Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ágica naplója


puccos baba [113209 AL], gazdája Ágica
2004. december 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/113209
2004. december 10.

Péntek van. a hét legjobb napja, illetve csak majdnem. jó, hogy nem jövök holnap dolgozni, de rossz is, mert a kedvesemmel csak holnap találkozunk. :( de azt nagyon várom már :)))))
ma voltam ajándékot vásárolni. és hogy jártam, persze, ilyen az én formám....... csak holnap tudom megvenni a hőm áhított meglepit. pedig már előre örültem neki, hogy sikerül végre ezt is lerendezni és tessék. na mindegy. délelőtt még lesz időm vásárolni, úgyis csak délután tud jönni szegény, mert délelőtt húzza az igát a szállodában.
a mai napom elég jó. vagyis eddig. nem unatkoztam, volt munkám, és azt hiszem, lesz is még fél ötig.... vagyis fél négyig, mert az azt követő egy óra az elektronikus családi életé Gsi tevefijúval :) nagyon hiányzik már nekem, elvégre hétfő reggel láttam utóljára. ma reggel meg már a hangomat sem ismerte meg a telefonban, lecsókolomozott :D szóval holnap délután már nagyon boldog leszek, hiszen életem legnagyobb szerelmével tölthetem majd az időt. és mivel huszadikától neki szünet lesz, én meg szabadságon leszek, azt hiszem, életem legboldogabb karácsonyára fogunk együtt készülni :))))) már nagyon várom. nem is az ajándékozás miatt (atyaég, mekkorát fog nézni......), hanem csak úgy. értitek.
ja, és mivel nem láttatok még, megmutatom nektek puccos teve babát, vagyis magamat :)))) aztán nem megijedni, tudjátok a rút kistevéből is lehet majd egyszer gyönyörű tevenő ;)
hétfőn találkozunk :))))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat