Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Valentin naplója


Dr. Valentin [53340 AL], gazdája Valentin
2004. június 29.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53340
2004. június 29.

Mi értelme van ezeknek a szineknek?? Nem is igazán értem. Vajon lehet egy naplón belül több színnel is írni??
Naná, hogy nem. Akkor inkább legyen kék, mert az jobban tetszik. Azt írja itt fönt a "FONTOS", hogy Doki (ő izé a főteve vagy mi) 5000 karakternél többet nem tud elolvasni,mert egyébként annyira elfárad a szeme, hogy csak na, és biztosan bekerül az intenzívre, szóval én ma úgy döntöttem, hogy addig írogatok hülyeségeket, amig el nem érem az 5000 betűt, így Doki biztosan extatikus állapotba kerül, amit majd nekem köszönhet. Hát nem kedves tőlem. És a tegnapi naplóbaírásomat egy kedves tevetulaj elolvasgatta, szóval most ezt a sok ökörséget már biztosan nem olvassa el senki. Ma befelé a metrón alig voltak emberek. Vajon mindenki elment nyaralni? De hová? Nem is süt a nap. Lehet, hogy jövő héten havazni fog? Én szinte biztos vagyok benne, mert már annyira nem hiszek ebbe a nyárba. Csodálkoztok rajta? Nem kell! Hm. A kolágám meg késik. Ilyet se gyakran csinál. Nem baj, gondolom azért járt éveken át fél órával hamarább dolgozni (azon kívül hogy engem bosszantson vele...), hogy most késhessen. Persze én halálosan jól elvagyok ezzel az írogatással, és még azt sem tudom vajon mennyire közelítem meg az extatikus 5000 betűs határt. De azért keményen dolgozom nem? De. Az a legszebb, hogy az ember, így korareggel kv helyett egész jól elvan itt magában, és fárasztja sajátmagát, meg azokat, akik vannak olyan elvetemültek, hogy belekezdenek elolvasni ezt a hosszú irományt. Tök jó, hogy egyesek írnak a naplójukba, és már alig várják, hogy visszaolvashassák, az előző bejegyzéseiket, én meg tutira nem fogom mégegyszer elolvasni ezt a sok ökörséget, amit ide leírtam. A tegnapit sem. Meg a holnapit sem. Ma hajat is mostam egyébként. Meg meg is borotválkoztam. Egyébként borotválkozni utálok a legjobban. Bezzeg fiatal koromban alig vártam, hogy megborotválkozhassak, mert az milyen menő... Hát nem az, sőtt nem valami kellemes érzés. Legalábbis nekem nem az. Vannak biztosan olyanok, akik szeretik, bár ezt igencsak kétlem. És vajon milyen lehet a katonaság, ahol minden nap kell... Na, megjött a kolégám is. Asszittem, még lesz egy óra nyugalmam legalább, de mindegy, majd megoldom... (na jó, azért nem esik semmi bántódása)
Hm. Nézte ma már valaki a szánalmas.hu-t? Eléggé jó dolgok vannak rajta. Én csak félig néztem, mert most épp itt ülök, és koptatom a bill.-t. Mostmár lassan kezdek kifogyni az ihletből! Mi lenne, ha csak betűket írnék, és hátha egyszercsak elkattan a Dokikánk??
Neem, ezt mi nem akarjuk. Egyébként is, mi nem vagyunk ilyen rossz szándékú tevék... Vagy átnevezzem magam rosszcsont tevére? Persze, hogy nem!
Ennyit mára!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat