Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Pamacs naplója


Azagthoth [106123 AL], gazdája Pamacs
technikai malőr

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/106123
technikai malőr

na még mindig rajtam van a 10perc, és folyton a waiting for the sunt kagylózom... meg a muse-tól az absolutiont még mindig... szörnyű, má váltani kéne, de nincs itthon semmi mjúzikom amit még ne unnék! kéne vmi új... jah és ráadásul a vadiúj mp3lejátszómat is hazavágtam, pedig a jézuska hozta :(( vagyis hát pontosabban ő vágta haza saját magát, én csak ártatlanul frissítettem a firmware-jét... erre letörlődött róla az összes zene amit úgy kb 168órás munkával rátuszkoltam azon a hipergyors 1.1es usbn... vagyis ha még letörlődött volna!! de az info azt írja h a 2gigából csak 600mega szabad, azonban azt nem jelzi h vmi is lenne rajta! akkor hava tűnt a többi 1400mega? szal 7végén irány pest azt beadjuk meggyógyítani...addig meg jöhet a régi jó discman... mert persze új zenét se took rátölteni, mivel a számítógép ugyan érzékeli h rádugom, de a zenetransferelő szoftver nem... csapjon belém a villám ha értem!
szóval ilyenek történnek velem mostanában, mely sajnálatos események egyre inkább elmélyítik bennem azt a tudatot h én még a vasgolyót is képes vok elrontani. De komolyan! nem sokkal karácsony előtt pl felhúztam a redőnyt a szobámban, erre az egész reluxa leszakadt, majdhogynem a fejemre esett... na de a legjobb eddig az volt amikor benn álltam a zuhanyfülkében, hermetikusan elzárva a külvilágtól, és sikerült levernem azt a szappantartót, ami a zuhanyfülke mellett olyan fél m-rel lévő mosdókagylón volt... szal ezt csinálja utánam aki tudja!
de különben szellemileg is hülyülök. pl. múlt 7en írtunk törifaktból, ahol én az angol pamutexportot vmiért amerikainak olvastam, az 1ik feladatból meg kihagytam az f részt csak azér mer nem vettem észre...hű, pusztulnak az agysejtjeim...pedig szilveszter óta nem is ittam, akkor se sokat! bár épp 7végén konstatáltam h elfogyott a karácsonyi baileysem... kérdés h ki itta meg amikor rajtam kívül mindenki letagadja h ivott belőle :))
na mindenesetre remélem h a helyzet már nem romolhat tovább, majd csak észhez térek előbb-utóbb...érettségiig mindenesetre ideje lenne... télleg azt már mondtam h megvannak az emelt szintű magyar tételek? na mind1, erről maj legközelebb, eszembe jutott h nekem most ezen tételeket kéne kidolgoznom... este meg aerobik is van, szal távozom...

jah és éljen 1984!
KRIEG BEDEUTET FRIEDEN
FREIHEIT IST SKLAVEREI
UNWISSENHEIT IST STÄRKE



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat