Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Gondolatok

2013-06-21. péntek:

Nyáron végre egyedül maradok a gondolataimmal, ilyenkor végre van időm végiggondolni, mit, mikor és miért követtem el. Nem várhatom, hogy bárki is kiigazodjon rajtam, ha még én magam sem tudok.
Próbálok sok mindent kiverni a fejemből, de némelyeket nem sikerül. Most, hogy újra kissé bizalmatlan vagyok, menekülök az utolsó pontba, ahol még bíztam valakiben, nem is akárkiben. Mikor még minden kerek volt.
Most ugyan hiányzik egy körcikk, de mégsem bánom. Hiszen ott vannak azok az emberek, akikre mindig bátran támaszkodhattam, akik akkor is érdeklődtek, ha rossz kedvem volt, akikkel nem csak nevetni tudtam.
Most itt lesz a nyár, és sok mindent újra fogok értékelni, tudom. Ahogyan azt is, hogy mivel fogom kezdeni, illetve már el is kezdtem. Nincs helye kétszínű embereknek az életemben. A haragom ugyan elszállt, de a bizalmamat sosem fogja visszakapni. Nincs szükségem olyan emberekre, akik képesek otthagyni az első szóra. Persze az élet nem rak ránk nehezebb súlyt, mint amit elbírunk, és tudom, hogy ezzel még meg fogok tudni birkózni. :D







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat