Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Suli 1.

Hétfő

Kedd

Miután Petraval és Wandaval végig beszéltem az előző estét felkeltem 4kor, majd 7kor. Reggeliztem, és kiderült, hogy a tanyerokat Tornoczkyek hozták, Áron bátyja bepipult rám, tök indokatlanul.
RG-n nyújtottunk és kötéllel végeztünk gyakorlatokat. Ha azokat annak lehetett nevezni.
Utána Gimnasztika jött, ahol elmélet és gyakorlat is lesz. Valami 6 dolgot fog osztályozni, és ha 1db 1esed van, akkor buktal...
Baleset védelem és megelőzés elmélet meg oda adja a diakat.
Krisztiannal osszefutottam, majd megkajaltam egyedül a menzan... forever alone :') xd
Sam és Bran találkozott: 800ik oldalon túl járok.
Kis atmozgatas csináltunk a kondiban, 10 perc hasizom edzéssel. Bálinttal osszehaverkodtunk, ő lesz holnap utitarsam a bulizo helyen.
Elolvastam a jegyzetemet.

Szerda

Azt álmodtam, hogy egy táborban vagyok. Maszkaltam fel-ala egy veszélyes függő híd rendszeren, amiről Pyke szigetek jutott az eszembe, ahol Balon Greyjoy lezuhant.
Be mentem a fahazamban, ahol ott volt Barbi, intim felsoben. 3 csaj jött vele együtt, akik hozzám költöztek be, legalábbis én meg költöztem ki, köztük volt még Réka is. Elvittem őket a függő hidakhoz, majd vissza tértem. 2 srác a csajokkal vetkőzős pókert akart velük játszani.

Megreggeliztem gofrival. 850 oldalon túl járok, megtortent a Lila eskuvo... Elolvastam a jegyzetet.
Biológia alapismeretek huzosnak tűnik, 18 tételt kell kidolgozni félév végére. Áron szerint csak 2t kell megtanulni, 3 héttel ezelőtt elarulja melyik 2-t kell megtanulni.
Rekreációs elméleten ismerkedős labdajateknal Rebinek dobtam 2x, elsőre nem kapta el, második alkalommal a melle közé kerult...:D jól célzok xd.
Testneveles elmélet komédia volt. Balazsekkal előre ultunk, mert úgy éreztük a hátsó sort a szigorú tanár megszivatja. Es igen, 15 percig oltotta a hátsó sorban uloket, aztán 10 percig a rekiseket...
900ik oldalon túl járok, Havas Jon lett a Fal kapitánya, Jaime megerkezett Kiralyvarba.
Elmentem Bálinttal és Krisszel a Batthany térre, ahol 2 haverjával össze futottunk. Kiprobaltuk a boksz gépet, majd a Peaches környékére mentünk, ahol 200 volt a sör. A Peachesnel 100 méteres sor, a Intersnel rögtön beengedtek, de nem volt túl biztató. Alagsorban volt egy csaj csapat, de ennyi. Mentünk haza villamossal (6), majd a Széll Kalmantol sétáltunk vissza a villamos pályán.

Csütörtök

Azt álmodtam, hogy metrozgatunk, jött egy ellenőr és mindenki menekült. Gergoek loptak Canada dry-t és Gyömbért, letette és elbujtunk, az öreg faszi pedig lassan cammogva kereste.
Egy pultos oltogatott minket, míg végül ki jött és agyon akart verni minket, de én jobbnak bizonyultam...
Felkeltem, lefurodtem. Dehidratalt vagyok és 1 óra múlva infó lesz, amit elvileg majd ki tudok váltani ECDL vizsgával, kivéve ha a csaj lesz bent.
Nem csaj volt és igen, ki lehet váltani. Jogi alap ismeretek unalmas volt, de nem annyira, mint számítottam. Poénkodott a csávó.
Anatómián magyarázott a prof, hogy mi mindent kell csinálnunk és tanulnunk.
Testnevelési Játékok volt a legviccesebb, a tanár jó fej. Mesélte, hogy jó párszor be akarták már perelni. Fogócskát játszottunk, először egész pályán, utána fél pályán, utána 4 fogóval, utána szalaggal, majd páros fogó. A piros pólósok voltak legtöbbször fogók, mert mi 4en voltunk...:D
Krisztiánnal lejöttem Szolnokra, apám kijött értem. A könyvben Tyrion tárgyalása véget ért, Oberyn meg mondta, hogy lesz a bajnoka.
Mentem vezetni, bár nem sokat. 1-3as sebesseget kapcsoltam és vezettem egy darabig.

Péntek

Azt álmodtam, hogy buszoztam, és véletlen nem lyukasztottam a jegyem, és jött az ellenőr. Előre rohantam, majd elmenekultem az üldöző ellenőrök elől.
Aztán anya házából kimentunk, majd beszalltam egy buszba, majd vissza mentem és eretlenkedtem, hogy miért nem jönnek. Végül bementem és egy színpadra kerültem, én voltam a szülinapos, pár ismerős, majd beszédet mondtam. Láttam, hogy szomszéd teremben is volt egy előadás. Végül befejeztem és lesetaltam.

Reggel néztem a Tronok Harcát, majd mentem vezetni. Kb.10km-t vezettem 1-3 sebesseget valtogatva, és elindulva. Megdicsert.
Otthon folytattam a TV-zest, egészen Tyrion targyalasaig. Vettem füzeteket, majd láttam, ahogy Kisujj ujjai eljartak.
Kimentunk a kertbe, ahol Beciek 30ik évfordulója volt. Ott volt Wanda is, aki 2 olelessel várt, és összekocoltuk egymás hajat. Bablevest ettünk és mézes tortát. Pár közös kép készült 4unkrol, meg rólam és Wandarol, ahogy a hatamra ugrott. Apával és Barbival ittam, bucsunal megint akart inni Barbi, de mondtam neki, hogy inkább legközelebb. Wanda ismét 2 olelessel búcsúzott el.

Szombat

Azt álmodtam, hogy a kertből megyünk haza felé gyalog. Kocsikat kerulgettuk, volt amin nem volt lámpa, így halálos volt. Végül beertunk egy boltba, ahol találkoztunk egy másik csapattal.
Másik álom Sansa és Tyrion-os volt. Bujkaltunk, végül viszont maegik jöttek, leultek mellénk, megutottem mindet, de nem kottyant meg nekik. Át teleportaltak minket a helyükre, de amikor csókolózni kezdtek, vissza kerültek.
Végül pedig egy szórakozó helyen voltam Gergővel, Boldival és Mátéval, ami elég kínosra sikeredett.

10 nap telt el azota...
1000ik oldalon túl járok, Jont leküldték, hogy ölje meg Mance Raidert, Jaime pedig elküldte Briennt Sansa megmentésére.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat