Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ágica naplója


puccos baba [113209 AL], gazdája Ágica
2004. december 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/113209
2004. december 13.

megint egy úúúúúúúúútáááááááááááálatos hétfő........ bár nagyon szépen indult ez a nap, hiszen a kedvesem nálam volt hétvégén, igaz csak szombat délutántól voltunk együtt. de meseszép volt az a másfél nap is :))))
amúgy megvettem neki a hőn áhított meglepit. nem kevesebbet, mint két órát vártam rá. lassú volt az ügyintézés, no. meg sokan is voltak. a csaj is bénázott eleget :p de megérte. nagyon remélem, hogy tetszeni fog neki. vágyik rá, tudom a lelkem mélyén, úgyhogy.......
meg szerencsém van, hétfőtől szabin leszek két teljes hétig. igaz, jövő hétfőn be kell jönnöm egy picit túlórázni, de megéri.megdobja majd a fizumat. nem sok munkám lesz, csak ár átutalás meg ellenőrzés.
ki fogom élvezni a szabadságomat. halmozom majd az élvezeteket. a kedvesem szombaton már nálam lesz, kérdés az, hogy mikor tud jönni. szegényke egész héten (illetve három nap) délutános lesz, biztosan ki lesz purcanva. szóval 23án fog hazamenni este, kicsit előkarácsonyozunk majd. aztán ha minden igaz, akkor 25én meg én megyek hozzájuk. 30án meg máris mehetünk Nagykanizsára a tesómhoz és férjéhez szilveszterezni, amit szintén nagyon várok már. biztosan jó buli lesz. de az egészben az lesz a legeslegeslegeslegeslegjobb, hogy a kedvesemmel lehetek majd :))))
nya, asszem, mára ennyi. fontosabb nem történt velem, csak hogy már 59 napja boldog vagyok egy édes fiú mellett, akit a világon mindennél jobban szeretek :) (és ez ezentúl már nem megy újdonságszámba)
a holnapi viszontlátásra, a kedvesemnek meg egy tengernyi csók :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat