Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
19.

Ma van a szülinapom...
Jó érzés nézni, hogy hányan gondolnak rám a facebook miatt. Tudom, hogy anélkül a felének sem jutna eszébe, de akkor is jó érzés, hogy mégsem érzem magam olyan lehangoltnak.
Nem vagyok az a szentimentalista, aki elkönyveli magában, hogy mit fog ezentúl másképp csinálni, nm, én le is írom őket.
1. Sokkal pozitívabb és sokkal nyitottabb leszek
Kilencedik óta azt hiszem, sokat fejlődtem. Az akkori depressziós korszakból már kinőttem, ebben a tanévben igazán sokat mosolyogtam is, sokszor túlzottan is, mégis sokan, akik nem ismernek, zárkózottnak látnak. Azt hiszem, ez így van rendjén, de megpróbálok barátságosnak látszani.
2. Újra kiérdemlem a helyem a zenekarban.
Nóra, ha ezt olvasod, igen, meg kell tennem. :(
A zenélés eléggé háttérbe szorult az életemben, és bár egyre jobban érzem magam mindenkivel, a zenei részén van hova fejlődnöm, mert most kissé leeresztettem. (Egy biztos: Az alt-klarinétot nem adom!!!!!)
3. Eldöntöm, hogyan tovább!
Ez az utolsó nyár lesz, amikor még dönthetek. Bár minden álmom a jog, de lássuk be, nem biztos, hogy sikerül. Ma visszakaptam egy kettes irodalom dolgozatot. KETTEST, én...
Ha esszéről van szó, az majdnem mindig jó, és dühít, hogy én soha semmilyen megjegyzést nem kapok rá, így sosem tudom, mi van, de az szövegértés... Hogy lesz ebből emelt érettségi..
Szóval erről még gondolkoznom kell :D

Hát ennyi az én 19-es tervem. Nem tudom, hogy sikerül, de majd egy év múlva meglátjuk :D







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat