Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bea naplója


Freezing Moon [177857 AL], gazdája Bea
szilveszter lesz

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/177857
szilveszter lesz

berakom ezt a kibaszott képet ide magamról, a fene se tudja, miért tetszik mindenkinek. nekem csak azért, mert fekete-fehér és mert én csináltam, de van egy nagy hibája: én vagyok rajta.

aztán ma kezdődik a szilveszter nevű rész. kurva jó, drága szüleim kézzel lábbal vissza akarnak tartani, ezek nem fogják föl, hogy mit összekinlódtam ezért a szarért, hogy mennyit kellett szervezkedjek, szarakodjak, ezek csak egy lehetőséget látnak benne, hogy jól kibasszanak velem. hát abból nem esznek, tavaly már elcseszték egy szilveszteremet, amit sose fogok megbocsátani.
gyűlölet, semmi más.

ennek a bulinak a végkimenetelén múlik viszonylag sok minden. nekem. ha jó lesz, akkor talán marad minden a régiben, max új társaságot keresek.
de ha szar lesz, amire 85% esély van...
akkor azt teszem, amit már rég meg kellett volna. napokig, hetekig, hónapokig, évekig, életem végéig kivonulok a világból, megszabadulok az emberektől, akiket szeretek, gyűlölök, imádok, utálok, csodálok, megvetek stb... és élek csak azért, mert nem halok meg, minden cél és értelem nélkül.
jó, úgyse lesz így, csak jól hangzott.

Eszti, ha ezt netán elolvasod, nehogy azt hidd, hogy Te, vagy bárk tehet erről a hozzáállásról rajtam kivül, mert nem, lenne egy csomó minden, amihez még ragaszkodhatnék, csak nekem semmi nem elég.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat