Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Szerepes karakterem.

Ancsíí mutatott egy szerepes oldalt és szépen eldöntöttem ,hogy ott fogok szerepezni. www.nevar.gportal.hu ^^
és itt van a karakterem leírása.^^ + egy kép is^^ ( http://nevar.gportal.hu/portal/nevar/image/gallery/1226183954_44.png )

Név: Nate
Kor: Kora ismeretlen. Négyszáz valahány év körüli lehet.
Neme: férfi.
Faj: vámpír
Foglalkozás: kalandozó
Kinézet: Félhosszú szőkésbarna haj, holtsápadt bőr, világoskék szem. Erőteljes férfias testalkat. Húszsoros fekete bakancsot hord, fekete szövet nadrággal vörös színű ingel amihez egy combközépig érő csuklyás köpönyeget visel öltözetéhez tartozik egy nagyon hosszú majdnem földig érő díszes gallérű bőrkabát.
Fegyver: Tor által készített ezüst kard amivel legyőzte Solomont.
Erősségei: Tűzmágia.
Gyengesége: Retteg Solomon klánjától..
Belső tulajdonságai: Döntéseit legtöbbször érzelmi alapon hozza, gyakran vannak igen erőteljes hangulatingadozásai, sokszor elhamarkodottan cselekszik. Szerelmes a szerelembe.Nem egy konkrét hölgyre vár hanem csupán a szerelem érzésére. Néha elbizonytalanodik. Suicid hajlamú.
Előtörténet: 21 éves korában Nate véget akart vetni életének mert egész családja és szíveválasztotja is meghalt egy járványban. A fiú pár hónap szüntelen magány után egy hatalmas sziklafalról készült levetni magát amely egy sűrű erdő közepében volt.. Ugrása előtt vállára szállott egy holló..csőrével megcsípdeste Nate-et. Majd nem túlsok tétévázás után Nate levetette magát a mélybe... A holló mellé szállt és közelről figyelte őt amikor megérkezett Solomon a kegyetlen vámpír aki elakarta fogyasztani nem saját kezüleg vadászott zsákmányát.Ekkor jelent meg Ella Maundrell aki szemet vetett a haldoklóra.De nem úgy tekintett rá mint egy ennivalóra hanem egy jövendőbeli barátra..esteleg többre.. igen. Ellának megtetszett Nate.. Alkut ajánlott Solomonnak ,hogy ha nem bántja a fiút az később majd a szolgálatába az ő szegődik és saját képére formálhatja. Solomon elfogadta az alkut így hát Ella átváltoztatta Nate-et egy sötét rejtett kis kastélyában azzá ami ő maga is.. : vámpírrá. A átalakulás folyamata egyhetet is igénybe vett Nate ezalatt szőrnyű kínokat élt át.. Ella és kedvenc hollója mindig vele volt ezalatt. Az átalakulása befejeződött.
Mikor Ella elmagyarázta neki a kialakult helyzetet, óriási düh árasztotta el a lelkét. Megakart halni mégis örök létre kényszerítik. Pár hónapon belül azonban elfogadta a történteket és Ella egész erősnek érezte őt már ahhoz,hogy elhagyja eddigi lakehelyét a kastélyt és meglátogassa a vérszomja Solomont aki megtanítsa a vadászat legalapvetőbb szabályaira. Nate vámpír létének első évei így kegyetlen gyilkolással teltek, Solomon imádta a mészárlást. Többet gyilkolt mint amire szüksége volt.. Csupán a gyilkolási vágy éltette. Nate-nek ez nemvolt ínyére.. de Ellamiatt tovább folytatta a Solomonnal való vadászást. Amikor egyszer.. egy faluban meglátott egy gyönyörű szép fekete hajú lányt nem volt szíve őt megölni. Csak állt és csodálta gyönyörűen mélykékszemeit. Solomon észrevette a fiú gyengeségét (Legalább is ezt Solomon gyengeségnek tekintette.) Nate szemeláttára meggyalázta a lányt, sokáig játszadozott vele,kínozta,próbálta sokáig életben tartani hogy többet szenvedjen majd megölte. Nate-ben újra felforrott a düh.Legszívesebben helyben megölte volna Solomont. De a vámpírok halhatatlanok gondolta Nate... Egyik este a hollója elvezette egy öreg bölcshöz aki elmagyarázta neki a vámpírok elpusztításának két legfőbb módját.. Nate sokáig próbálkozott Solomon fényre csalásával. De nem igazán ment a dolog. Túl tapasztalt volt ehhez az a férfi..és félővolt h megneszel valamit.. Ekkor csináltatott Nate Torral a kovács mesterrel egy ezüstkardot. Majd egy vádászat alkalmával megsebzette tanítómesterét. Solomon bár erősebb volt és tapasztaltabb de Nate rendelkezett a megfelelő fegyverrel így elpusztította Solomont. Visszalátogatott Ellához.. aki felvilágosította ,hogy elkell menekülnie annak a rengetegnek még a környékéről is ahol eddig töltötte napjait mert Solomon vámpír klánja bosszút forral és üldözőbe veheti őt. Ígyhát Nate útnak indult.. S rettegve kezdődtek meg kalandozásai hollójával..hiszen Solomon klánjánaktagjai bármikor felbukkanhatnak közelében.. És megölhetik.. Bár néha Nate meghalna Ella miatt nem teszi. Ellát csak az a tudat tarja életben ,hogy barátja még életben van. Nate nem igazán szereti a mészárlást. Lgtöbbször állatok vérével táplálkozik de ösztönei aokazor fellül kerekednek rajta Hosszú vándorlásai alatt egy helyte próblt találni ahol letelepedhet.így tévedt hát Nevar szigetére.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat