Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Hét 5.

Hétfő

Azt álmodtam, hogy a fal őre vagyok. Jon alkut kötött a másokkal, de a kisbaba elarult minket. Fél csapat meghalt, a másik fele a fal túloldalán ragadt. Jon megmentett 4 embert, köztük Grennt is.
Vedtem a falat, ki jártam nézelődni, 2 túl élőt találtam, de jött Ygritt hogy mit keresek kint ijjal a kezében. Csak egy nyilam volt, de haverom belelott egyet az ijjamba, így kettő lett. Harcoltunk.
Bele lőttem egy íj vesszőt, mire késsel rám támadt, ledobtam a földre, ő ellokott és beestem egy csapdába, ahol tüskék atfurtak, én meg mergezet kopovel meglottem. Majd mintha nem történt volna semmi felalltunk és nezelodtunk tovább. A falat kezdtek bezarni, csak az ablak rész volt nyitva. Beugrottam, elkezdtem mászni és testemmel nyitva tartottam, hogy Ygritt is jöhessen. Feljott, és atugrottuk az ablakot, és lezuhantunk. Aztán kiderült, hogy csak Ygritt ájult el, én meg elkaptam és lesegitettem.
A vezetőség valamiért hivatott, Ygritt úgy hitte, hogy az ablak fal rongálás miatt, ami miatt felelősséget érzett. De kiderült, hogy a mester lövész alakulata kerültem. Ami egyet jelentett a biztos halállal. Ezért írtam Vivinek egy búcsú beszédet, Ygritt meg megkeresett engem.
A fronton megoltem 10 embert a hangarban, mögöttem lévő szigeten pedig gyozedelmeskedtunk. A folyóban jött 1 hajó és kilottem az egyik utasát. Bazzokat szereztem a társam traktorjabol.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat