Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bea naplója


Freezing Moon [177857 AL], gazdája Bea
Matyi, Bög, ezt főleg nektek!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/177857
Matyi, Bög, ezt főleg nektek!

Nabazmeg!
Akkor most hivatalosan bejelentem, hogy Mecseknádasdra soha többé nem jövünk berúgni, bulizni, omlani, semmi! Sőt, legjobban annak örülnék, ha többét a lábatokat nem tennétek ide be, meg hát én se.
Ugyanis minket itt nem néznek jó szemmel, ha fekete ruhás embert látnak, már össze fognak nézni ezetúl, hogy aha, ezek azok, akik...
És miért is?
Augusztus 20
Omlás, szétesés, jeeee
Na, tegnap anyám félig sírva berontott a szobámba, hogy mi a faszt csináltunk mi akkor, stb, stb, mert őneki elmondtak mindent, hogy engem úgy vezettek ki a kocsmából, hogy a kis barátnőm meg beokádott oda (melyikőtök volt?), hogy az egyik csaj ott feküdt a kocsmaudvarba és nem tért magához, hogy egész éjjel csináltuk a műsort. Szóval minket itt nem látnak szívesen.
És kurvára elegem van, hogy emiatt is egyedül nekem van bajom, rólam tudják csak meg, én vihetem el megint a balhét.
Bazmeg, miért?
Mert én voltam olyan hülye, hogy idehívtalak titeket, közbe tudtam jól, hogy nem kéne. Matyi, neked még mondtam is, hogy parázok. Oké, én voltam idióta, vajon miért nem Hirdre járunk piálni, vagy Komlóra, vagy Pécsre?
Nagyon örülök neki, hogy kiutált az egész falu, nem mintha érdekelne, csak nekem itt kell még évekig laknom, és bazmeg szüleim előtt is lebuktam megint, (szokás szerint csak én), hogy szét voltam esve omlással...
Végkövetkeztetés:
MECSEKNÁDASD TABU! IDE TÖBBET NEM JÖVÜNK!
Meg vagyok értve?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat