Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:
  Következő adatlap »

Márkus Csaba adatlapja

Teve neve: Archie / Sorszáma: [1167 AL]
A te tevéd még nem nagykorú (nem tette le a teveérettségit), úgyhogy még nem szavazhatsz mások adatlapjaira!
Státusz:

Művelet:
Legyél a haverom!
Tiltólistára!

Ő egy ,
magassága: 175 cm, súlya: 75 kg.

Születési idő: 1976-11-22 (47 éves)
Horoszkóp: skorpió
Távolság a lakhelyedtől: Ismeretlen! (lépj be a tevédhez!)
Szeme színe:
Haja színe: barna
A haja...
Stílusa: sportos

Az adatlap közvetlen linkje: http://teveclub.hu/users/1167
Ez Ő!

Üdvözöllek az adatlapomon!

Nagyon sok mindent lehetne ide az adatlapra írni bemutatkozásként, de senkit nem szeretnék untatni olyan dolgokkal, hogy pl mi a kedvenc hobbim vagy innivalóm, a narancsot vagy a szegfűt szeretem-e jobban, vagy éppen mi a véleményem Justin Bieberről. Aki jobban meg szeretne ismerni, az úgyis megtalálja a módját, hiszen megtalálhat levélben, megtalálhat a karavánomban, megtalálhat bárhol.

Örömmel fogadok mindenkitől üzeneteket, leveleket, szavazatokat és képeslapokat. Megpróbálok minden egyes levélre válaszolni, habár mióta karavánt vezetek nem ritka a napi 40-50 levél sem, így litániát azért ne várjatok tőlem. Minden levélre olyan stílusban válaszolok, ahogy nekem lett címezve. Viszonylag ritkán nézegetek adatlapokat, így szavazgatni ugyan nem szoktam, ellenben ha valaki szavaz rám, akkor ugyanazt visszakapja tőlem is a napi limit erejéig legyen az 0 vagy 100%. :)

Sokan keresnek meg azzal a kérdéssel, milyen érzés a TP ranglista első helyén állni. Természetesen nagyon örülök az elsőségnek, de sokkal többre tartom a karavánom pozícióját a farmon, pedig a karaván eggyel hátrébb van sorolva a rá vonatkozó hasonló jellegű táblázatban. Ez annak köszönhető, hogy amíg a TP ranglista egyedi eredményeket tartalmaz, addig a karaván egy közösségről szól, és a csapat érdemeit mutatja. Bizony jó kis csapat gyűlt össze a Pa-Tank karavánban, büszke vagyok a tagokra. Csak így tovább, lányok és fiúk. Kedves látogató! Ugye te is a mi csapatunkat erősíted?

Bizony kemény világot élünk, így nem mehetünk el a legfontosabb mondanivalóm mellett sem: Datolya kunyerálók kíméljenek! Nem vagyok bank, kölcsöndati sincs! Az ilyen jellegű kéréseket tartalmazó leveleket válaszolás nélkül törlöm. Nem hatnak meg az olyan siránkozások, hogy pl fel kell támasztani egy tevét, mert ha valaki látogatja vagy hibernálja a tevéjét, akkor nem patkol el szegény pára. Az sem izgat különösképpen, hogy a kedves karavánvezető nem tud datolyát adni a tagjainak, mert mindenki addig nyújtózkodjon, amíg a takarója ér.

Köszönöm, hogy ellátogattál az adatlapomra! További kellemes tevegelést kívánok!
Következő adatlap »© Napfolt Kft. - Médiaajánlat