Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2010-03-31

Rebus        üzenete:
*nah köd is elment msnröl, mer am rejtve volt, meg beszéltünk, és piileztem, oszt irtam neki 10 perc mulva h ittvok. aztán 20 percig nemirt. kilépett.. aztán meg gondolom kéziedzésre ment, de akkis egy nagy kapdbeafaszom, mer legalább elköszönt vna vagy vmi bojjhossárga.. de nem. csak kilépött.
*jahmeg ugyvolt
*mostmár elmondm.
*h ugye kijön elém a buszmegbe. és irt mikor már felszltam a buszra, h , másolom szoszerint: Szia jucsun, Bocsi, nem tudlak megvárni.:/ ne haragudj. Imádlak. Csook(lll.kkk)
*ennyit
*és jolvan. bizt kézivel van vmi. vagy az anyjáékkal megy vhova.. lényegtelen.
*leszállok a buszrol akk olvastam el. aztán igyugy ennyi. hazajövök
*mondom ha fentvan msnen mérges leszek. nemnincsfent.
*félora mulva. rejtve feljön..
*erre irja h nagyon haraxol. nem
*kérdezem merre volt
*hát..
*azért nem várt meg, mer korommal mentek hozzájuk.. és h mondta koromnak h deömegvár, de mondta korm h ne, mert mire megvár meg elkisér, meg ugyse tu egyböl itthagyni, addigra pont kéziedzés lesz meg nemér rá.. erre koroommal ment haza.
*hátmondm bazdmeg buzianyád téll qrvarohatt jo, h a haverod fontosabb.
*vagynemisaz.-
*akk megvár elkisér mehetnek.. vagyelkisér mondja h sijet, és akk mondom h jolvan, nemdumálunk még 20 percet a kapu elött, hanem akk menjetek.. de nem. nemérrá korom se 20 percet.. nem. menni kell ködékhez..
*rohatt jo h a haverjai fontosabbak..
*meg tegnapis.
*ittdumálunk elöttünk..
*deijen félorát. aztán mondja h jolvan lassan megy. mondom nemá. jo. akknem.. aztán mondja megint 10 perc mulva h megy.. denemj. de mostmár kéne, mer h az anyja pikkelrá a logások mijatt, és h amis mindentöl elvan tiltva csak tölem nem, és h mennie kell már haza.. mondom jolvan..
*mehecc 10 percmulva.. jo. akk még marad..
*aztán igy jön bicoval samu, azur, mész, meg capi.
*capi mondja h dvid menjünkmár pipázni. dávidmeg oké menjünk.. és egypuszi, oszt otthagy... aztán este mondja h haraxl. mondomnem. és mondja h de h ö megérti ha haraxok, mer h mijen gyorsan othagyott mikor jöttek capiék, és h bocsi, de 4re volt megbeszélve h mennek hozzá ppipulni.. ahanmondom,de azér anyádmiatt kell hazamenni, meg azér sijecc.
*hát ö ijet nemmondom.
*nem a faszt nem..
*aztán meg mondja h johát bocsi..
*nincs bocsánat, qrvaanyád elmentem táncolni.. aztán tánc után meg mindig ojan hullavok h vitázni sincs kedvem, ezen okbol kifojolag nagyjbol ki is békültünk.. erre ma meg jajj kormmal pipulnak.. hát rohatt jo h a haverok mindig fontosabbak.
*mondjuknemmindig. mer a péntek meg szombat estéket jajj de hösiesen rám áldozza, mer azmár uncsi h otthon az ágyra kiverjük, már baszhatnékja van a selejtjének.. és akk jajj menjünkmár el rebekához, vagy jöjjönmárö, de közbe meg elöadja h ittis de jopartylenne, ottis dejoparty lenne. és ö mijen feláldozo h nemegy partyzni h velem lehessen, és még megsértödik mikor mondom neki, h akk baze menjél partyzni..
*ennyi
*xd
           ·÷±‡± Pille ±‡±÷             üzenete:
jeee. jókivagy xdxdxd







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat