Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Pamacs naplója


Azagthoth [106123 AL], gazdája Pamacs
vértes volán sucks

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/106123
vértes volán sucks

hát ez nem az én napom... persze már megin itt ülök és unatkozok, de nem volt 1xű mire eljutottam idáig!
ugye az év már azzal a sokkoló hírrel kezdődött h nem kapunk ingyenbérletet. ez 1 dolog. de amikor megtudtam h a tevely 700ról idén 1400ftra emelik az a szart, kicsit azér kiakadtam! ráadásul tnap a sofőr közölte h buszon nem lehet bérletet venni. Überfasza dolog, ellenőrökkel nem akarok konfrontálni, így ma nyakamba vettem a várost és lekacsáztam sulitól buszvégre.
Na de ami ott várt rám! félórát kellett sorbaállni a bérletér amit 1etlen ablaknál osztottak (a másik 3nál csak jegyet lehetett venni) egy kb 2 nm-es helyiségben, ahol vagy 6csöves zsúfolódott be mellém, úgyhogy spontán idegrohamom mellé még elmebajt is beszereztem...na nem baj, végigálltam a sort, leperkáltam a zst, és mentem kifelé. a menetrendre rápillantva rájöttem h még 20percig nem megy busz. faszán álltam a hidegben, amikor váratlanul felhívott tesóm (aki ugye busszal ment) h ma a buszon is lehetett bérletet kapni... o yeah, még jó h nem volt nálam semmi veszélyes tárgy, különben könnyen ön- és közveszélyessé válhattam volna!
szóval hazaértem fél4re, azt 4kor mászhattam is el aerobikra... úgy terveztem h bem1ek korábbi busszal és még veszek tollbetétet amire du nem jutott időm a bérlet miatt. persze a korábbi busz nem jött, úgyh hnap megint mehetek városba... bár nemtom, a ma történtek után merjek-e erre vállalkozni...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat