Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Bénaságom

Tudom magamról, hogy elég egy kétbalkezes lány vagyok, de ez a mai azért már sok a jóból (habár a tavaly nyár után..)
Kezdődött minden azzal, hogy hét óra előtt ébredtem, és az istenért sem tudtam visszaaludni. Na, akkor kikecmeregtem az ágyból, gondoltam, kivasalom a hajam.Bementem a húgom szobájába a hajvasalóért, erre ahogy nyúltam érte, kipattant a szeme, és ezzel mindkettőnk kisebb sokkot kapott.
Na, akkor átvittem a szobámba a hajvasalót, felöltöztem megmosakodtam, és kezdődhetett a hajvaslás. Már rutin művelet, egy apróságot kivéve, hogy tegnap vágattam le a hajam, így aztán az első mozdulatnál kiejtettem a kezemből, és amikor fel akartam venni, szépen megégettem a kezem.
Ha más nem, akkor ez már végképp felébresztett. Kimentem a konyhába, hogy a napi koffeinadagomat bevigyem a szervezetembe, ugyanis nem élet az élet egy bögre forró tejeskávé nélkül.
De most be kellett érem a capuchinóval, mert a kávé elfogyott... Mondhatom, szépen indult a reggel, és hol van még a nap vége.
És akkor a tetejében sikerült eltörnöm egy új nádat, pedig épp ez az egy van, meg még egy ami szól valahogy... Ügyes vagyok ma =)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat