Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Múlt kísértése

Pár napja küldtem el életem szerelmét az életemből, életem legnehezebb és legfajdalmasabb döntése volt.

Álom:

Elmentem Zalanhoz látogatóba, ott aludt nála Dancz Krisztián. Alsó emeletről hallom, hogy osszeveszett Zalán az anyjával, annyira hogy Zalán osszepakolt és elment. Osszenezten Krisszel, hogy mi most mit csináljunk.
Anyja hirtelen az én kód nevemet kezdte kantalni, hogy megöl. Több se kellett, kisompolyogtam a házból. Aztán rájöttem, hogy ez egy álom, és szuper gyorsasággal vissza rohantam berobbantva ezzel az ajtót.
Ott Vivi várt engem. Pár masodpercnyi fasz meregetes után elkezdtunk harcolni. Lőttem rá egy nagy lézer sugarat, de meg se érezte és pofán vert és hátra csalódtam. Ezt vagy 2x megismeteltuk. Elkezdtem qrva gyorsan futni, megkerulve a Földet és úgy ütöttem Vivibe, aki így pár métert hátra csúszott.
Felebredtem. Nem tudom miért, azért mert láthattam Vivit, vagy mert végre iranyithattam az almomat, de vissza akartam aludni abba az álmomba. Es sikerült is.
Ott állt velem szemben Vivi, eszemb, jutott a Koszak regenyem, hogy milyen képességei vannak. Tamadasba lendultem, erre a növényzet elkapott. Ilyen képessége nincs benne, de hát muszáj volt harcolnom. Csomó növényzet körbefogott, hirtelen alagutakban találtuk magunkat. Elengedett Vivi, mert velem akart lenni, én elkezdtem futni az alagútban előle. Belelottem egy fa gyokerebe, mire az utannam nyúlt, de becsusztam egy szűk atjaron így nem kapott el. Vivi mondta, hogy ne feljek, csak az első pillanatban támad, utána már nem. Kifutottam egy GyU féle hídra, ahol Vivi mint Pókember beert egy lengessel. Hirtelen sok film jelent meg és egy kvíz kérdést tett fel, mire valami poenosat mondtam Pókember 1. Filmjéről, amin nevetett és eltűnt.

Többet is álmodtam, de csak ezt akarom megorokiteni életem szerelme miatt.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat