Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Xan naplója


Little X [86621 AL], gazdája Xan
2004. augusztus 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/86621
2004. augusztus 7.

A család!

Eljött a nap mikor a családtagjaim bemutatására válalkozok.....

Fercsi bácsi (alias: főnök): -Van nekem egy Édesapám! Nagyon szeretem őt. Csak sajna, nem tom miért, valahogy nem ugy alakult ki a viszonyunk, hogy egymás szemébe nézve elordítjuk magunkat, hogy "SZERETLEK", és egy Waltdisnei mesedélutános rajzfilefekt hatásáraként, mint amikor a kicsi Panni kutya és az aranyos Cirmi cica egy mező körepén egymás felé futnak, akkor egy bögőroham beköszöntével elfolyik a szemünk. Nem látunk a könytől és a lélek megszakadásátol ugy üvöltünk hogy nem hallunk semmit. És még ráadásul nagyon arc!

Magdi néni (alias: Babika): -Van nekem anyukám is. Hihhetettlen de igaz. Ő fogorvos. És nagyon sokat dolgozik. Sajan. És képzeljétek szeretik őt a betegei is. Szinte mondhatnám hogy ténylegesen a fél kecskemét őzzá jár fogplasztikára. Nem gyilkol kinoz vagy hasonlók. Sőtt ha nagyon ügyi vagy akkor kérhetsz matricát is. Tuti hogy fog adni. Őneki szoktam mondani hogy szeretem. Bár még mindig nem az igazi. És mit ne mondjak. Hát ő is nagy arc!

Balázs (alias: Bazs): -A legidősebb bratyóm. Ő is utálja a nyarat a meleg miatt! Ősszetartunk! Ő most épp az orvosit végzi Szeged Cytin. Pszihiáter lesz ha majd felnő :) Ugyani ő a legalacsonyabb hármunk közt :P Szeret kirándulgatni, turázni. Szereti a természetet. (Szeret lánnyal is kirándulgatni.... akis mohó :)) Tud gyertyát önteni méghozzá ugy ahogy kirándulásokon fotózni is tud. Teljesen lehidalok tölle! Nagyon arcol a kölök!

Gergely (alias: KisSilló v. Gerry): -A zürös középső. Ő a legnagyobb mindenki között. Ugyanis 195 magas. És ő is kosarazk mont ahogy én is. Szereti az autósujságokat. Van is egy halom. Nagyon jó csávó mondanom sem kell. Én lakok jelenleg vele Pesten. Mivel ő ott tanul. Mint a hires hirhett PSZF hallgatójaként. Sajna hiába vagyunk testvérek..... valahogy mégis csak nagy haverok vagyunk:( De ami a legjobb a gyerekbe! Vele a legjobb berúgni! Hihetettlen arc!

Én Silló Péter (alias: Xan v. Pé): -Megszülettem. Élek. Meghalok. Én vagyok a Fekete bárány. De lehet hogy csak az akrok lenni. És nagy arc vagyok!

A családomról átlagban: Amit észrevettétek nállunk mindenk arc! Nállunk mindenk hülye és nemnormális.

A fotó az én ballagásomon készült, amiről hiven csak én nem késtem L.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat