Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Erica naplója


Erica King [227450 AL], gazdája Erica
2005. július 14.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/227450
2005. július 14.

Szia!!!
Ahogy ígértem a charmedet!!!
1.01.:Átok Rátok Lányok
San Franciscoban újra kiskori családi házukba költözik a három, személyiségében igencsak eltérõ Halliwell-nõvér: Prue-t, legidõsebbiküket a siker hajtja és nemigen kedveli legkisebb húga, Phoebe szabad szellemû bolondériáit, köztük pedig Piper, a földön két lábbal járó középsõ testvér közvetít. Phoebe a padláson rátalál az Árnyak Könyvére és annak segítségével feléleszti a három nõvér boszorkányerejét, életre keltve egy olyan köteléket, mely jóval erõsebb a kisszerû testvéri vetélkedésnél.

Pruenak hatalmában áll a tárgyak mozgatása, Piper kis idõre meg tudja állítani az idõt, Phoebe pedig a jövõbe lát. A testvéreknek össze kell fogniuk, hogy a természetfeletti világ sötét erõivel szállhassanak szembe. Képességeik titokban tartása nem is biztos, hogy olyan könnyû feladat, hiszen Andy Trudeau felügyelõ, aki ráadásul Prue volt barátja, épp egy áldozatául boszorkányokat választó sorozatgyilkos ügyének utolsó kockáit készül a helyére tenni. Piper alig ússza meg a halált, amikor rájön, hogy barátja, Jeremy valójában warlock, és õ a gyilkos. A három nõvér elsüti elsõ közös varázslatát - Jeremyt elpusztítják, a lányok pedig ráébrednek közös Hármas erejükre.
1.02.:Javna szeme
A testvérek megpróbálják kordában tartani képességeiket. Ez Phoebe számára bizonyul legnehezebbnek, mert nem tudja megállni, hogy a jövõbe pillantson, amikor egy vonzó fiatalember talál szembe jönni. A férfi, Stefan egy szabados New York-i fényképésznek tûnik, de neve valójában Javna, és egy igen halálos démon, aki fiatal hölgyekre vadászik és azzal tartja fenn örök fiatalságát, hogy életerõt szív tõlük - Phoebet pedig viszonylag könnyen szedi fel a jól bevált "Csak nem modell vagy?" mondattal. Prue újra fellobbantja gyermekkori szerelmét Andyvel és új munkát szerez egy aukciós háznál, de közben folyamatosan újdonsült boszorkány-státuszát igyekszik véka alá rejteni. Piper azon aggódik, lehet-e egyszerre boszorkány és jó ember, de megnyugszik, mikor minden baj nélkül tud bemenni egy templomba. Phoebe épp, hogy túléli Javna támadását, mikor Prue és Piper érkezik megmentésére. Javna a testvérek elsõ leckéje arról, hogy nem csak a warlock-októl kell tartaniuk, és, hogy még sokat kell tanulniuk saját képességeikrõl.
1.03.:Apából egy is elég
A lányok még alig ismerték ki új erejüket, mikor rég eltûnt apjuk újra felbukkan életükben. És milyen jókor! Piper és Phoebe sosem ismerték igazán, Prue viszont eléggé emlékszik, hányszor hagyta ott õket az apjuk, ráadásul azzal vádolja, hogy csak azért jött vissza, hogy ellopja az Árnyak könyvét. Úgy tûnik, mindenki jó könyveket gyûjt, mivel az alakváltó szomszédok is az õsi darabra fenik a fogukat. Bár bulizós huszonéveseknek látszanak, amikor nem néz oda senki, harci kutyákká, Prue barátjává és apjává változnak, a könyv megszerzésének céljával. Miután megoldják családi problémáikat, a három testvér közös erõvel menti meg apjukat és tisztítja meg a házat az alakváltóktól. Amint viszont elrendezõdnek a dolgok, ugrik a családi idill, hisz Victor újra eltûnik életükbõl, a lányok pedig ismételten magukra maradnak.
1.04.:Halálos szerelem
Prue megpróbálja elkerülni szülinapi ünneplését, mialatt Phoebe elvállal egy igen vacak állást: médium lesz egy hotel halljában azért, hogy elég drága ajándékot vehessen Pruenak. Bár ez jelentéktelen pénzkereseti módszernek látszik, pozitív élménynek bizonyul, amikor ezzel sikerül megmenteni egy emberéletet. Prue összeomlik, amikor rajtakapja az ex-feleségével ebédelõ Andyt - nem is tudta, hogy Andynek volt egyáltalán felesége. Piper összebarátkozik egy szellemmel, Markkal, akit egy bandavezér ölt meg, és akinek lelke a pokolba kerül, ha testét nem temetik el szabályosan. A lányok megmentik Mark lelkét, de Piper szíve meghasad, mikor a fiúnak el kell mennie. A lányok rájönnek, minden születésnapot meg kell ünnepelni, és szülinapi partit csapnak Pruenak, aki megbocsát Andynek - hát hogy ne bocsátaná meg Andy titkát, ha neki is van sajátja...
1.05.:Az Álmok Lovagja
Egy fáradt munkanap után Prue alszik egyet, de különös látomások zavarják meg, melyekben egy jóképû férfi kezd ki vele. Ez a férfi képes arra, hogy másokat álmában öljön meg, és már sikerült is így néhány áldozatot szereznie. Andy Trudeau felügyelõ forró nyomokon jár. Phoebe varázslat segítségével csavarja el a férfiak fejét, de rosszul sül el, Pipernek és Phoebenek épp hogy sikerül elmenekülnie az imádók rohamától. Miután tanultak a leckébõl, visszavonják a varázslatot és Prue megmentésére koncentrálnak. Prue kómába esett, miután álmában a démon megpróbálta lelökni egy felhõkarcolóról. Elõször Prue ereje nem mûködik az álomvilágban, de késõbb, mikor a kórházban van a testvéreivel, Prue erõt gyûjt és lelöki a démont a felhõkarcolóról: ugyanúgy hal meg, mint az áldozatai.

Nos ennyi mára majd holnap jön a köv. 5 db!!!

pusssszzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat