Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Nyár 11.

Hétfő (Szellemi)

Mai napot a koli és az iskolás dolgokra szentelem. Reggel olvastam tovább a regényt, de nem értem el a 700ik oldalt. 10 perces hasizom edzés.
DCU délelőtt, utána kimentünk anyámmal és apámmal Nagykörűbe. Mostantól falusi vagyok. Meglátogattuk keresztanyut és keresztaput. Fagyiztunk egyet. Anya adott egy Batmanes trikót..:D
Haza érve hívott Rigó, és mentünk fegyencedzeni. Kint voltak vagy 8an, abból 2t megismertem. Szabi és Misi, tesóm volt osztálytársai. Szabi a volt Rendőrtisztire jár, Misi pedig oroszot tanult Szegeden, ami a mostani politikai helyzet miatt már nem bizonyul olyan jónak...xD
Egy idősebb férfival együtt 5en elbeszélgettünk edzés közben.

Kedd (Szellemi)

A napot hasizom edzéssel kezdtem. Reggel jött szokásosan Adrienn, én pedig mentem intézni a papírokat. MÁV-nál nem volt semmi gond, azonban a VOLÁN-nál akadékoskodtak és valami papírt követeltek, így az nem lett meg. Onnan hazaugrottam és mentem vizsgázni. Két sráccal körül néztünk, mert valami 507 sz.be voltunk kiírva, miközben a felső részen csak 21. volt a legnagyobb szoba szám. Végül leküldtek a váróba. Nézve a kiírást láttam, hogy Várnagy Tamás 2 órával később vizsgázik. Jött a vizsgabiztos és mentünk fel. Mögöttem egy modepes, előttem Hegedűs srác, akivel először futkároztam fel-alá, ő előtte pedig Kállai Kinga. A mopedest hívták, aki nem hozozz magával semmit, így neki ennyi volt a vizsga. Hegedűs sok sikert kívánt és őt hívták, utána engem majd Kállait.
Elkezdődött és első 11 kérdés nehezen ment, azt hittem megbukok. 2t el is passzoltam, hogy később csinálok meg. Végül a javításnál láttam, hogy átmentem, és hogy az utolsó 2 kérdés, amit elpasszoltam, mind hibás lett.
Így hát a szerencsém tart tovább, elsőre sikerült, nem úgy mint 2-3 embernek közülünk.
Megnéztem apával a Lucyt. Végül a papírokat szereztük be, és már csak 2 hianycikk. En pedig ledokumentaltam.

Szerda (Kardio)

Olvastam tovább a regényt, meg lett a 700ik oldal, majd a 10 perces hasizomot csinaltam. 2 papírt kellett intéznem, apa bevallását és a volán távolsági igazolasat. Apa megirta reggel a bevallását, majd 11:30kor mentem az autobuszpalyara. Rohantam a buszhoz, ahol épp felszállás volt. Egyik várakozórol kiderült, hogy edzőtarsam volt a táborban. Mondtam neki, hogy csak jegyért megyek és remélem nem visz el a busz. Felengedett előre, beallt az ajtoba és a többiek nem tudtak követni, így dolgom végeztével letudtam jönni és méltó módon elbucsuztam tőle. A buszsofőrt láttam szemem sarkából, hogy furcsán nézett rám.
Apával leadtunk a kollégiumi papírokat és befizettuk a GT-t, kisebb problémák után.
Aztán elkuldte Zsombit és DCUZTAM egyedül, miután jegyzeteket csinaltam. Majd futottam 1 gát kört, ahol a C+ fesztivál van. Nem jó, de rossznak se nevezném. Aztán haza értem és folytattam. Apa elment, majd csengettek. Játék közben voltam, úgy véltem a postás az. Nem akartam nyitni az ajtót, de féltem hogy fontos papírok érkeztek nekem így beengedtem. Nyitottam az ajtót, és Dani volt az. Barátnőjével Vandaval.
Elrangattak a gatra, kívülről megnézni a fesztivált, majd visszamentunk a másik oldalra és leültünk a leülo részre és beszelgettunk. Mint kiderült, a lány értelmes, jó fej volt. Eltrecseltuk az időt. Majd haza kísértek. Otthon folytattam a beszélgetést Vivivel, s mondta, hogy hiányzik a rég eltoltott idő, az ölelés, a puszi és a többi.

Csütörtök (Erősítő)

Másnaposan felkeltem 5kor. Elolvastam 1 fejezetet a könyvből majd visszaaludtam és 9kor keltem ismét. Zalánnal megnéztem a Galaxis orzoit. Aztán nezegettunk cipőket, és kiderült, hogy neki sikerült a kressze. Rigo szerlmi problémáit próbálja ismét lekuzdeni.
Otthon befejezte a jegyzetet, már csak a regény vázlata kéne leirnom. 5x kört csináltam a kettlebellel, 3x a megszokott mennyiségben. 4ik kétszer annyit csináltam. Utolsoban fele annyit, de nagyobb súllyal. Végül a hasizom edzéssel zártam.
Kaptam 1 hivast a kollégiumi dolgokról, szóval időben megkaptak. Holnap le kéne szereznem Szolnokról közös utazast fel Pestre a GT-re.

Péntek (Piheno)

Azt álmodtam, hogy embereket gyűjtők magam köré, hogy megvedjuk egymást a kinti szornyektol. Egyedül felmentem a 2ik emeletre és láttam, hogy itt gond van. Leszoltam a többieknek, hogy jöjjenek fel segíteni, de több hivasom után se jött válasz. Így hát lementem és láttam hogy mind a falhoz vannak tapadva. Megfordultam, és láttam, hogy az alsó szinten több árny lény közelített. Elovettem a kesemet és vártam. Egyik macska rám ugrott és belém harapott, én pedig a nyakába doftem a kést. Közben körbe néztem, és észre vettem, hogy sokan eltűntek, csak páran maradtunk, köztük Gergő.
Miután vége lett, új stratégiát dolgoztam ki. Majd megjelent Vivi szakadt felsoben és Herkulesnek szólított és mondta, hogy ideje harcolunk. Ő pedig Xena volt. De nem siettem el, ezért megsértődött és nem történt semmi.
Reggel olvastam a regényt, kb a 750ik Oldalig. Elolvastam a jegyzeteimet és 10 perces hasizom edzést csináltam.
Elertem a regényben a 800ik oldalhoz. Apám ismerősei megjottek, többek közt Gyuri szifu.
Rengeteg időt elpocsekoltam a DCU-ra és csomó pogácsát és üdítőt fogyasztottam el. Közben megnéztem a Dark Knight Returnst.
Elolvastam újra a jegyzeteimet. Alvás annyira sem megy, eddig. Álmosság nem jön, de a sok szunyog a fülemben annál inkább. Olybá tűnik ma kellett volna fegyencedzenem.

Szombat (Erősítő)

Jegyzeteim és a regény olvasásával kezdtem a napot, majd 3 kör kettlebell. Levezetésnek 10 perces hasizom majd folytattam a Királyok Csatáját, ahol lassan a 900ik oldalánál járok.
Ebedeltem Mamánál májat és gyümölcs levest. Onnan kereszt apuhoz mentem, aki felkoszontott. Haza érve olvastam tovább és Elertem a 900ik oldalt. Csináltam meg 3 kört kettlebellbol. Egy srác mondta, hogy jönne velem GT-re, de végül meggondolta magát. Lefekudtem 9kor.

Vasárnap (Kardio)

Felkeltem hajnali fél 2kor. Fél percre rá hívott Gergő, hogy felkoszontson. Kérdezte hogy megyunk-e strandolni Boldival. Alig bírtam vissza aludni, nem voltam álmos. Végül sikerült és 6kor keltem fel, ekkor alig bírtam felkelni. Írt Rigo, megkérdeztem tőle, hogy Fegyenc v futás, majd vissza aludtam.
Azt álmodtam, hogy fürdok a Tiszapart előtt. Meztelenül torolkoztem, amikor 4 lány megjelent, köztük Rigo pár osztalytarsa. Felvettem egy bugyit és úgy mentem vissza. Leultem Rigo mellé és beszéltük, hogy mit csináljunk. A lányok el mentem előttünk, és a lányok újra köszöntek nekem. Végül mentem a beloba felöltözni, ahol Hajnit láttam még beugrani. Beszélni akartam vele, de nem hallottam mit mond, végül közelebb kerültem és mondta, hogy hát lehet nem olyan jó maszasba, mint Gergő, de mióta ki járnak autós iskolába már neki megy. Mentem fel a nagy embertomeg között, végül felebredtem.
Reggel futással kezdtem, majd 10 perc hasizommal zártam. Kiolvastam a Királyok Csatáját és készülődtem a Gólyatáborra. Kihasználva, hogy felköszöntöttek sokan, többek közt a két Timi, Csider, Viki, Wanda és Rebi, kérdezősködtem és elbeszélgettem velük.
Elmentem fegyencedzeni Rigóval, de késtem mert a kontaklencsem a szemem mögé került. Odaerve meglepett egy üveg martinivel. Lenyomtunk 4 kört, majd haza mentünk. Wandaval folytattam a beszélgetést, rá írtam Vivire, de nem válaszolt. Elolvastam a jegyzeteimet.
Felhívott a 3 Bozsányi, hogy születésnapot kivanjon, Vivi közben reagalt, de semmi extrát. Végül nem köszöntött fel...







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat