Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2009-04-13 / lelkis / HÚSVÉT

TEVÉMRŐL:

1 nappal idősebb mint tegnap volt, enni inni ugyanaz. Egyszámjáték minek, ugyse gyerek.. 100 még mindig kedve is és a súlya is. 70 tevepont kell még a következ szinthez. Tegnap meg eggyelkevesebb volt mint ma. Ennyi.


ENYÉM:

Tegnap voltam. őő. holis?? Vasárnapvolt.. Ittvoltak Bélusék, meg este is ittvolt Bélus,és mentünk sétálni ehh.. az jó volt. Még mostis Gyusz kontra Csöngi az agyam meg a szivemtémája. Tegnap voltunk Kittivel sétálni. 9ig elvoltam engedve de Kittinek mennie kellett, ezért hazajöttem fél7re..Meg ugyvolt h otalszok, aztán nem. Meg aztán végül ma se aludtam ott, ezért volt is egy hiszti kitörése, de nem nagyon tud már érdekelni. És még ő mondja , hogy neki van bellőlem elege, de nemis érdekel már, én meg türjem neki a hisztijeit, a vitáit a semmiért. HÁT NEKEM VAN ELEGEM!!!!!!!!!!!! Basszamég ő is az agyamat, nem lényeg, most ittvan Gyuszi, ittvan Csöngi, nem elég nekem ezeken gondolkozni?? Nem még Kittinek is kell csesztetnie.


Ma meg:


Reggel felkeltem asszem már fél9kor lent voltam. Utánna délelött Hanna volt meg vasaltam. Mert én szeretek vasalni. Nemcsak hajat. xD.. Aztán meg ittvoltak CsernákMátéjék. Áhh.. Nagy értele volt, hogy jöttek... MOndjuk nekemmind1. Vzipisztollyal jött xD.. Igaz húsvét van, de nem nagyon tarrtom/tartjuk. Sztem hülyeség. De mindenki maga tudja. Nem is nagyon érdekel, másokvéleménye. Délután moziba voltunk. Vagy 6X átöltöztem elötte. Nem volt jó a harisnya, meg nem volt jó a gatya, meg nemvolt jó apolo,meg minden bajom volt már.Utánna sikerült elindulni, és anyáék azt az űrlényes izét nézték, én meg Zsófi, meg Mayo a Marley és én-t néztük. Jó volt azis. Csak a vége volt elnyujtva. Aztán meg wc,ésgo haza. Meg közbe Gyufa hivott Xéni számáért. Persze nekem nincs meg, megkérdeztem Kittit is, aztán meg nemvolt jo a szám. xD aZzt mondta Gyufa h nem ő vette fel. xD Utánna mikor hazajöttünk beestem msn elé. Beszéltem Csöngivel meg Kittivel, aki megint csak veszekedni tudott velem, Csöngi meg.. Áhh. nemtom h micsináljak. Csöngi vagy Gyuszi?? Gyuszi vagy Csöngi?? Aztánmég tudta velem Gyufa is közölni, hogy nem jön holnap. Hát nem tudok nekkimitcsinálni.Akk nemjön. Végülis hozzávok szokva, hogy akinek baja van, ugyis belém kell belémrugni, elvégre én türöm, nem??Hátnem.. De semmi baj, orditson le engem mindenki, vesszen velem mindenki össze, elvégre én türöm.. Utánna jöjjön oda hogy jajj bocsi..csak szar kedvem volt. Nekem szinte mindig azvan. Az soha senkinek nem számit?? Ugy látszik nem.. Meg feljött Gyuszi is.. ugy kezdte a dumálást h unatkozok.. Háát.am tartos beszélgetés volt téll, mit ne mondjak.. Annyi volt h mondta h unatkozik, mondta h megy és mondtam neki h maradjon majd én foglalkoztatom, és mondta h nem ül itt egy helybe, én meg mondtam h akkálljon fel,ő meg mondta h áll elget,és kilépett, hát de..=(=(.... ='(..Jo.. mindegy.. Neki s baja van, akk kibe kössön bele?? Kit osszon le?? Engem. Ki mást?? Hát persze, mert Rebeka birja, Rebeka eltüri. Ennyi.. Akk lehet engem baszogatni, de am meg ha nem baszogatni kell vkit, vagy vkin kiadni a dühöt, vagy valakitleorditani, akk megmár egyböl nem hiányzok senkinek, meg senki nem tudja egyből hogy kivagyok. Nem érdekel. Megcsinálhatnám, hogy emos kis érfelvagdosos valaki vagyok, de nem... Pedig nekem még okom is lenne. és ez nem az a nyavalygos tini kis hiszti..Ez most nem. Ez most komoly. MIndenki csak akk talál meg, ha baszogatni kell vkit. Ha vkibe bele kell rugni. Amugy a nevem se tudják. Egy csomoszor olyan srhatnékom van, és még okom is van rá.


Már ugyérzem, hogy Gyuszi se szeret. Sőt biztos is. Igaz az is amit Bolyácz mondott.. Mért is szeretne. Megismert ennyi volt. És csöngi?? Áhh.. lehet hogy ö szeret. De könyörgöm alig talizunk.. Meg aztán ha talizunk is akk is meg se szolal, meg ráadásul témánk sincs.. Hát igy értelme nincs. MOndjuk 7 honap.. Vagyis 6.. nemtom..



nem lelkizek, most sirhatnékom van, nem untatok vele semmit, megmost nagyon mit kezdeni se tok magammal, ugyhogy gondoltam feljövök az egyedüli barááthoz, aki meghallgat, nemmmondja el a titkaiat, nem dumál vissza, nem kell vele veszeekdnem, ésráadásul szeret is..mondjuk.. jah.. ez a tevém. TC 4everrr!!


Ma.. csakennyi. Meg ez nagyon nem ma attol, hogy ma irom le. Ez ugy az egész lei cuccom, most ennyi elég is lesz belőle.






23:15

Eljutottam arra apontra, hogy elbőgtem magam..







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat