Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Xan naplója


Little X [86621 AL], gazdája Xan
2004. október 29.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/86621
2004. október 29.

Ohh! Egy világ épült fel bennem ismét. Amiről azt hittem hogy annyi vége kampec hasonlók kiderült hogy mégsem és ennek annyira örülök. Gondolom ha már felhoztam akkor el is kéne mondanom. Többnyire csak 3 embert emelnék ki. Ők tudják hogy ők ők :D És ez lényeg. Ők akik igeis olvassák eme remekek egyvelegét. Az én hivőim és imádoim. Bár szerintem az emocio reciprocitása megegyezző. Ők is istenek nekem és imádom őket :D Ugyhogy mai bejegyzésem nekik szól! Bár ezen kivül hogy ugy teszek mintha bocsánatot kérnék (közbe meg de) nem sok mindet írok de azért pont jó. nem?

Hogy ezek után a továbbiakban se érjenek atrocitások így a mindenkiknek és a valakiknek is irnom kell valamit.

Egyébként még soha nem írtam naplót ugyhogy azt sem tom hogy mi fán terem de szerintem körte vagy hasonlók.. nem? De ahoz képest eléggé yól végzem dolgom :D Nem tom hogy mi idevaló és mi nem. Pl. nem tom hogy idevaló hogy a tegnapi napon (mert már elmult 00) nem raktam kábelt. Vagy ez kissé tulságosan magánügy? Segitsetek? Jó ez igy nincs sehogy?

Ohh vanyeg. Tök jassz napom van. Főleg találn azért mert csak 31 perce van ma :D Boldog vagyok ismét és mindenkit szeretek. Kivéve 3 embert. De ők elhanyagolhatók az 5 millárdhoz képest. Ez van :P Szeretlek 5millárd-3 ember!

Jó Éllyt!

Xan



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat