Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Nyár 9.

Hétfő (Piheno)

Apa ismét elment Nagykorube. Ma Boldi mutatott egy katonás játékot, ami elég idő igényes. Egész napom ezzel telt el. 8 perces hasizomot csináltam, ennyi az ossz cselekedetem. Holnap legalább már kénytelen leszek... Vivire ezúttal én írtam rá, hogy mi újság, hisz előző héten többször is rám írt, felhívott, ennyit tehetek én is érte.


Kedd (Erősítő)

Trónok Harca olvasása, utána girjáztam, majd mentem mamámhoz kajálni. Kresszen majdnem bealudtam, kellett a kávé, hogy ébren maradjak. Bevásároltam otthon magamnak. 3 körös girja edzést csináltam, majd 8 perces hasizomt. Írtam Vivinek, de nem válaszolt.

Szerda (Kardio)

Elmentem futni, picit saras volt, de nem úgy, mint amikor rám ragadt 6 kiló sár 1-1 talpamra. Vivi válaszolt a tegnapira, és mérges lett, amikor nem írtam azonnal.
Megvettem Gerinek a sörét, megcsípte az orrát egy darázs. Felmentünk Mát lakására, kiderült, hogy ott van Máté és Brigi.
Lementünk és megittunk egy sört, kedves tőle hogy meghívott... :D
Felmentem ezúttal Gergőhöz, a kutyája már nem ugatott meg, Peti pedig adott nekem is kaját, tejbegrízt. Majd elment a bőrgyógyászhoz, én meg haza.
Jött Rigo és Szabi, így heroes 3 tunk. Rigo serege elesett, a játék megallt. Nem akartak inni pálinkát.

Csütörtök (Erősítő)

Azt álmodtam, hogy a Tiszapartiban ebéden sorban állunk, és a cigok egy embert el kezdtek piszkálni. Mondom most nem akarok balhét, szóval kihagyom, de kovetkezoleg engem kezdtek el basztatni, amikor mentünk ki Rigóval. Egy követet, többi hátul maradt. Barátságosan is viselkedtem, ahogy a cigok szoktak, de mégis rohant utánunk a többi. Így mi is futni kezdtünk. Keresztezodesben leraztuk őket, de Rigot is. Vissza mentem, és láttam szetszorodva a cigokat lihegve. Ezért kell erőnlét. Elkezdtem futni a pékség irányában, minden pihenonel találtam 1 uldozot. Egyik hívni akarta a társat, de az az évfolyam társam volt, aki nekem drukkolt. Futottam tovább, és a kis utcákban voltam már a lakás közelében.
Csináltam 5 kört kettlebell-el, este meg 8 perces hasizom edzést. Kresszen most elején vettem kávét.

Péntek (Szellemi)

Olvastam tovább a trónok harcát. Már nem kell sok, hogy kivégezzem. Tanultam a kreszt és a jegyzetfüzetemet is átolvastam.

Szombat (Kardio)

1 fejezet maradt ki a Trónok Harcából. Elmentem edzeni a tiszaligetben, ahol találkoztam Gáborral. Mamához menet pedig összefutottam Bozsányi Zsomborral, aki bicajozott a haverjaival. Tanultam ott a kreszt és olvastam a jegyzetemet, miközben alma levest ettem és rizibizit hallal.

Vasárnap (Szellemi)

Elolvastam a Trónok Harcát, folytattam a kresz tanulást. Elmentem futni. Apával megnéztük a fehér oroszlánokat, kis cukik voltak. Kócos volt a szőrük, viccesen nyavirkoltak és édesen játszottak. Mellettem lévő srác meg is fogta és vinnyogott, miközben simogattam, harapdált is. :D
Kreszt folytattam, 30 oldal maradt ki abból. + Műszaki és élettani rész.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat