Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2009-ááprilis 0nyóc

TEVÉMRŐL:

Ma 162 napos ez a jószág.Mostéppen nem tudommit tanul pedig tegnap kezdte el neki tanitani. xD
MOst más foglalja le az agyamat, nem a teve, de nagyon jol van ő is. 100%os kedvvel, és 100%os súllyal koptatja a sivatag porát, meg a billentyüzetemet. xD Jelenpill nemtom azt se melyik karaván tagjai vagyunk. De biztos jo egy kari lehet ha beléptem. =/. Nah mind1. Most a tevés dolgok nem foglalnak le, azért emrt most jobb dolgom is van. Pölö: magamrolrészbe.


RÓLAMM:



Ez az uccsó nap a suliból. Márvége. MOst 1 hét szünet. Vagyis sulimentesség, mert szünetnek nem mondanám. Néha / mindig /, ugy vagyok vele, hogy inkább mennék suliba minthogy itthon legyek.Ennek azért több nyomos oka is van. Pölö csak egy pár. A suliba nincs ott anya, aki nem tud mást mint bsztatni. Akármi van én vok érte a hibás. Qrvára elegem van már belőle. Ha reggel késve indulunk suliba azértishát engem kell hibáztatni, mikor én már 7korkész vok, őmegmég jajj öltözzünk meg mittomén. Basszus rosszabb mint Bolyácz. !!! Ez mostkomolyám.. Utálom az anyámat. MOndhtják, hogy sokan mondják ezt.Én a szivemmélyén is igy gondolom. 2013.jan.09-én betöltöm a 18at és másnap én már biztos nem leszek itt. Egyedül hugit meg apátfogom sajnálni,hogy nem lehetek velük egész nap. Anyának szó szerint örülni fogok hogyha elmegyek őmeg nem lesz ott. Akkora egy irritáló személy. Legszivesebben néha hozzá vágnék vmit. De ugy jo erösen h ottmaradjon. Apát téll szeretem, mert őmindig jofej meg sötöbö.. Mama.. Pff.. Belőle is elegem van már. Ő s mindig magyaráz magyaráz magyaráz. Nővérem hát ennyi. Nemtok rá semit mondani. Mikor ojanja van jofej,mikor meg nem akk meg ordiál kiaál sötöbö. Hugit is néha utálom, de alapvetöen ö az egyik jofej a szük családi körböl a 2 jofej ember közül. Suliba ezért szeretekmenni, mert ott nincs ott a család. Az idegesítö anyám meg a többiek. Meg suliba ott vannak a barátaim. Akik nemsokan vannak, de legaláb öket biztos szeretem, ésnem vagyok olyan mint azok a plázacicák akiknek van egy-egy jo barátnöjük és atöbbiekkel is elvannakmeg mindenkivelde senkit se szeretnek igazán. Nah ezt kifejezetten utálom. Jó nekem is vannak olyan barátaimakiket igazán nem szeretek, de én mindenkivel elvok.. sztemm.. =/. Meg a suliba ottvan gyuszi. Mondogathatom én magamnak évezredekik, h nekem ottvan Csöngi, nekem ottvan Csöngi. Nemérdekel!! És majd ha nemlesz ott Csöngi?? Ez olyan egy rossz helyzet, És ráadásul nemtom senkinek elmondani mert senki nemérti meg hogy mivan velem. Bolyácz is tud vele idegelni, hogy már nem teccek gyuszinak. ha nem teccenék neki akk minek mondogatja h bekycica?? minek mondogatja h deari vayok?? minek mondogatja h jo velem lenni?? minek mondogatja h jo velem beszélni?? minek mondogatja h jolett az a kép?? minek jön oda hozzám suliba?? minek????????nem nagyon hiszem el Bolyácznak de mivan ha tééll igyvan?? Hamár nem jövök be neki?? Ha már csak nekem teccik?? Annyi kérdés van benem. Gondoltam már rá, h rákérdezek,de nekem nem hiányzik az, h hüjjének nézzen! Majd meglátjuk...Am azt terveztem, h majd megint este ha elleszünk, meg bekycicázgat meg sötöbö, akk majd mondom neki, h: tod irtad h teccek.. mégmindig?? aztán majd ahogy lesz. Deannyira jo pasi, ha ö van az eszembe nemtok másr gondolni. És ez nem lenne baj, a baj ott kezdödikh mindig ö van az eszembe.Eccerüen a suliba is. Keresem a tekintetét,és mikor látom,akk megnyugszok. Olyan e mint a drog. ROSSZABB!!
Nah de minek is fantáziálok itt Gyuszirol, mikor ottvan Csöngi, akivelelméletileg jól elvagyunk, és szeretjük egymást. Meg Csöngi is most tud elöjönni azzal, h belegondolth neki mijen szr lenne ha márén nem lennék neki. Meg ijenkor tudja mondogatni h mennyire szeret. Eddig egyszer se ejtette ki a száján, vagy aligalig. MOst meg.. rájött volna h nem ö az egyetlen fijuu aki most teccik?? Meg most lettem bemutatva Endréjéknek, meg az egész familijának. Meg azt vettem észre, hogy mostanába már nem tudok a szemébenézni mikor talizunk. Már nem annyira élvezem a csókját,már nem olyan vele lenni. Már teljesen más. Ha téll öt szeretném, és Gyuszira csak haverként tekintenék, akk is igy lenne?? Nem hiszem. Sztem ez h nemtudok már rá ugy nézn, nemizgulok mármkor vele vok, ez azért van mert már nemszeretem, vagy legalábbis nemannyira s ugy mint régen. Gyuszit mintha jobban szeretném..Mikor Gyuszival vok akk elkezdek izgulni, h vmit el ne rontsak, h el ne szoljak vmit, ami neki nem jön be, és utánna ne fogllkozzon velem..
Kitti is eccer aztmondja h ne állapodjak le 14 évesen egy vkinél, máskor meg azt h Gyuszi nem nekem valo,ésmaradjak Csönginél. Gyufa azt mondta h egyértelmü, h egyikbe szerelmes vok a másikat szeretem. Ezt elmondtam Bélusnak ésBélus azt mondta rá,h ha egyikbe szerelmesvok és a másikat szeretem, akk Csöngibe vok szerelmes.. Azért mert Gyuszit alig ismerem, tehát nem lehetek belé szerelmes. de ha ez igy van akk csak Csöngibe vok szerelmes Gyuszit szeretem. És ha ez igy van, akk pedig Csöngit kéne választani..De ha Csöngit választom akk Gyuszi?? Ha pedig Gyuszit választom akk Csöngi?? Csöngivelse akarok szakítani de Gyusziba is belevok esve... Az lett vna a legeccerübb ha Gyuszi nem kotyogja ki Bolyácz-nak a véleményét rolam, ha mármegtette nem vesz fel msn-re nem jelöl be vipen sötöbö. Akk most nem lenne ez a csata bennem. Vagy az lenne a legjob, ha Csöngi szakítana velem, ésakk meglenne az egész oldva. Csöngi szakít én meg összejövök Gyuszival. Az a baj, h Leóval is ezvolt annak idején..
Jártam Leóval, Csöngi bejelölt myvipen.
/ járok Csöngivel, Gyuszi bejelölt vipen/

Jártam Leóval, Csöngi felvett msnre.
/ Járok Csöngivel, gyuszi felvett msnree/

Jártam Leóval, Csöngivel jokat hüjültünk, tökjoba lettünk.
/ járok Csöngivel, Gyuszival jokat hüjülünk, tökjoba vunk/


Jártam Leóval Csöngi emondta mit érez.
/ járok Csöngivel, tom h Gyuszi mit érez. ( asszem ) /


Jártam Leóval, filoztam, h mi legyen Csöngivel.

/ járok Csöngivel. filozok h mi legyen Gyuszival. /

Szakítottam Leóval, mert Csöngit jobbnak találtam. Most szakítsak Csöngivel, mert Gyuszit jobbnak találom??
Mikor szakítottam Leóval, akk ugy éreztem, és még ugyis érzem, hogy jol döntöttem. Ha most Csöngivel szakítanék, nembiztos h ugy érezném, h jol döntöttem.
Ez egy annnyira rossz érzés. Dönteni nehéz és rossz. Mert ha rosszul döntök?? Akk még utánna visszamehetnék Csöngihez, ha tél annyira szeret ugyse lesz 1-2 honap után másik bnöje, és akk ujrajárhatnánk.. Ha meg nem szeret annyira amennyire mondja, akk meg örülök majd neki h legalább nem csalodok benne/töle/miatta. De ez most olyan mintha már Gyuszit választottam volna, de nem, mert Csöngit is szeretem. Meg Gyuszi téll olyan mintha a báttyám lenne. Vagyis a báttyám lehetne, h 3 évvel idösebb.. Nem akarom h abttyámnak nézzék, mert engem biztos nem zavarna de öt azért lehet h idegelné, ha a csajára azt mondanák, h a hugicája. Nemtom. =/.

Azt se akarom, h Gyuszi csak barátként tekintsen rám.. Pedig most az lenne a legjobb. Vagy az h Csöngivel fojtatom,és Gyuszivaltéll ez a legjob haverság. Vagy az h Gyuszival járok,de ugy h Csöngi szakított velem.. Nekem ez lenne a legjob, persze lehet h az lesz h két szék közt a földre.. Ezt nem tudhatom

Nah de nem filozok ezen többet, mert nincs mit már hozzáfüzni. Majd ha lesz akk modositok vagy vmi..
Meg majd lesz ahogy lesz.
Ennél jobb befejezés asszem a mesében sincs..







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat