Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Erica naplója


Erica King [227450 AL], gazdája Erica
2005. július 15.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/227450
2005. július 15.

Hi!!!Folyt.köv.:
1.06.:Pokoli Mennyegzõ
Egy anya alkut kötött Hekatéval, hogy a fiát neki adja, ha Hekaté garantálja neki a vagyont és a befolyást. Most, hogy a fiú felnõtt, Hekaté visszatért, hogy frigyre lépjen vele, mert csak egy hivatalos esküvõ által foganhat meg és hozhat világra egy déámoni gyermeket. A fiút varázslattal kényszerítik az esküvõre, és az eredeti menyasszonyt elûzik. Piper szervezi az esküvõt, Phoebe segítségével. Egy pap megpróbálja elpusztítani a démont, de nem sikerül. Amikor kiesik a második emeleti ablakon, Andy fogja a kardot, amit a papnál talált, és elviszi Prue-hoz, hogy kiderítse, honnan származik. Phoebe úgy gondolja egy látomás alapján, hogy Piper vemhes a démoni gyerekkel (hiszen Jeremyvel együtt volt, mikor még nem tudta, hogy warlock). Végül a három testvér összerakja a kirakót, és rájönnek, mi történik, majd még idõben leállítják az esküvõt.
1.07.:A varázstükör
Mialatt Prue idõt próbál szakítani Andyre, Piper és Phoebe a jóképû karbantartó figyelmét próbálja magára terelni. Egy gondterhelt tinédzser, Aviva összebarátkozik Phoebe-vel a célból, hogy csatlakozzon a Halliwell-boszorkányokhoz. Avivát a boszorkányság sötét oldalára Kali, egy varázslónõ vezette, aki egy tükrön keresztül vette fel a lánnyal a kapcsolatot. Kali valójában azt a feladatot adta Avivának, hogy férkõzzön be a testvérek bizalmába, és szerezze meg a képességeiket. Phoebe bízik Avivában, és õt is majdnem elcsábítja Kali sötét ereje, de Prue és Piper magához téríti, és Kali Aviva feletti hatalmának is véget vetnek.
1.08.:Miközben Prue az Árnyak Könyvét lapozza, hogy kiderítse, milyen démont látott Phoebe egy elõérzetében, belebotlik egy igazság-varázslatba. A varázsige mindhárom testvért egy teljes napig igazmondásra kényszeríti, de õk is az igaz választ kapják minden kérdésükre. Piper ezt arra használja, hogy közelebb férkõzzön Leohoz, a karbantartóhoz, valamint hogy megmondja a magáét a követelõzõ fõnökének. Phoebe kapcsolatba lép a démon következõ áldozatával, akirõl Prue megtudta, hogy egy jövõbõl érkezett warlock, aki megöli azokat az embereket, akik a jövõben feltalálják a harmadik szemmel való gyilkolás ellenszerét. Phoebe megvéd egy édesanyát, akinek a gyermeke a jövõben szintén feltalál egy gyógyszert, közben Prue és Piper pedig visszaküldk a warlockot oda, ahonnan jött. Mielõtt még elmúlna az igazság-varázslat, Prue elmondja Andynek, hogy boszorkány, és rájön, hogy a férfinak túl nehéz ezt felfogni. A varázslat végén csak a testvérek emlékeznek arra, ami történt, és minden visszaáll a régi kerégvágásba.
1.09.:Az ük-ük-üknagyanyánk
Prue-t megtámadja egy 300 éves warlock, akit Melinda Warren, a lányok máglyahalált halt õse zárt egy medálba. Matthew Tate, a bosszúéhes warlock elégtételt követel, és Melinda utódait, a Halliwell-testvéreket akarja megkaparintani. A férfi képes lemásolni mások képességeit, és ha a lányokét is megszerzi, lehetetlen lesz a megállítása. A lányok varázslattal visszahozzák Melindát, és még épp idõben vissza tudják zárni Matthewt a medálba. Kiderül, hogy Prue fõnökei (Rex és Hannah) eszelték ki a tervet, hogy megszerezhessék a lányok képességeit. Piper összegyûjti minden bátorságát, hogy elhívja randira Leot, Andy pedig egyre gyanúsabb szemmel méregeti Prue folyamatos feltûnéseit a különbözõ titokzatos bûntények színhelyein.
1.10.:Aki másnak vermet ás...


Nos ennyi majd folytatom!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat