Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Valentin naplója


Dr. Valentin [53340 AL], gazdája Valentin
2004. június 30.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53340
2004. június 30.

Húha! Máris 30.-a van! Van lila is!!! Miért nincs sárga? Vagy pl. rózsaszín? A rózsaszín az biztosan datiba kerül nem? Tutti!
Szóval:
Tegnep moziban jártam, és mit láttam?
Persze hogy az Időzavarban című filmet. Meglepő, de valóban egész jó volt. Nagyokat nevettünk is, meg jókat itgultunk is, szóval nekem egy igazán kellemes csalódás volt a film. Ma viszont olyan álmos vagyok, hogy azt sem tudom hogy fogom kibírni ezt a mai napot. A Tom és Jerry-ben láttam pár jó módszert, pl. a szigetelőszallaggal ragasszuk fel a szemünket módszer, vagy a rajzoljunk szemeket a szemhéjunkra módszer... Szerintem a másodikat fogom választani, mert aközben lehet aludni is :)))
Honap még lenyomok egy fél napot, aztán nyomás a balcsira! Nem is tudom hogy lesz addig ez a szerencsés jószág meetetve... Valahogy majd biztosan...
Nem is beszélve, hogy a motorom sem megy e fél km-t sem a hétvégén, és biztosan jól meg lesz bántva ő is... Persze, hogy ahogy hazaértem kicsit megkergetem, hogy hagy örüljön a kicsike!!!

Na, ennyit mára ebből a nagyszerű naplóírásból. Talán ha visszajöttem a balcsiról lesz annyi élmény, hogy elérjem az 5000-es állomhatárt...

Joccakát!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat