Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Erica naplója


Erica King [227450 AL], gazdája Erica
2005. július 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/227450
2005. július 16.

Szia!!
Folt.köv.:
1.11.:Az átkozott urna
Phoebe bajkeverõ ex-barátja, Clay San Franciscóba megy a békülés reményében. Persze nem ez az egyetlen oka a hirtelen felbukkanásra, hisz társaival Egyiptomból éppegy urnát lopott el, melyen ráadásul halálos átok is ül. Prue húg-védelmezõ szenzorai rögtön vijjogni kezdenek Clay érkezésekor, azonban saját dolga is akad elég, most épp a csõdközeli állapotból próbálja meg kirángatni az aukciósházat, miközben Piper bár jóindulattal varázsol, párközvetítési kísérlete talán épp az ellenkezõjét segíti elõ.
1.12.:A Wendigo

Pipert megtámadja egy wendigo, egy természetfeletti, állati lény, aki nappal emberként viselkedik, éjjel viszont vérszomjas, szõrös fenevaddá változik. A wendigo megsebzi Pipert, ezzel átadva neki a wendigová válás átkát. Phoebe kelletlenül, de bevonja Prue-t egy elveszett gyerek utáni keresésbe, miután elõérzete támad egy, az aukciósházban árverezésre kerülõ tárgytól. Prue és Phoebe egy felkavart nõvérhez érnek haza. Prue-nak palástolnia kell féltékenységét, mikor Andy egy gyönyörû FBI-ügynök munkatársa lesz a wendigo utáni hajszában, a nõrõl viszont késõbb a lányok kiderítik, hogy valódi femme fatale, hiszen õ a Pipert megtámadt wendigo. Az éj leszálltával Prue-nak és Phoebe-nek el kell dönteniük, melyik wendigot kell megölniük és melyik Piper. Szerencsére, mikor az egyik megfagy az idõben, a másik pedig tovább mozog, biztos a válaszuk - a wendigoság szerencsére nem kapcsolja ki a boszorkány-erõket.
1.13.:Péntek 13

A Halliwell-testvéreket igen különleges démon támadja meg, aki minden 1300-ik évben jelenik csak meg, hogy saját túlélése érdekében boszorkányok félelmeibõl táplálkozzék. Szó szerint halálra rémíti áldozatait azzal, hogy legnagyobb félelmüket használja ellenük. A sors természetfeletti fintoraként épp, mikor Prue és Phoebe közel járnak saját félelmetes halálukhoz, hirtelen képesek lesznek szembenézni félelmeikkel, boszorkány õseik és azok bölcs és idõszerû szavainak segítségével. Eközben Pipernek saját, férfi-nõ kapcsolatoktól való félelmével kell megbírkóznia, mely azon a péntek tizenharmadikán kezdõdik, amikor egy sármos idegen, Lucas érkezik az életébe.
1.14.:Tiltott szerelem

Két elvetemült gonosztevõ elrabol egy tizenhárom éves fiút, Maxet, mikor megtudják, hogy különleges erõvel bír. A fiú kódolt üzeneteket küld Prue-nak, aki Phoebe erejét igénybe véve próbálja megtalálni a fiút,
mielõtt felhasználják egy bankrabláshoz. Mindeközben Piper kellemes meglepetésben részesül, mikor udvarlója, Leo újra megjelenik életében... és ugyanolyan hamar távozik. Phoebe rajtakapja Leo-t saját erejének használata közben, ezzel fény derül a férfi titkára. Leo a boszorkányok egyfajta védelmezõje, és azért jött vissza, hogy segítsen a fiatal fiúnak. Bár szerelmes Piperbe, nem élhet boszorkányok és halandók között. Bár Phoebe elmondja a titkot Pipernek, õ ezt csak testvéri vígasztalásnak veszi, és õ maga úgy gondolja, Leo egyszerûen csak azért ment el, mert el akart menni.
1.15.:A mumus

Phoebe gyerekkori félelme a pincében lakozó rémtõl mindig is a nevetség tárgya volt Prue és Piper számára - azonban egy kisebb földrengés szabadjára enged egy régóta szunnyadó árnyékdémont, aki Phoebe-t saját sötét oldala felé és nõvérei ellen fordítja. Prue legnagyobb megdöbbenésére Phoebe bizarr viselkedése és a ház furcsa degenerálódása épp egy, az aukciósház egy igen fontos kliensének rendezendõ vacsoránál kezdõdik. A nõ nem véletlenül rendezteti a vacsorát a lányoknál, ugyanis úgy gondolja, a ház egy spirituális nexuson fekszik, mely egy olyan hatalmas energiaközpont, mely eltéríthetõ a rendkívül jó és a rendkívül gonosz irányába egyaránt.
Ennyi.................



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat