Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Edzés 1.

Hétfő

Elkezdtem olvasni a Varjak Lakomajat, 50ik oldal. Vas szigeteken király választás, Dorne-ban bosszú vágy.
Elolvastam a jegyzeteket.
10 perc hasizom edzés + hátizom gyakorlatok.
Röpi edzés.
Megismertem második hugomat, Petrát.

Kedd

Elertem a 100ik oldalt, Brienne egy ideig pár lovaggal ment az útján, Samet meg Jon elkuldte a Falról, hogy mester lehessen.
RG-n ugráló kötél mellett labdával gyakoroltunk és nyújtottunk. Gimnasztikabol szinten nyújtottunk és tanultunk pálcika ember írást, és a 96 ütemű tornát.
10 perc hasizom edzés, hátizom edzés. 4 kör fegyenc.

Szerda

Balinttol és a batyjtol megkaptam pár órai anyagot, Krisztiannal megcsináltam a 10 perces hasizmot és a hátizmot. Heroes 3tam Rigóval.
170ik oldalon járok: Brienn találkozott Paddal.

Csütörtök

Azt álmodtam, hogy egy kiscsoportos foglalkozás van, ahol magyaráz nekem a dakota vezető, de nem tudja kimondani, így viccesen beszologatok neki. Majd egyik srác kortyol a tejembol, erre megfogom és a fejére öntöm és hozzá vágom a kartont a fejéhez. Zita húga mellé ülök és elpoenkodok vele is.
Kettő órát vezettem a fúton
Pihenés

Péntek

Azt álmodtam, hogy megszoktem, és bevasarolok kaját. Aztán elmentunk PSezni egyik ismeroshoz, de jött az anya és egy rákos gyereket vitt, hogy ő jatszon. Átmentem az előadóterembe, ahol vártunk, végül a rákos gyerek jött meg, aki unta az ottani játékot. Mondtam neki, hogy azért próbálja meg, de nem. Páran kestek az előadásról, azokat kikuldte, többek közt Gerieket, akik keresték a rakost.
Vissza mentem a PSes házba, ahol nagy buli volt. Találkoztam Szocsivel, aki 3asban ki akarta próbálni, közben egy lezbivel összespanoltam, aki megmutatta, a tangaja tartalmat és levetkőzött nekem. Készültek rólunk fotók. Végül d*gtunk.
Haza fele menet egy meztelen lányt láttam meg, aki vizelt. Filoztam, hogy segitsek-e neki, végül megkerdeztem mi történt vele. Rabszolga munkára kényszerítik, a bandája többi tagja meg meghalt. Így adtam rá plédet. Mentem vele dolgozni, ahol kóla töltés volt, a feladat. Aztán elvitt atuszni egy folyót. Ott volt pár rekis is, de a túloldalon a csajhoz mentem lihegve. Aztán a megbeszélésen a motivacionkat nem tartotta túl sokra, ezért szidott, és 3 embert különösen, akik sokszor nem jönnek be dolgozni. Jött egy öregember, akit el akartam küldeni, de késő volt. Próbált szokni, segítettem neki és legyoztuk a diktátort és szabadok lettünk. A csaj egy másik sráccal ment el.
Voltam ismét 2 órát vezetni, olvastam: 310ik oldalon járok. A kis tanács meg akarja gyilkoltatni Havas Jont.

Szombat

Azt álmodtam, hogy sport nap van. Egy nagy atlétika pálya volt, ahol versenyeztek, többek közt kis csirkék, egyik csirke meg csak a lába kelt ki a tojásból és úgy futott és gurult.
Gépek voltak, mint pl emelő és Grootok, amik poenkodtak. Egyik katonának született egy lánya, mellizom nélkül. Ezért egyik holttestbe belekoltozott és elkezdődött a harc. Elfogtak bennünket és lottuk a saját embereinket, de végül leugrottunk és az alient lőttem.
Csata után nézték, hogy kibe lehet a gyerek lelke, rám gyanakodtak, de nem, mert az emlékezetem meg volt. Egyik csaj oda jött és csokoloztam vele. Furodtem pucéran, majd oltoztunk, és kimentunk homokozoba várat építeni. Az öltözőbe láttam Domot és Sejket

Vasárnap

Hasizom és hátizom tréning.
Olvasás: 440ik oldal ---> Kisujj terve, Cersei tervei, Fehér lovag halála Dornban.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat