Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Epicness

Azt álmodtam, hogy harcosa vagyunk. Gyakoroltuk a harcot, mint a játékokban. Unokatesomek meghaltak, már csak az apa élt. Bujocskat játszottunk, amit ő vezényelt.
Sikeresen elbujtam ki a játékból, aztán amikor visszatértem a gyorsbufenel ki volt írva, hogy itt nem lehet elbujni. A csaj mondta, hogy azért nem, mert torombolnek az ajtón (Gergo), hogy engedjék be őket. Sok ember csak lehasalt a pazsitra, és úgy bújt el. Bujas közben láttam Ricsit és Matet is.
Végül bekerultem a csajhoz, akit a patkányok megtamadtak. Felrohantam hozzá, addigra haldokolt. Kezdtem az újra elesztest, de 4 zombi bezavart, a kardommal szét vágtam őket. Ennek koszonhetoen pont nem tudtam megmenteni. Egyik játékos még is kérdezte tőle, hogy hogyan halt már meg 10x.
Aztán bejott Thanos, aki a gömböket kereste. Ketto volt már nála. Valahogy elő került a gömb, és a csaj (legyen a neve Talia), mondta, hogy nem szabad, hogy az övé legyen. Próbáltam megakadalyozni, hogy megszerezhesse, de erősebb és gyorsabb is volt. Utána ugrottam, de ő gyorsabban megszerezte. Végül egy csellel, leboritottam a Kolis tv-t, ezzel megzavarva öt, 9x fejbe lőttem magam, majd megszerezve a gombot, 10jere is megtettem, így kikerultem a játékból a kővel együtt.
Találkoztam Vivivel, akinek a hűséges társam elmondta, hogy sikerült megszereznem a gombot. Lefekudtunk, elkezdtunk csókolózni és akciozni is, mellette beszélgettünk. Majd dominalva kérdezte, hogy miért csináltam, szerinte csak miatta, de meséltem neki Taliarol, aki kb. 1 és ugyanaz ő vele.
Kiderült a legjobb haverom atallt Thanos oldalára és Vivi is. Másik oldalt ott voltam én, és Dávid, aki ügyes harcos. Elgondolkoztam, hogy alljak-e át. Aztán bejott Thanos, új gombjevel hiper gyors lett, szetvert 3 harcost egy szempillantas alatt. Neki tamadtam, már épp majdnem megutottem lassított felvételen, amikor gyomron vágott és Talia kezébe borultam, aki azt mondta, hogy áruló.
Majd egymás mellé ült a két csapat és beszélgettünk magunkkal. Rossz érzés volt megosztva lenni, főleg hogy 3an voltunk a miénkben. Másik csapatba pedig egy jó haver és életem értelme + egy másik csaj, aki megtetszett (mindez 1 szemelyben).







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat