Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Nyár 13.

Hétfő

5:40kor keltem. Elkészítettem a szendvicseket és apa kivitt az állomásra. Ott Abellal hozott össze a sors, aki szintén a Keletihez ment. Fél óráig együtt mentünk, majd leszállt a munkahelyenel. Mesélte, hogy a dupla páros már nem fog együtt lakni Szegeden.
Keletin találkoztam Balázzsal, miután mind kettőnk vonatja késett. Vettem egy BKV bérletet, de az előttünk lévő hölgy 5 percig tétlenkedett. Először nem fogadta el a pénzt, aztána a bankkártyáját se.
3 perces késéssel beértünk, de pont akkor kezdődött, szóval nem számított annak. Megtudtunk pár dolgot a rekiről és a tesiről, majd természetjárás alapjairól. Utána beiratkoztam a koliba, Áron lett a szobatársam, aki tesis. TF-en újra találkoztam Balázsékkal és együtt mentünk a Budai várba. 7 csoportra oszlottunk, mi pedig az előadóhoz mentünk, aki egyébként az osztályfőnökünk. Térképolvasás alapjait néztük, pl. északra kell tartani a térképett és körülötte forogni. Utána helyeket kellett keresni, és válaszolni a kérdésekre. 30 perc alatt megtettük.
Felugrottam egy buszra, ami kitett a Széll Kálmán téren, ahol a 61es villamossal a TFhez kerültem. Bementem a koli szobámba és elfogott a honvágy, de majdnem pánikszerűen. Mivel nem akartam, hogy eluralkodjon rajtam, ezért elkezdtem olvasni a Trónok harcát. Utána eldöntöttem, hogy megnézem mit lehet csinálni a TF-en.
Úszni nem lehetett, mert nem volt víz a medencében. ELső kondi elég rosszul festett, de a mellette lévő röpi pálya egész nagy volt. Edzettem 4 kört fegyencedzéssel, majd átnéztem a másik edzőterembe. Ott a kardio gyakorlatoknak volt több lehetőség, és modern volt, + a fegyenvedzésnek is nagyobb teret biztosít.
Kung Fu ment a szomszédba, benéztem, de a TS-esek voltak, nem apám emberei...
Vissza mentem a koliba, olvastam tovább, miután elbeszélgettem Áronnal. Olvastam tovább, Robb lefejezte Karstarkot, Arya verekedett Gendryvel és Daenerys megveszi a makulátlanokat: 350. oldal.

Kedd

Az álmodtam, hogy Rebi fekszik mellettem apa ágyán, és lebontakoztatja a ruháját. Felült rám és meglovagolt, majd a szájával kényesztetett.
Utána felébredtem, és elmondtam ezt az álmot Daninak, aki elismerte őszinteségemet, mind ezt a fürdőszobánkban. Kiderült, hogy ez is álom volt.
Aztán az volt, hogy feküdtem és mellettem feküdt Vivi, a haja a számba ment, amiért le is baszott. Végül pedig Rhino megkergetett az erdőben, akadályok közt ugráltam, hogy lelassítsam, de követett még a hegyen is.
Felmentem egy kisebb dombra, ahol a harc folyt. Egyik aki megtámadott, az RE4es harc kombinációkat csinált. Majd jött a szellem sereg, akik között át teleportálgattam szuper gyorsasággal. Majd a bolygó kezdett széz esni, vártuk a mentő űrhajót.

Felébredtem végül, és rájöttem, hogy elfelejtettem felhívni az oktatót. Olvastam a Bran történet szálat, aztán mentem az aulába. Már nem volt akkora honvágyam. Egyenlőre...
Aulába mesélt a turista útvonalakról, a szemetelésről és történeteiről. Felhívtam az oktatómat, mondta, hogy inkább jövőhéten kezdjem el. Tök jó fejnek tűnik, hogy ennyire rugalmas.
Felszálltunk a 61es villamosra. Elmentünk ezúttal természeti túrára. Elég unalmas volt térképet fürkészni és keresgélni, de legalább tanultunk. Páros versenyen Balázs volt a párom, haverjának, Dávidnak a párja az utolsó pillanatban lemondta, és egy csajjal ment.
10iknek indultunk el, és leelőztünk 4 másik csapatot. Térképen nézni kellett volna, hol találtuk a jelzőket, de nem figyeltük, így rögtönöznünk kellett. (útelágazódás, tanya, bokor, susnyás). Ezután lyukasztani kellett. Egyik csapat tök másik irányba ment, és páran vissza futottak az előző lyukasztóhoz. Végül egy csapat 5 másodperccel beelőzött, de lecsalták. Vissza a 11es busszal mentem, majd a 2es metróval és vissza sétáltam Patrikkal.
Szobatársammal elmentünk város körútra. Kolink közelébe az egyetem van, nem messze ugye a Déli pályaudvar, és most 200 méterre pedig a MOM Parkot fedeztük fel, ahol ingyen wifi van. Ott reagáltam Vivire, amit tegnap írt (szex póz, csaj, lufi (hmm:D)). Beszélgettem hugicámmal és Balázzsal.
Koliban olvastam tovább: Szegény Jont Ygritte magáévá tette, és azt mondja jól használja a nyelvét... rögtön régi emlékeket hozott fel. Sansa és Tyrion eskövője, Jon megmászta a falat és Jaime Harrenhallba került: 450. oldal.

Szerda

Azt álmodtam, hogy egy házibuli szerűségben vagyok. Egyik csaj befeküdt elém és elkezdett a farával izgatni. Majd pucéran öleltük egymást, végül elment.
Utána szuperhősöset álmodtam, egy plázát tett tönkre Hulk és egy robbanástól védte meg Bruce Willis féle Nick Furryt. Megoldottuk, hogy Ted és Robin ne szeressék egymást.
Nightcrawler voltam, és harctam Higanyszáll ellen. Teleportálgattam, végül taknyoltam, hogy Bruce le tudja lőni a gyorsat.

Felébredtem és folytattam az olvasást. Jaiminek le van vága a keze, Samék bejutottak Craster erődjébe és elkezdődött a balhé. Áronnal, szobatársammal elmentünk a Déli pályaudvarba, vettünk kaját és metróval tovább mentünk a Batthyányi térre. Ott kezdődött el a 21kmes túra. Rögtön leizzadtam. Eszter nevezetű hölggyel beszéltem az első órában. Utána Áronnal folytattam, akivel a szerelmi dolgainkat meséltük el egymásnak.
Utolsó km-eket rekis Viktorral tettem meg, akit még GT-ben láttam a keddi estén. Utána elértük az utolsó pontot, ahol 3 kecseke terrorizálta az embereket, főleg a lányokat. Belefalt Svájnsteigen táskájába, felugrott az asztalokra. Dakotás Ricsi és Lőrinc üldözte őket egy gyerekkel egyetemben. Balázs is hesegette.
Lefele menet Áronnal és egy 3ad évessel mentem le, de az utóbbi lemaradt. Fannival a pihenőkön mindig összenéztünk és elmosolyodtunk. Vissza úton 2 rekishez csatlakoztunk, egyik Viktor másik Ádám volt.Levágtuk az utat a GPS-el, míg a többiek nagy kört tettek meg.
Lefürödtünk, köztünk egy csaj beslisszant. Aranyos volt, talán Faragó Dóra volt. Megkajáltunk, én rántott sajtot ettem, majd beszéltem Rigóval, Danival, Wandával és Vivivel. Utóbbi nem ért rá tlaálkozni velem hétvégén. Közben egy apa Martellezik és felbassza az agyam. Elbúcsúztam Vivitől, hiszen akkor most minimum 3 hónapig nem látom még, de van olyan érzésem, hogy több... :/ Szóval el kell fogadnom ezt.
Olvastam tovább a Kardok Viharát, Robb kapott választ a Freyektől, a Véreb életben maradt, Jaimet pátyolgatja Bolton, Sam menekült a Falra és Oberyn Martell megérkezett Király várba: 560. oldal.

Csütörtök

Reggel fürdéssel kezdtem és fájt a torkom. Olvastam tovább: Jon megszökött a vadaktól. Elmentünk 8ra az előadásra, majd átmentünk az atlétika pályára, ahol 2 GT lakótársam volt jelen, levelezősök voltak. Holnapi versenyre 8:58ra lettünk kiírva én és Balázs. A rekisek azonban a mai nap 3ra lettek kiírva, szóval 4 óra szabadidőnk volt.
650ik oldalon járok: A Véreb elrabolta Aryát. Elmentem a plázába wifizni. Beszélgettem Danival és Wandával. Úgy döntöttem nem foglalkozok V-vel, hiszen tudom, hogy ha élőben találkoznánk, nem bírnánk ki, hogy ne egymás száján rágódjunk, szóval kár is ezen filózni. Amíg nem találkozunk, addig meg nincs érteme beszélgetni.
Mentem a Normafára a 20/A-val. Ott fent volt már Ádám és Viktor, akikkel jöttem előző nap vissza. A gyakorló 3 feladat jól sikerült. Utána 5 futásos volt, abbó 4 ment.
Ezután jött a verseny. E ponttal kezdtem. Majdnem egy kört tettem, mire megtaláltam. Utána D és B jött, ami jóval könnyebbnek bizonyult. C se volt olyan nehéz, csak a lejtőn vissza menni fárasztó volt. A viszont nagyon nem ment. Fel-alá futkoráztam, de semmi. Végül, amikor feladtam, vissza fele menet, másik úton megtaláltam. F és G messze volt, de nem okozott gondot megtalálni. H-val 2 percet elvesztegettem, de végül megtaláltam nem messze a sínektől. J meg 2 perc volt összesen megcsinálni.
Lefürdötem visszatértemkor, olvastam tovább, ahol Robb a feleségét nem akarja magával vinni, és Balon Greyjoy meghalt, pedig a sorozatban elégé él + egy remek taktikát mondtak, hogyan szerezzék vissza Északot és Jont, mint trónörököst nevezte meg.
Elmentem a MOM parkba, vettem egy kis édességet, neteztem, de Wandán kívül senki nem írt, ő se sokat. Elvileg a mostani szobatársam lesz a szobatársam ebben az évben + a bátyja és egy másik srác. Starkok szénája kezd javulni, esküvő után minden fain lenne, azonban tudjuk, hogy nem így lesz...

Újra kell kezdenem a hét tervezésemet, amit szept. 1-től tartani kell.
-Hasizom edzés (6 nap)
-Kardio edzés (Futás:2/Fegyenc:2)
-Erősítés: (Kettlebell:2)
-Szellemi: (Olvasás és tanulás:2/Önképzés: 6)
-Úszás: (1-2)
-Harcművészet: (1-2)

Péntek

Reggel 6kor keltem, lefürödtem zenét bömböltetve. Aztán Áronnal mentünk a Délibe, onnan a Széll Kálmán tér és a 22/A-val a szépjuhászba. Jött egy jegy ellenőr, ami láttára Áron párja, a 3ad éves leszállt. Helyszínen találtam Balázst és a spanját. 8:42kor indultak Áronék, mi 8:58kor, Viktor és Lőrinc pedig utánunk. Első kanyarnál az előttünk futó lányok rossz irányba mentek Első check pointban utolértek Viktorék és őket követtük. Mesélhetném, hogy másztunk 50 fokos meredek utakat, félre eső utakon kocogva, veszélyes lejtőkön szaladva. A lényeg, hogy 69:22 lett az időnk, 70ig volt 5ös, szóval meg lett..:D
Visszatértem a koliba, felvettem a cókmókjaim és mentem a Délibe, onnan 2es metróval Keletibe, majd Szolnokra. Elkezdtem nézni a Trónok harca sorozatot, hogy beelőzzem a lemaradásomat a könyvvel.
Este bementem a városba, hogy találkozzak Danival és a hugicámmal, de nem voltak ott, így Gergőhöz, Viktorhoz, Lacihoz, Klárihoz és Grétihez ültem. Laci és Klári elment korán, maradtunk 4en. Mind 3jukkal elbeszélgettem, közben megláttam Fannit, szóval ez kimaradt. Végül megjelentek Daniék, felhívtak, kihívtam őt és kihozta Wandát is. Trécseltünk egy ideig, majd mentünk kajálni és vissza. Ott búcsút vettem tőlük, és találkoztam Szabinával. Azonban jöttek Daniék így mentem velük.

Szombat

Trónok harcát néztem és bezabáltam. Szept. 1.től megy a hét ahogy terveztem, szóval utolsó 2 nap a semmittevésre...
Sorozatban Jon most mássza a falat, Véreb megnyerte a parbajt, Robb ki akar bekulni a Freyekkel, Davost elfogtak

Vasarnap

Azt álmodtam hogy bent vagyok egy boltban és ruhát próbálok és veszek pár csokit, végül oda adtam tesomnak, mert nála gyorsabban haladt a sör, és Levettem a felprobalt pólót.
V-rol álmodtam, hogy megnyerte a szonoklasi versenyt. Valahogy mind ez apám szobájában volt az atado. Mondot pár szót a szonoklasrol, közben megláttam egy macskát és elkezdtem simogatni.

Aryat elfogta a Véreb, Jaime-t elengedtek, Sansa nem örül, hogy az Ordogfiokat kell elvennie. Theont kihereltek, Jon és Ygritte vitája. Jaime vissza ment Brienneert. Tyrion és Sansa esküvője. Davos megtanult olvasni és Stenly kiengedte öt.
Elmentem fegyencedzeni Rigóval, 3 kör ment. Utána a One Bistroban ettem, mert a kifőzde zárva volt.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat