Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2009-03-20

Nah végre vége ennek a hétnek is.
Tökjó, mert gyorsan eltelt.
Nem szeretnék sokat rizsázni, de azértleirom már.
Ma 142 napos a tevém :D az nemtom, hogy teve időbe mennyi, de tök jó, mert sok tevém volt már, de mindegyik meghalt 100 nap körül.Nah az én drága "Bejekám" tovább birta. Jah nem. Volt egy tevém, aki 544 napot élt, megvolt mindene, majdnem mindent ivott, és evett. Szuperteve volt szinte egész életébe, de sajnos ellopták. Nem tudom, hogy kinek van annyi szive, hogy ellop egy csúcsszuperjó tevét,és nem is gondozza. Sok munkám volt abba a tevébe, és majdnem 1 órát fent voltam nála minden nap. Ezt a tevét is szeretem, de nála " csak " fél órát szoktam fent lenni köbö naponta.
Nem akarok regényt irni, de mivel ez az én naplóm ezért én ide azt írok amitn szeretnék.
Találkoztam olyan tevével, aki tényleg naplóként kezelte, és leírta a titkait, meg mindent. Ez a teve az egyik csajé volt, aki abba a suliba járt mint most én. Biztos azt hitte, hogy nem lehet elolvasni a másik naplóját, de szegény így járt =/. Azért is nem irok ide ilyen hatalmas titkokat, mert ha véletlen valaki rájön, hogy ismer, akkor talán szétkürtöli a városba, mg a suliba, meg mindenhol. Az meg nem lenne jó.
Most a tevém éppen balettozni tanul. Azért ezt választottam neki, mert én is táncolok egyrészt, másrészt meg azért, mert ezt nem is kell neki sokáig tanítani. Csak 21 lecke, ami 3 hét.Próbálok olyanokat választani, amiket nem kellsokáig tanulni, mert nem szeretném, hogy 300 naposan tudja majd a szörfözést vagy valamit. Nem tudom, hogy mi alapján osztja be a teveclub, hogy mi hány leckelegyen. Tök igazságtalannak tartom, hogy vannak amiket 2-3 tanulással el lehet sajátítani, vannak amiket meg hetekig, vagy hónapokig kell tanítani, minden nap, ugy is hogy szuperteve,pölö 68 lecke. Nah mind1. =/ Csak ez olyan furi.
Gondolkoztam rajta,hogy csinálok egy másik tevét, eztpedig eladom,és akkor a másik teve kapna érte datit, és az még jobb lehetne. De nem nagyon szeretek tevébe " bizniszelni " mert a daticsalók,és a többiek.

Nah a mai bejegyzés ennyi lenne.

Szija Kedves naplóm







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat