Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ágica naplója


puccos baba [113209 AL], gazdája Ágica
2005. január 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/113209
2005. január 6.

jóóóóóóóóóó nagyokat és bóóóóóóóóóódog új esztendőt mindenkinek :) valószínűsíthetőnek tartom, hogy a naplómat a páromon kívül nem olvassa a kutya se, de hátha eccer csoda történik, és betéved ide valéaki :pppp
szóval, a szabadságom, ami két hét volt ugyebár, nagyon jól telt. ebbőla két hétből kettő napot nem töltöttem együtt a kedvesemmel, de a többit igen. meg kell hagyni, hogy ez volt életem legszebb karácsonya, igaz, a szenteste két ember hiányzott igazán mellőlem: a nagymamám és a párom. nagymaminak agyi infarktusa lett 18án, és kórházba került, de a szilvesztert már otthon töltötte. a kedvesem meg a családjával töltötte ezen szent napot. mami jobban van már, sok gyógyszert szed, az állapota viszont napról napra javul. szóóóval, a karácsony utáni időszakot is végig együtt töltöttük. a szilvesztert pedig Nagykanizsán, Rita tesókámnál és a férjénél, kedves Zolinál tengettük. a buli fantasztikusra sikeredett. amolyan igyál-aluggyhatucc banzáj, de kiráááááááááááááááály volt :D meg a rücskös tejszínhab (ami ugye már túró) és a múúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú kettősponthűáromnagydé :p a képeket a frekiraly.blog.tv2.hu oldalon tekinthetitek meg. az az igazság, hogy ahangulatot visszaadni nem lehet, úgyhogy meg sem próbálkozom azzal, hogy leírjam, milyen jól is éreztük magunkat. ja, volt szerencsém még két csetes emberkével megismerkedni szilveszter ürügyén, mégpedig a Frekiraly és a Norris. tudjátok, lehet kellemesen is csalódni :))))
ahhoz képest, hogy kicsit rosszul indult a szabi, és mami beteg lett, elkönyvelhetem, hogy életem legszebb két hetét tudhatom a hátam mögött.
a páromat pedig napról napra jobban szeretem :)))))) hiába a rosszindulat, a kétszínűség, mindezek nem tántoríthatnak el. szeretem őt és punk tum :))))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat