Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vis Major naplója


Arcady [26206 AL], gazdája Vis Major
XIII. ODIF beszámoló

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26206
XIII. ODIF beszámoló

Nos, lejárt a XIII. ODIF. Rengeteg szép, okos, bús, vidám, jó, és kevésbé jó előadást láthattunk, viszont a hangulat az végig jó volt, és minden csapat megkapta a maga vastapsát a többi csapattól. Persze a díjazások sem maradhattak el:

I. TINIKOMÉDIÁSOK - Kraszna - János Vitéz
II. FÜLEMILE - Nagybánya - Ludas Matyi
III. BUHU - Kolozsvár - Mrozek: Mulatság

A zsűri döntését azért fogadta az összes csapat kitörő tapssal, mert a Krasznaiak az idén tényleg kitettek magukért, és a János Vitézből egy tényleg fergeteges sulikomédiát gyártottak, másrészt ők azok, akik eddig szinte minden ODIF-on ott voltak mint az egyetlen "falusi színjátszócsoport", viszont eddig (a nem túl szerencsés darabválasztások, vagy a sikertelen átdolgozás miatt) nem voltak díjazva (legalábbis tudtom szerint ... de első díjat biztos, hogy még soha nem vittek haza). Ezért nem csoda, hogy biza potyogott a könnye a csapatnak, mikor átvették a könyvcsomagot, és biza mi is velük sirtunk egy picikét.
Mi - a Vitéz Lelkek - az idén meg kellett elégedjünk egy közönségdíjjal, valamint egy férfi alakítás-díjjal, viszont az idén nekünk nem is a díjak voltak a lényegesek, hiszen a Vitéz Lelkek által bemutatott nyolc darab mind versenyen kívül volt. Ettől függetlenül jól éreztük magunkat, és én már kíváncsian várom a jövő évi ODIF-ot (no és főleg azt, hogy ki lesz az a bátor város-iskola-csapat amelyik magára vállalja jövőre a rendezést).



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat