Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Xan naplója


Little X [86621 AL], gazdája Xan
2005. március 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/86621
2005. március 13.

Olyat teszek hogy jaj! Egyenesen ugy határoztam hogy az eszméletlen jó ALmomat kiüritem és egy frirre cserélem. Bár én már csak én maradok ugyhogy büzlök tovább.. De hogy a feledésbe ne meüljön semmi hát nesztek itt az elöző....:

Egy hosszas gondolkozás utján eljutottam.... sehovase. Mert még mindig 1 helyben ülök.

Szoval írnék ide normális szöveget. Sőtt írok is! IFIFIFIF

Hülye vagyok! DE! Mivel a hülyék nem tudják magukról hogy hülyék mert hülyék, épp ezért nekünk "nem hülye"-nek kell eldöntenünk hogy végülis, a hülyék, hülyék vagy nem! De a hülye nem tudja magárol hogy hülye mert hülye, ezért aki nemhülyének hiszi magát is lehet hülye. Mivel én tom magamról hogy hülye vagyok, ezért nem vagyok hülye! Pedig nagyon szeretnék! Szabad?

És igen. Én is hallom a hangokat. Ti nem?

És most hozzátok szolok! Inkább írok valamit mert az egyszerübb:

"Valami"-t

Miután minden valamire méltó "valami-t" leírtam! Abba is hagyom!

Ja! Jut eszünkbe! Van "kötelező" közleményem:

Egyszerű és gyors szavakkal kifelyezem magam! A legjobb ember és barát! Már vagy 16 éve...Zash [141693 AL]

Az örök fiatalság példaképe és a zoknikról verselő nyanya egyben! [103695 AL] akiya!

Kathi![99120 AL] Ő a rollammindenttudólelkitársam! Kár hogy nem a szomszédban lakik :(

Mindig egy kosza levéllel kezdődig és mikor már ismét feleszmélünk már ásó kapa nagyharang! Az én drága felségem! [20495 AL] Ohh! Csak 1 gond van! Nekem nem megy ez a chatsex. De beporzás utján megoldottuk a témát ugyhogy slőn: [194247 AL] Egyébként lehet hogy postás vagy nem tom mi, mert értelmes szerű lett, ugyanis már 2 nap után megvolt a véleménye a szüleiről.... Ejnye...


And of storry By-by!

Sajnálattal kell megjegyeznem (amire még sosem gondoltam hogy kelleni fog majd) hogy a kapott szavazatok (amiknek mellesleg nagyon örülök főleg ha még levelet is kapok :) ) reális valószínűségét tekintve aráyaiban teljesen bekövetkezhetővé vállik hogy kapok nem pozitív azaz negatív eredményűt.... Megkérem mindazon szavazókat hogyha esetleg ha nem lennék szimpatikus kérem hogy ne szavazzanak... Inkább egyéb szimpatikus embereknek tartogasság a szeretetüket és ne rajtam vezessék le az unszimpátiájukat..... Kösz!

Ja még megemlítném h őshonos Kecskeméti vok'. És Pesten lakok "tanulmányaimból" kifolyólag.

U.I.: Nincs utóírat!
Megj.: Az inkább van! Vannak olyan emberek akik nagyon jó fejek (lásd ÉN :P) és emellet tudják a matekot és nem elhanyagolható modon de szeretik is! És igen szeretem a matekot... Kimondtam! És tudjátok mit? Vállalom :P

És mostmár karavánom is van. 200 napos szülinapra készitettem. Az f(x;y):=Semmi karavánt

Mint sikeres(telen) naplóvezető felajánlom a lehetőséget hogy küldjetek datit amit ugy dögöljek meg a saját egóm növelésére forditanék és titeket szomoritanék miszerint magamról raknék fel még képeket!

És Igen! A tesómnak van barátnője!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat