Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Valentin naplója


Dr. Valentin [53340 AL], gazdája Valentin
2004. július 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53340
2004. július 6.

Ma kékkel írok! És azért, mert tegnap épp egy kék Hornet 600-ast lovagoltam meg! Nem is akárhogy, mert ment a kicsike, ahogy az csak illik! Khm. Ezek után most még jobban be vagyok sózva, 1 okkal több, hogy lerakjam a nagymotorra a jogsit, amitől 20e, 3 hét és némi adminisztrációs várakozási idő választ el, meg persz még egy jócsomó cash amiből bevásárolok magamnak egy mocit. Persze a mostanival is egészen meg vagyok elégedve, hiszen kicsi a cbr, de 14etől már ő is produkál kemény dolgokat... Ez a Teveclubb nagyszerű! Mostmár a Tevém haja se korpás, mert megmostam HEdnSoldersszel amitől máris tökre vigyori lett! Meg frankó mentolosillatú a tevefeje, vagy mégsem? A mi kutyánk az olyan, hogyha megmosod, kb. fél óra múlva belefekszik valamibe, amitől még büdösebb lesz. Ez vajon a tevékkel is így van? Hiszen nem lehetek mellette egész nap. Ki tudja mit csinál amíg távol vagyok. Biztos Dokival, meg Bélával kártyázik egész nap, amíg nem hívom. Nálunk a koleszban volt egy nevelőtanár, aki felmentett 3 srácot a szilencium alól, mert ők tudtak snapszerozni. Ilyen van?? Van!
Ki hitte volna. Bár az is egy külön sztori, hogy ez a kedves nevelőtanárúr, télen gumicsizmában nyomta, tavasszal levágta a gumicsizma szárát, lett belőle gumifélcipőcsizma, majd nyáron lett belőle gumiszandál... Praktikus neem?
No, mára már túl sokat írtam, meg este megyünk Petya haveromhoz sütögetni, mert Kaposvárról megjött egy jóöreg cimbim + Asszonypajti, + rokonság, szval lesz nagy eszem iszom, meg aztán aludni sem ártana, mert a szemem már olyan piros, hogy a nyulak megirigyelnék!!!

Holnap, ugyanitt, ugyanekkor!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat