Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

gólkirály naplója


K A R E S Z [106783 AL], gazdája gólkirály
Szerelmi horoszkóp 2005-re!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/106783
Szerelmi horoszkóp 2005-re!

Nagyon boldog újévet mindenkinek!!!
Üdv! Cijke

Kos
III. 21. – IV. 20.

Az év második felében karmikus szerelmi kapcsolat dúlja fel az eddigi megszokott életed. Még a hétfejű sárkánnyal is képes leszel megküzdeni érte, és annyira akarod őt, hogy nem törődsz azzal, később milyen árat fizettet veled a sors ezért a szerelemért.

Bika
IV. 21. – V. 20.

Társaságban találkozhatsz azzal a személlyel, akivel azonos az érdeklődésed, szerencsés házasságot köthetsz, és családot alapíthatsz. A meglévő kapcsolatokat feszültté tehetik a lakás körüli hercehurcák, vagy a rokoni viszonyok.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.
Kifoghatsz az idén egy olyan partnert, aki nem tartozik a könnyű esetek közé. Igaz, hogy Te sohasem vágytál az egyszerű, unalmas fickókra. Annyi izgalmat élhetsz át mellette, mint talán még soha.

Rák
VI. 22. – VII. 22.
A hűség szobrát nem rólad mintázzák a 2005-ös esztendőben. A szerelem lángja többször és váratlanul lobbanhat fel a szívedben. A meglévő kapcsolatodra az a valaki jelenti a veszélyt, akivel a titkos szexuális fantáziálásodat végre valóra válthatod.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 23.
Útelágazáshoz érkeztél, és a sors a karmikus számlát az idén fogja kifizettetni veled. El kell döntened, hogy maradsz, és tovább folytatod a viszonyt, vagy mész, és lezárod végleg a kapcsolatot.

Szűz
VIII. 24. – IX. 23.
A meglévő párkapcsolatokban az idén érkezik el az igazság pillanata, amikor szembenézhettek a valósággal. Félszeg szerelmi kapcsolat is kialakulhat, amely tele lesz lelkizéssel, és amilyen lassan indul, olyan tartós lesz.

Mérleg
IX. 24. – X. 23.
Ha titkos szerelmi kapcsolatot folytatsz, a jövő év vége felé számíthatsz arra, hogy felbomlik. A következő évben találkozhatsz egy olyan fickóval, aki rokonszenves lesz, de csak a sokadik találkozás után szeretsz halálosan belé.

Skorpió
X. 24. – XI. 22.
Az idén végre megtalálod az igazit. Az életed nagy szerelmét, akivel akár házasságra is léphetsz, és családot alapíthatsz. Ha ezt a személyt már megtaláltad, akkor a kapcsolatot újabb szállal tehetitek szorosabbá.

Nyilas
XI. 23. – XII. 21.
A nyár elhozza a szerelmi boldogságot. Egy korábban kezdődött románc az idén válik nyíltan vállalható viszonnyá. Ha házasságban élsz, és őszintén szereted a partnered, akkor a kis stiklijeit, hibáit meg kell bocsátanod neki.

Bak
XII. 22. – I. 20.
Képes leszel a következő évben végre elengedni azt a személyt, aki visszahúz, és akivel nem szeretitek már úgy egymást, mint régen. Így aztán tényleg elérkezheted az életedbe az új, felemelő szerelem.

Vízöntő
I. 21. – II. 19.
Szerelembe eshetsz az idén egy olyan személlyel, aki sokkal idősebb nálad. Ha régóta vársz a kedvesedre, aki eddig nem tudott dönteni, akkor az idén türelmed rózsát, beteljesült szerelmet jelent.


Halak
II. 20. – III. 20.
Külföldön rabolhatják el a szívedet, és elvarázsolhat egy olyan személy, aki különlegesnek, már-már különcnek számít. De előfordulhat, hogy egy sportos, vagy rendkívül elfoglalt valakibe szeretsz bele, aki viszonozza az érzéseidet.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat