Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2011-01-26

Rebuus. says:
nahés
ma igy két info volt megint.
és elsö infon, kaptunk feladatot, joo 10 perc alatt megcsintem 40böl 38pontosra, ameddig a többiek addig jutottak, h a cimet középre igazitották, szint, betütipust, meg méretet választottak neki.. és mondom tanárúúúúr. kész vagyok.. odajön. kijavitja 2 hiba.. aztmondja joo. meg, h téll nem akarok érettségizni májusba? mondom nemnagyon gondolkodtam még rajta, de lehet, h kéne
erre mondja, h joo, gondolkozzak nagyon rajta, mert h ez jo lenne ha még most megcsinném.. mondomoks.. aztán így elkezdett velemm beszélgetni, kérdezgetett ezt-azt. kérdezi, h am a suli hogy tetszik? mondom nekem tetszik nagyon, szimpik az oszitársak is, oszifö is.. meg ugy tetszik maga a suli is.. kérdezte, h és van-e olyan tantárgy, amit szeretek, nem szeretek.
mondom a matek elég huzos, mert én alapjáraton szeretem a matekot, de h itt nagyon szar, mert nem lehet figyelni orán, meg lídia néni nem szol ránk stb..
és mondta, h iggen, ezmár jo, ha a matek érdekel, meg h vmi más? mondom mással így nincs bajom, csak ez.. meg hogy mi már elörébb voltunk mint itt.. aztán még beszélgettünk ilyenekröl.. oké, megcsintem egy ppt-t, megcsintem egy excelt, mindent.. kincsöngettek.. mennék ki a teremböl, megfogja így a kezem.. vigyorog rám, aztmondja: huu de erös vagy.. mondom köszönöm tanárur, ilyen ez a tánc..
aztán így mondja, h maradjak már még bent, mert még beszélni szeretne velem.. nah mondom mi rosszat csináltam már így rögtön 2. héten, ami miatt beszélni kell velem.. kiment mindenki, mondja, h biztos tetszik az iskola? mondm persze, h tetszik. és nem bántam meg, h átjöttm? mondom eddig még nem.. meg kérdezgette már elötte orán is, mert még csak ceruzával vok beirva naploba, h meddig akarod maradn
?
meddig akarok maradni?
mondom nem tervezem, h elmegyek mostanába..
és ora végén meg így mondta, h nagyon szimpi vok neki, meg nagyon aranyosnak, értelmesnek gondol stb, éshogy...
így kijelentette, h : ha javasolhatok valamit.. huzzál el ebböl az iskolábol.. még most ameddig nem késö.
nézek.
mi a fasz van..
bomba robban, vagy kivégzés lesz vagy mi lesz itt?
és így elkezdte mondani, h ha elhiszem ha nem, ha szerénykedek, ha nem.. én ennél sokkal okosabb vok.. mondom tanárur azért tulzásokba ne essünk, meg jo, h már többet tudok, mert nekem van ecdl-em.. aztmondja: most nem az ecdlröl van szo.. meg nem csak az informatikárol.. nézek.. és mondja, h sokkal magasabb az inteligenciaszintem mint itt az osztálynak..
mondom joo.persze, mert én egy évvel idösebb vagyok, meg mittoméén, aztán mondta h nem.. nemazért, hanem tudás alapján simán mehetnék 10-11be ebbe a suliba.. és hogy nem is értii, h egy kéttannyelvü osztálybol hogy is jöhettem át egy bjg d-be.. mondom háát tanárur nekem nem a bjg volt a szimpi, hanem a pedagogia szak.
és mondta, h igen.. de azt gimi után is tudok ugyanugy menni, és csak a szakmai tantárgyakbol leszek lemaradva, azokbol se sokkal.. de ha most itt maradok, akkor minden másbol le leszek maradva.. és pont akk jöttek be 12d-sek. és igy kérdezte tölük a tanár, h ha ti ujra választhatnátok gimit, akkor jönnétek ugyanigy bjg d-be.. és fele csoport mondta h igen, fele mondta h nem..
aztán azt mondta mindenki, h itt kb tavaly évvégéig volt erös a pedagogia szak, ameddig nemtom vmi 4 tanárt felsoroltak, h ameddig ök tanitották.. mert azota jöttek a fiatal tanárok, öket meg nyugdijazták, és mondták, h most.. nagyon szar az egész és kb olyan mint a németeseknek bányai.. h fiatal meg izéé, de na..
és mondta az info tanár, h ebbe az osztályba legjobb vok tudásilag, meg h joval magasabb szinten vok mint a másik 26 lány és nemcsak inforol beszél. meg h téll nemérti h egyáltalán h is fordulhatott meg a fejembe h egy kéttannyelvü osztálybol ide jöjjek.. és ö nem elküldeni akar, emrt nagyon szimpi vok neki, dehogy huzzak a sulibol...







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat