Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Nyár 10.

Hétfő (Szellemi)

Elmentem az autós iskolába gyakorolni a vizsgára. 8x csináltam végig, mindig 60 körüli ponttal, de csak 1x sikerült elegendő pontot szerezni. Tanultam közben a kreszt is.
Olvastam a Királyok harcát, 200 oldalnál járok. A jegyzetembol a párbeszéde részeket elolvastam. 8 perces hasizom edzést csináltam.

Kedd (Erosito)

Vivirol álmodtam, és osztály kirandulasrol. A vonatra vártunk, de ketten lemaradtak a harcban. Végül lementem segíteni nekik, mire vissza értünk a vonat elment. Majd ott feküdtem az ágyban és egy szörny harapni kezdett, de nem mozdultak, végül a fejembe harapott, ekkor a testem remegni kezdett.
Olvasassal kezdtem a napot a kedvenc regényeből. 3 kör girját csináltam, első 2 16 kilóssal, utolsó 24el. Egyedül a egykezes nyomás nem ment 10x. 12re mentem gyakorolni kreszt az autós iskolába, aztán órára. Otthon pedig újra 3 kör kettlebel, ezuttal első 16 kiló, következő kettő pedig 24 kilóval. Utolsóban már fele annyit csináltam, mert éreztem, hogy nem biztos az állásom és csak tönkre teszem magam. Befejezésül pedig egy 10 perces hasizom gyakorlat (lvl2).

Szerda (Kardio)

Olvasással kezdtem a reggelt, majd elmentem gyakorolni a kreszt, 3x csináltam meg a vizsgát, mind 3 sikeres volt. Utána elmentem futni, majd 10 perces hasizommal zártam. Olvasással folytattam a napomat, majd megbeszéltem Rigóval, hogy együtt fegyencedzünk. 5 kör ment, közben láttuk egy menyétet, egy csajt, akit elvileg ismer apja révén és a kosarasokat edzés közben. Mondta, hogy mennem kéne velük majd síelni.
Otthon olvastam a jegyzetemet, apa meg hozott kérésemre csokit és vacsorát. Vivinek küldtem 1 képet, amin a Jurassic World forgatásáról van. Ezt nem nevezem ráírásnak.

Csütörtök (Szellemi)

Reggel elmentem gyakorolni a kreszt, 3an voltak ott rajtam kívül. Elmentem fodrászhoz és vettem egy fuzetet. Heroes 3tam főképp, közben rairtam Vivire. Kiderült, hogy a pasija dobta, de nem baj, mert Lestatebe szerelmes. Lassan 2 kezem se lesz elég, hogy számolja hányadik csávó utánam. 10 perces hasizom csináltam 11kor és elolvastam a jegyzetet. Könyvben már 500nal túl jutottam.

Péntek (Erősítő)

Vivirol álmodtam, meg horroros storyrol. Egy majom le akarta lőni a farkast, camoztam Vivivel, közben egy másik lány fenekére fektettem a fejem. Majd bíróságra ment egy gyerek, de pár óra alatt felkészült, és a ügyész atpartolt hozzá. Buszmegallokra is emlékszem.
Rengetegszer felebredtem a galambok miatt, műanyag késsel csaptam fel, hogy elzavarjam, de mindig vissza jöttek.
Reggel 3 kör kettlebellel kezdtem és egy hasizom tréninggel folytattam. Beszéltem Vivivel, aki ezúttal mondta, hogy egyszer felmehetnék hozzá Kecskemétre, mire mondtam csörgessen és én megyek. Nem telt el 10 másodperc és megcsörgetett..:)
Aztán gyakoroltam kreszre: 65, 72, 73 lett az eredményem.
Olvastam a regényt tovább, majd elkezdtem a jegyzetet lemásolni, amikor megkaptam a neptun kódot. Csináltam még 3x kettlebell kört, és elkezdtem foglalkozni vele. Végül csak az adatlapot sikerült kinyomtatni, aztán a honlap meghalt.

Szombat (Kardio)

Reggel hasizommal kezdtem és futassal folytattam. Fegyencet le akartam tudni előtte, de építkezés volt a közelben. Haza mentem és töltött a DCU. Elmentem gyakorolni a kreszt, de zárva volt.
Játszottam DCU-val Zsomborral együtt.
Bementem a városba Gerivel és Boldival. Közben felhívott Zalán is, hogy találkozzunk. Mondtam neki, hogy a híd környékén vagyunk. Találkoztunk Kaposvarival és Kadosaval, meg Gergő uraval. Másfél óra múlva hívott újra Zalán, azt mondta a hídnál van. Ide irányítottam. 1 óra múlva ide is ért, azt mondta mindenhol osszefutott ismerőssel.
Mentünk a Ludlabba, ahol tequilaztunk, és Zalán ismét eltűnt. Találtunk egy kürtős kalácsot és azt majszoltuk. Majd Boldival kajaert mentünk, ott meg Domoval találkoztam. Beszélgettem Boldival, majd haza tamolyogtunk. Útközben egy csapattal össze futottam, aki ismetelgette, hogy tiszapartis, tiszapartis. Kellett 5 másodperc mire rájöttem, hogy nekem szólt. Hátra néztem, megvillantottam a mosolyom, mire megnyugodtam, hogy értem a poént. De őket nem ismertem, szóval vannak kínos helyzetek. Kísért a múlt, ahogy mondták.

Vasárnap (Piheno)

Másnaposan keltem fel. Akartam DCUni, de Zsomborek elmentek egy család baratjukhoz. Ezért én korábban mentem mamahoz, ahol alma levest ettem rizibizis majjal + palacsintát küldött. Ott elolvastam a gépkocsi műszaki dolgait, ezzel kivegezve a kresz vizsga dolgait.
Otthon olvastam tovább a Királyok Csatáját, 650 körül hagytam abba. Megnéztem a Walking Dead 2. 3. Részét, ahol Kennyt agyon verték. 10 perces hasizom majd DCUtam Zsombival.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat