agyamat.

Vasárnap

Olvastam a Trónok harcát, elmentem mamámhoz. Meg akartam venni a másik 2 könyvet, de zárva volt a könyves bolt. Otthon olvastam tovább, majd egy rövid regényt kezdtem el irni. Első oldal után Skypeon Vivi hívott. Beszéltünk kb. egy órát, aztán letette mert jöttek vendégek hozzá. Felhívtam újra, nem válaszolt, majd ő hívott. Hallottam, hogy valaki mással írogat, szóval kétlem, hogy a vendégek miatt tett volna le... Elmentem futni egy gát kört, majd 8 perces hasizom tréning következett.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat